יפה לראות את הפרגון - כל הכבוד !
מסכים ומעריך. תודה לכולכם
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
אגב,בדיעבד יכול להיות שיש צדק בנושא ההימור בהגנה- אבל אסביר את השיקולים הכלליים-אני לא יכול להגיד שלא שקלתי את זה אך לאור הסקאוטינג היה מאוד ברור שמדובר בקבוצת פנים(ותודה לברוך שאסף לי המון נתונים)מובהקת מה שלח להימור על הגנת פנים, אבל מצד שני הכושר של הגארדים היה מדהים אצלם והצביע על זה שהם עשויים ללכת החוצה ולכן היה יותר קשה להמר השבוע.
אני מציע מעכשיו להרפות מדיונים מיותרים ולהתמקד בנבחרת עצמה בסיכומים של הקמפיין הנוכחי מהזווית הסטטיסטית ומהזווית ה"פרשנית" ובתוכניות לקמפיין הבא, היררכיית השחקנים וזימונים צפויים
כמובטח במהלך השבוע הקרוב נעלה כאן נתונים סטטיסטיים מפורטים על הנבחרת והשחקנים, ננסה להבין איפה בכל זאת היה אפשר אחרת אולי או להציע הצעות לעונה הבאה.
אני יקדים את המאוחר וכבר יגיד שעד עכשיו הייתה עונה מאוד מעניינת, מותחת וכיפית בשבילי לפחות, שכיף לראות את ההתעניינות הגדולה בנבחרת ואת ההתגייסות לעזרה שהייתה מאוד מפתיעה והקשתה עליי לבחור את הצוות שאיתי. צריך לציין שהמאמנים ברובם היו אכפתיים ותקשרו איתי מצוין וגם עשו עבודה טובה בד"כ עם הכושר והאימונים
אי אפשר שלא להיות אופטימי בנוגע לעונה הבאה ונקווה שהשלד החזק שלנו ימשיך להתפתח.
כמו בכל הזדמנות צריך לציין את התרומה החשובה של ברוך ארבל וגל לנצחונות- תודה.
אם יש למישהו עוד איזשהן שאלות על הטקטיקה או בחירת השחקנים אשמח לענות
חג שמח וכשר לכולם
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...