BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת לאומית לקראת עונה 19

נבחרת לאומית לקראת עונה 19

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
210410.130 in reply to 210410.128
Date: 4/2/2012 3:30:31 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני מסכים עם הדברים - אבל בעיקר אפשר להסכים שבדיעבד זה קל להגיד

אבל כן, בגדול יכול להיות שבפוזיציה שהגענו אליה היה עדיף אולי להמר בשביל להפסיד בגדול או לנצח בגדול... אלא אם ההימור היה פוש של האוקראינים

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: ig

This Post:
00
210410.131 in reply to 210410.126
Date: 4/2/2012 3:37:27 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
אם יש למישהו זכות להצהיר הצהרות כאלה בומבסטיות זה לניסן. הוא הביא את הצעירה שלנו לאליפות אירופה ולגמר אליפות העולם. הוא ניצח לא פעם נבחרות הרבה יותר איכותיות. בקמפיין הזה הוא ניצח 2 נבחרות מדורגות מעלינו והיה קרוב מתמיד לנצח את צ ר פ ת!!! ורק הפציעה מנעה ממנו את הניצחון! ואחרי כל זה להגיד שהוא נכשל? הזוי על שפת טירוף. וכן, זה תמיד אם ואם ואם. לא היה לנו מזל, כי אם היה ולו קצת, היינו מגיעים לשלבים הכי רחוקים באליפות אירופה, ואולי אף זוכים בה. היינו יותר טובים מהצרפתים וזוהי ההוכחה הישירה לכך. הכי קל לסמן מטרות כמו לסיים בין 5 הראשונות בבית ולעמוד בהן. אבל תמיד אעדיף מישהו שיכוון הכי גבוה שאפשר ומצידי שיצליח להגיע לשם פעם אחת ב-1000 שנה, והוא כבר הגיע לשם.

וכן, אני אמשיך לדבר ולשבח את ניסן, כי מגיע לו. מבחינתי זהו המאמן הטוב ביותר בבאזר, עד שיוכח אחרת. לא אמרתי שהפציעות הן לא חלק מהמשחק, אבל כישורי המאמן לבטח לא משפיעים עליהן.

This Post:
11
210410.132 in reply to 210410.129
Date: 4/2/2012 3:37:29 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
חבל מאוד שאתה חושב ככה- שאני שמח מאי הצלחה של הנבחרת.
כל משחק אני מחזיק אצבעות שננצח ולא משנה לי מי המאמן.
גם בעונה הבאה אקווה לטוב ביותר ואם ננצח את טורניר הניחומים אהיה מאושר.

שיהיה בהצלחה ונקווה לכושר משחק חיובי יותר של השחקנים.

This Post:
00
210410.133 in reply to 210410.132
Date: 4/2/2012 4:22:07 PM
Overall Posts Rated:
492492
אז אמנם אני חלק מצוות הנבחרת ולכן אני לא נחשב לא אובייקטיבי אבל לאור ההשתלחות הזאת אני חייב להגיד (ולא לחדש אלא רק להדגיש שיש עוד שחושבים ככה):

הקמפיין של ניסן היה יוצא מן הכלל, ואין מה להוסיף בעניין הזה כי התוצאות מדברות בעד עצמם -
אני רוצה לציין שצריך לזכור מי אנחנו ומאיפה אנחנו באים - את הטורניר הזה התחלנו כקבוצה מדרג 4 וסיימו במקום שני - חשבון פשוט מראה שכנראה נעלה בדירוג - וכך גם אולי נקבל הגרלות טובות יותר בעתיד - וזה הדרך של נבחרת להצלחה - בנייה הדרגתית ושיפור מתמיד בתוצאות. להמר עם איזה קראנצ' ואולי להצליח להתגנב לאיןשהוא כדי לקבל בראש בסיבוב הבא - זה לא פיתרון לטווח ארוך.

בתור אחד מהמערכת אני יכול להעיד שישנו מאמץ גדול מאוד של בנייה לטווח ארוך, החל מהעבודה המדהימה שאתה, יהודה עושה עם מור וממשיך במעקב וקשר מתמיד שאני וארבל עושים אם מאמני שחקנים כדי באמת למצות עד תום כל שחקן ברמה גבוהה. מאגר השחקנים של הנבחרת רק הולך ומתרחב - ולכן לאורך זמן הנבחרת רק תשתבח - וכן אני מדגיש שוב שכל זה בעיקר בגלל העבודה שלך ושל מור התקופה האחרונה (אם השמטתי מישהו אני מתנצל - בלי כוונה).1

ניסן וברוך עמלו ללא סוף לעדכן את הפורום בתכניות ובפרטים על הנבחרת ועל היריבות ולתקוף אותם ככה על משחק אחד זה לגמרי לא ברור לי - הרי זהו משחק לשעות הפנאי (ובעבודה...) אבל אל נא נשכח שיש לנו עוד כמה מחוייביות לעולם חוץ מהבאזר - ודווקא להאשים בצורה כזאת שניים שבאמת עד היום שעו מעל ומעבר??? - זה המעשה הלא מכובד פה

אני מרגיש גאווה רבה להיות חלק מהצוות הנוכחי וחושב שהקמפיין הזה היה מהמוצלחים והחיוביים שהיו לאחרונה
,
תודה לך ניסן

From: Ehud

To: ig
This Post:
00
210410.134 in reply to 210410.131
Date: 4/2/2012 4:44:36 PM
Overall Posts Rated:
274274
יפה לראות את הפרגון - כל הכבוד !

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
210410.135 in reply to 210410.134
Date: 4/3/2012 1:22:08 PM
Overall Posts Rated:
114114
יפה לראות את הפרגון - כל הכבוד !

מסכים ומעריך. תודה לכולכם

אגב,בדיעבד יכול להיות שיש צדק בנושא ההימור בהגנה- אבל אסביר את השיקולים הכלליים-אני לא יכול להגיד שלא שקלתי את זה אך לאור הסקאוטינג היה מאוד ברור שמדובר בקבוצת פנים(ותודה לברוך שאסף לי המון נתונים)מובהקת מה שלח להימור על הגנת פנים, אבל מצד שני הכושר של הגארדים היה מדהים אצלם והצביע על זה שהם עשויים ללכת החוצה ולכן היה יותר קשה להמר השבוע.

אני מציע מעכשיו להרפות מדיונים מיותרים ולהתמקד בנבחרת עצמה בסיכומים של הקמפיין הנוכחי מהזווית הסטטיסטית ומהזווית ה"פרשנית" ובתוכניות לקמפיין הבא, היררכיית השחקנים וזימונים צפויים
כמובטח במהלך השבוע הקרוב נעלה כאן נתונים סטטיסטיים מפורטים על הנבחרת והשחקנים, ננסה להבין איפה בכל זאת היה אפשר אחרת אולי או להציע הצעות לעונה הבאה.
אני יקדים את המאוחר וכבר יגיד שעד עכשיו הייתה עונה מאוד מעניינת, מותחת וכיפית בשבילי לפחות, שכיף לראות את ההתעניינות הגדולה בנבחרת ואת ההתגייסות לעזרה שהייתה מאוד מפתיעה והקשתה עליי לבחור את הצוות שאיתי. צריך לציין שהמאמנים ברובם היו אכפתיים ותקשרו איתי מצוין וגם עשו עבודה טובה בד"כ עם הכושר והאימונים
אי אפשר שלא להיות אופטימי בנוגע לעונה הבאה ונקווה שהשלד החזק שלנו ימשיך להתפתח.
כמו בכל הזדמנות צריך לציין את התרומה החשובה של ברוך ארבל וגל לנצחונות- תודה.
אם יש למישהו עוד איזשהן שאלות על הטקטיקה או בחירת השחקנים אשמח לענות
חג שמח וכשר לכולם

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
210410.136 in reply to 210410.135
Date: 4/3/2012 1:25:06 PM
Overall Posts Rated:
114114
אגב, אני רוצה להפנות את כולם לשים לב להישגים היפים של הנבחרת הצעירה שמור מאמן ולעקוב גם אחרי ההישגים שם
(אגב מור- עכשיו יהיה לי סוף סוף זמן לשלוח לך את הקבצים לסקאוטינג נבחרות שהבטחתי ...מצטער על העיכוב)

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
210410.137 in reply to 210410.136
Date: 4/3/2012 4:30:31 PM
neve hof b.c
II.4
Overall Posts Rated:
111111
לכל המקטרגים אני מוכרח לומר לכם מספר דברים.
הנבחרת הוגרלה לבית קשה מאוד כאשר חוץ משלושת הפייבוריטות לעליה צרפת,אוקראינה ורוסיה גם מולדובה עשתה חיים קשים לכל הנבחרות.
אין ספק שההפסד למולדובה הוא הקש ששבר את גב הגמל, אנחנו הגענו לשלושת המשחקים האחרונים בנחיתות בהשוואה לצרפתים והאוקראינים שניצחו את כל המשחקים נגד הקבוצות "הקטנות" בעוד אנחנו והרוסים הגענו אחרי הפסדים למולדובה ובוסניה בהתאמה.
כך שלמעשה נוצר מצב שלצרפת ואוקראינה יש יתרון משמעותי עלינו ועל הרוסים לקראת המשחקים הגורליים.

בנבחרת אין פתרונות קסם, אנחנו משתדלים לשלב את השחקנים הטובים ביותר והגענו לבית הזה מן הדרג הרביעי לא לשכוח, סיימנו מקום שלישי, הרוסים הגיעו כדרג שני וסיימו רביעי.
מה שאומר שאין ספק שיש התקדמות, אולם כמו שאמר ניסן הנבחרת נמצאת בשלב של חילופי משמרות ועד ששחקנים יתפתחו לשיא הפוטנציאל שלהם זה יקח זמן.

אני חושב שניסן עושה עבודה מדהימה, הוא גם מתייעץ עימי לגבי המשחקים בעקבות נתוני הנבחרות שהצגתי בפניו.
אני חושב שהוא הוציא מהנבחרת בנתונים הקיימים את המקסימום שאפשר היה להשיג.

ובנימה אישית משהו, אני עוקב גם אחרי נבחרת גאנה (זאת שהדרכתי בקדנציה הקודמת) ואפשר לראות שהיא מתקדמת בצורה מעוררת כבוד היא הגיעה לבית הגמר האפריקני עם מאזן של של 6-1 ונצחונות על נבחרות עדיפות ממנה בהרבה כמו ניגריה ומצרים.
מאט המאמן האיטלקי שקיבל ממני את הנתונים שלי על הנבחרת כולל קבצים של שחקני עתודה באמת מצליח יפה ויש לתת לו קרדיט על כך ורבותי שיהיה ברור סקאוטינג על נבחרות יריבות זוהי עבודה חשובה מאוד בהצלחת הנבחרת (משהו שעשיתי בנוסף בהיותי מאמן הנבחרת) מאט מקבל ממני מידי פעם עצות לגבי היריבות איך וכיצד לעלות ואני שמח שהוא גם לומד ומקשיב הפירות שהוא קוצר עכשיו זה גם עבודה שלי וגם עבודה של קודמי האיטלקי זאק.

נתחיל להתכונן לבית התנחומים, כאשר כמו שאמר איגור יש לנו סיכוי לא רע לקחת אותו.

This Post:
00
210410.138 in reply to 210410.1
Date: 4/4/2012 8:33:03 AM
Overall Posts Rated:
5858
תסמונת דודו מדינה חוזרת על עצמה אצל רן אברג'ל

This Post:
00
210410.139 in reply to 210410.138
Date: 4/4/2012 8:34:01 AM
Overall Posts Rated: