Ja również ze swojej strony gratuluję zasłużonego awansu :) Jankos bezproblemowo radził sobie z naszymi drużynami w sezonie regularnym, więc wywalczenie awansu w finale było tylko formalnością. Wątpię żebyś po tak zdecydowanie zdominowanym sezonie 22 miał jakiekolwiek problemy w utrzymaniu się w III lidze. Teraz najważniejsze, żeby spadkowicz który zajmie Twoje miejsce był przynajmniej o połowę gorszy od Twojego zespołu ;)
A jak oceniacie draft, który odbył się kilka godzin temu ? Zapoznałem się z wszystkimi zawodnikami którzy byli do rozdysponowania dla naszej ligi i najlepszym kąskiem był 18-letni MVP, którego zgarnął zespół BKS Sowlany (swoją drogą ciekawe co się kryje pod tą pensją $ 2 531 ?). Oprócz jednego MVP z ciekawszych młodzików było jeszcze kilka supergwiazd (głównie 19-letnich).
Ja osobiście jak na takie miernoty jakie były do wylosowania w tym sezonie, cieszę się z tego co wygarnąłem. Wszyscy moi nowi gracze sąw wieku 18 lat, jeden allstar i dwie wieloletnie gwiazdy. Muszę się poważnie zastanowić co z nimi zrobić, bo jeden slot treningowy może jeszcze wygospodaruję, ale mam dylemat którego z młodych o potencjale wieloletnia gwiazda zostawić.
Pozdrawiam,
MuzG