η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα γιατί γνωρίζω ότι θα είναι πάντα καλοπροαίρετη!
Πήρε διαστάσεις αυτή η ιστορία και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το μήνυμα να απαντήσω και σε εσένα και σε άλλα ποστς άλλων χρηστών που διαφωνώ. Σχετικά με εσένα όμως, ακριβώς επειδή είσαι φίλος μου, θα είμαι αυστηρός πολύ.
α) έχεις μπει σε ένα λάθος μονοπάτι εδώ και λίγες εβδομάδες και σκέφτεσαι πως κατεβαίνουν απέναντι στους ανταγωνιστές σου και πως απέναντί σου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι και κάποιοι ευννοούνται και κάποιοι όχι. Ο μαμού και ο θεός με τα ψέματα από ένα σημείο και μετά βγήκαν πρώτοι και με εμένα πχ μου βγήκε η πίστη για να κάνω απλώς μια νίκη παραπάνω από ότι στην παρθενική μου σεζόν στην Α1 που είχα φτάσει και τελικό κυπέλλου τότε, αλλά με πολύ χειρότερο ρόστερ από το φετινό μου.
β) λόγω του παραπάνω είχα επιχειρήσει να ξεκινήσω στις 28/12/2014 μια μίνι μετρησούλα να δούμε τι λένε οι αριθμοί. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα ξανά και δεν το προχώρησα και έχω μέινει μόνο με τη δική μου και τη δική σου ομάδα, αλλά μιας και υπάρχει ας ρίξουμε μια ματιά.
(http://prntscr.com/5pe3qc)στη στήλη Α είναι οι αγώνες, στην Β ο αριθμός κάτω κάτω στο boxscore του κάθε αγώνα από το σάιτ
(http://beta.buzzer-manager.com) για την ομάδα μας, και στη στήλη Γ για τον αντίπαλό μας. Χαμηλά έξω από κουτάκια έχω συγκεντρωτικό και μέσο όρο. Δεν έχω διάμεσο καθόλου, αλλά ούτε και μέση απόδοση αντιπάλου μιας και δεν τους έχω περάσει.
(http://prntscr.com/5pe5bd)εδώ είναι τα δικά μου παρέα με 3 ματς κυπέλλου (ναι με έτσουξε ο αποκλεισμός στο κύπελλο πολύ εξού και ατ εξέλ
)
Όπως βλέπεις, δεν υπάρχει καμιά τρομακτική διαφορά στο πόσο μας έχουν κοντράρει εμάς τους δύο. Εσύ 9-13 όμως κι εγώ 16-6. Απλά γιατί βγάζει η ομάδα μου παραπάνω πράγματα στο παρκέ από τη δική σου.
Επομένως πρέπει να δεις το δάσος και να ξεχάσεις το δέντρο.
Το δάσος είναι πως θα βελτιωθείς κι άλλο για να φτάσεις στην κορυφή!γ) Τα πάντα ρει!!!Σε 12 μέρες θα είμαστε στη σεζόν 30 και η σεζόν 29 θα ανήκει στο παρελθόν ακόμα ξαι για τον πρωταθλητή! Πρακτικά να ξέρεις τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. Έστω ότι μένεις. Δϋσκολή η σεζόν 30 πολύ γιατί θα σου λείπει το μπόνους ανόδου. Δες τι πέρασα πέρσι. Παραλίγο 8ος. Με τρελό σερί σε μαντέματα σώθηκα. Αν πέσεις από την Α1 του χρόνου, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α2. Αν πέσεις φέτος και ανεβείς στα καπάκια, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α1. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι, όχι το μοναδικό. Αλλά ευχάριστο σε περίπτωση που υποβιβαστείς. Θετική σκέψη, και κάθε εμπόδιο για καλό.
δ) Απόλυτη βεβαιότητα ότι υπήρξε προσυννενόηση για το ματς Δον-Μάτσας δεν μπορεί να υπάρξει.
ι) Πολλοί έμειναν στο εύστοχο διπλομάντεμα στο λόου ποστ. Πέρσι είχε πιάσει εμένα ο Δον σε run n gun, που είχα να το παίξω από την εποχή του Νώε σε αγώνα πρωταθλήματος και είχα μείνει άναυδος.
ιι) ο Μάτσας χτυπάει μόνο ένα ματς την εβδομάδα, όποιο νομίζει ότι έχει παραπάνω ελπίδες ή όποιο θέλει στην τελική τελική.
Είναι πολύ πιθανό να αποφάσισε να άφησε το συγκεκριμένο γιατί έπαιζε με το φιλαράκι του. Και παίζει όντως να είχε σκέψεις για 5ος και να μην γνώριζε τον κανονισμό περί μισθών.
Τα ερωτήματα, πιο πολύ έχουν με περασμένες σεζόν και όχι με φέτος, και όχι με εσένα. Αν ήσουν εσύ, δεν θα άφηνε το μεταξύ σας στο ΄Β γύρο ο Μάτσας.
ε) Στη ζωή υπάρχουν καλοί και κακοί λογισμοί.Την ψυχή μας οι κακοί λογισμοί δεν την βοηθούν. Τουναντίον μάλιστα. Αυτός είναι ο λόγος που σου έγραψα το δ. Είναι κρίμα ανήμερα των Θεοφανείων να κάθεσαι να χαλιέσαι για το τι έκανε ή δεν έκανε κάποιος άλλος που δεν σου είναι ούτε φίλος ούτε και συγγενής στο φινάλε φινάλε.
στ) το τι έγινε στο εν λόγω ματς είναι παντελώς αδιάφορο για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα σου στο μέλλον.
ζ) στη ζωή υπάρχουν πειρασμοί. Πόσοι παντρεμένοι από εμάς θα αντιστεκόμασταν σε μια Kim Basinger στα νιάτα της πχ
Last edited by stelaios at 1/6/2015 8:48:58 PM