Δυστηχως επτωχευσαμεν!!!
Μια πολυ ωραια σεζον εφτασε στο τελος της. Ωραια γιατι πραγματικα το ευχαριστηθηκα αν κ βγηκα τελευταιος. Δικαιολογιες υπαρχουν πολλες για αυτη τη καταληξη, η αληθεια ομως ειναι πως η σωτηρια ηταν στα χερια μου κ χαθηκε απο δικα μου λαθη.
Κρίμα που έπεσες ρε Στελάρα. Ωστόσο μακάρι όλες οι ομάδες που έπεφταν να ένιωθαν γεμάτες όπως η δική σου και εσύ. Το γεγονός ότι εστιάζεις στα δικά σου λάθη είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που έχεις για να επιστρέψεις δριμύτερος και ενδεχομέμως και πολύ γρήγορα. Είχες ορισμένες πολύ καλές στιγμές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως νίκησες και τους 4 πρωταθλητές Ελλάδος που υπήρχαν φέτος στην Α1. Στο φινάλε είχες την ατυχία να παίζεις 2 σερί εκτός και είναι δύσκολο στην διαχείρισή του αυτό για οποιονδήποτε.
Ολόψυχα σου εύχομαι καλή επάνοδο και το εννοώ πραγματικά, για τον απλούστατο λόγο ότι και η λίγκα μας αλλά και το μπάζερ και η ελληνική κοινότητα έχει ανάγκη και αποκτά νόημα από τους μάνατζερς που διασκεδάζουν με το παιχνίδι και το χαίρονται. Μακάρι όταν επιστρέψεις να είμαι κι εγώ εδώ ώστε να πάρω το αίμα μου πίσω για τον αποκλεισμό από το κύπελλο