Huu..veliko presenečenje. Na krilih Dina Rohrauerja, se je moja ekipa uspela uvrstit v finale. Predvideval sem, da ga bo Radovan zelo težko pokrival, pa mu je kar uspevalo, ker ga je pošiljal na linijo prostih metov, kjer Dino ne blesti. A si je s tem tudi pridno nabiral osebne napake in v 30. minuti dobil šesto. To pa je bila tudi prelomnica, Radovanova menjava ni bila ''na nivoju'' to priča tudi +/- podatek obeh igralcev; Radovan=+5, Shareef=-17
Tekma je, meni osebno, lep pokazatelj, da gre napredek moje ekipe v pravo smer. Tudi prodaja enega izmed nosilcev ni kritično vplivala na kakovost ekipe, je pa prinesla nekaj denarja in sprostila nezanemarljiv del proračuna.
Kaj reči pred finalom?
V nasprotju z Mysterionom, je docholidaj meni precej nepoznana ekipa. Ne poznam toliko njihovih slabosti, kot sem jih na primer pri starem rivalu. Borili se bomo, vseeno pa je docholidaj tu velik favorit, veliko večji kot je bil Mysterion v današnjem polfinalu. Poleg tega, da ima ''na papirju'' boljšo ekipo, ima sedaj tudi prednost v enthuziazmu, tako da mu bom verjetno res težko pariral.
PS: Misterion, kako to da si se odločil dati 2 nosilca na trg?
PS2: Se pa forum spreminja v moj osebni blog :) v izogib temu, vas spodbujam, da delite svoje misli
Last edited by Trica at 3/4/2017 5:32:15 PM