BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A - Sezona 37 i 38

A - Sezona 37 i 38

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283930.130 in reply to 283930.129
Date: 3/21/2017 10:19:28 AM
GGakovo
II.1
Overall Posts Rated:
109109
Pali smo na niske grane, trenutno smo tek 68-mi na tabeli utešnog turnira. :D

This Post:
00
283930.131 in reply to 283930.130
Date: 3/21/2017 10:39:33 AM
Overall Posts Rated:
590590
Ua, selektor!

This Post:
00
283930.132 in reply to 283930.1
Date: 3/21/2017 6:15:48 PM
Overall Posts Rated:
590590
Moram jos jednom da zamolim sve koji traze pristup google disku da mi pored zahteva posalju i poruku na BB mail kako bih znao koji tim/menadzer je u pitanju. Desavalo se da se javljaju i strani menadzeri, pa vas molim za razumevanje. Ceste su situacije da na osnovu zahteva ne mogu da zakljucim o kome se radi.

Hvala!

This Post:
33
283930.133 in reply to 283930.1
Date: 3/24/2017 8:36:01 AM
Overall Posts Rated:
5454
Nas cilj za ovu sezonu treba da bude osvajanje utesnog turnira, podmladjivanje radi uigravanja ne pije vodu. Nije ovo realna kosarka.

Relja Jovanovic zasluzuje da bude u 18 ove sezone i treba da startuje mec u ponedeljak. I sa 35 nam je najbolji iggrac, neka izgubi 10 skilova do kraja sezone imace ih 134. Mislim da moze pomoci bar na pocetku.

Uzdravlje! :)

This Post:
00
283930.134 in reply to 283930.133
Date: 3/24/2017 9:32:10 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Nas cilj za ovu sezonu treba da bude osvajanje utesnog turnira, podmladjivanje radi uigravanja ne pije vodu. Nije ovo realna kosarka.

Relja Jovanovic zasluzuje da bude u 18 ove sezone i treba da startuje mec u ponedeljak. I sa 35 nam je najbolji igrac, neka izgubi 10 skilova do kraja sezone imace ih 134. Mislim da moze pomoci bar na pocetku.

Uzdravlje!

Slazem se sa Mariom. Po meni uvek treba zvati ono sto je najbolje u tom trenutku, tako rade sve reprezentacije pa mi ne bismo trebali da izmisljamo toplu vodu, naglo podmladjivanje i tako to. Naravno zvati neke mladje ali ne raditi nista drasticno. Relja mora da bude starter i sa 35, jedino ako se smanji u ID drasticno postaje neupotrebljiv. Utesni turnir je jako bitan, osvajanjem ili kao najbolje plasirana Evropska reprezentacija postajemo domacini narednog EP-a, a biti domacin je brutalno bitno, iz licnog iskustva. Kao selektor U21 u sezoni 28 osvojili smo zlato iako po meni ni u top 3, top 4 ekipe po kvalitetu nismo bili Tako da...navali na titulu!

This Post:
44
283930.135 in reply to 283930.134
Date: 3/24/2017 10:20:15 AM
Overall Posts Rated:
590590
Momci, u potpunosti uvažavam vaše stavove. I rečeno (napisano) je da će stariji biti pozivani po potrebi. Realno, pored Jovanče i Mićka, jedino još na Relju ozbiljno računam. Da li će biti pozvan odmah za prvu utakmicu protiv Portorika - ne verujem. Već za Slovačku su velike šanse da bude u timu. Što se tiče konstatacije da nije u pitanju realna košarka...pa, nije ali verujte mi da je ljudima koji treniraju igrače veliki podsticaj kad im ljubimac zaigra za NT. Odmah su spremniji na saradnju, da poslušaju...a to mnogo znači. Osim Relje, ostali matorci su imali priličan pad i retko koga ću uopšte da razmatram ozbiljno za prvi tim.
I da definitivno je podmlađivanje prvi cilj, a daleko od toga da ne razmišljamo o osvajanju Utešnog. Biće ovo dobar tim. Samo idemo korak po korak

This Post:
00
283930.136 in reply to 283930.135
Date: 3/24/2017 6:41:04 PM
Overall Posts Rated:
590590
Danas imamo par finih upova.
Krenuo bih od Boze Vukcevica koji je dobio jako lep up na IS, zatim Lalat koji je takodje dobio up na IS.
Da neko ne pomisli da se zezam, ali jedna od vaznijih stvari ovog petka je Adanov up na FT. Hvala menadzeru Aleksandru Vucicu sto je za ovako kratko vreme... Salu na stranu, znamo koliko je bacanja promasio Adan prosle sezone, ovo je jako vazno za tim.
Od ostalih, Berecki je zabelezio up na JR, Jolic je dobio OD, Slobodan Savic PA, dok je Nenadic dobio HA. Od visokih, jos jedan IS zaradio je Dzodic, dok je Ogijev Pjana zabelezio napredak na ID. Takodje, imamo upove i kod Marjana Malica (JS i DR), Banasevica (HA) i Alempijevica (OD).
Lepa vest je da se javio Mickov novi menadzer iz Gvatemale i obecao da ce mu odrzavati dobru formu. Nadam se da ce drzati rec.

Nazalost, imamo i nekoliko ne bas lepih vesti: Jovanca je zabelezio pad na ID, dok je D. Jovanovic povredjen na 2 nedelje.

Utesni turnir pocinje u ponedeljak duelom protiv Portorika. U nedelju uvece videcete sa kojim snagama ulazimo u ovo takmicenje.

Zivel Srbija!

This Post:
00
283930.137 in reply to 283930.136
Date: 3/26/2017 4:14:22 PM
Overall Posts Rated:
590590
Polako ali sigurno se priblizava takmicarski start nove sezone. Nadam se da mi necete zameriti sto nisam otvorio novu temu za novu sezonu, jednostavno mislim da je lepse da imamo kontinuitet jednog selektora na jednoj temi. Ukoliko vise vas izrazi zelju da otvorim temu za S38 - tako ce i biti.
Pozvali smo 11 igraca za sutrasnji duel sa Portorikom. To su: Jovancic i Micovic, kao najiskusniji igraca od kojih se dosta ocekuje, zatim tandem pod kosem Roganovic-Adanovic, njih prate sada vec stasali Vukcevic, Doroslovacki, Zivadinovic i Boskovic, dok su poslednja trojica momci koji od ove sezone zaduzuju dres sa drzavnim grbom - Ljubic, Celar i Dogandzic. Bilo je u planu da i D. Jovanovic bude u sastavu od pocetka sezone, ali je povreda uticala da ne bude u sastavu. Od ostalih, na poziv cekaju Zmaj Jovanovic i Relja, dok su blizu tima i Sakic i Lalat, kao i u zavisnosti od koncepcije tima - Pancev i Manisa Kovacevic.
Sutrasnji rival je svakako nesto laksi, ali cemo igrati u najjacem sastavu i potruditi se da ostvarimo pobedu sa sto vecom razlikom.

Dakle, sutra (ponedeljak) od 18h: SRBIJA - PORTORIKO!

This Post:
22
283930.138 in reply to 283930.135
Date: 3/26/2017 7:10:14 PM
Overall Posts Rated:
5454
Što se tiče konstatacije da nije u pitanju realna košarka...pa, nije ali verujte mi da je ljudima koji treniraju igrače veliki podsticaj kad im ljubimac zaigra za NT. Odmah su spremniji na saradnju, da poslušaju...a to mnogo znači.

Taj kome treba podsticaj da bi trenirao igraca onako kako selektori traze, iskoristice prvu priliku da unovci svog reprezentativca, a ti se zajednico slikaj. Moj prvi reprezentativac je bio Jovancic, upao je u reprezentaciju kad je maltene zavrsen sa treningom, jer su postojali kriterijumi koje si morao da ispostujes. On je po meni bio bolji igrac i kada mu je PA bio 11, nego mnogi iz te generacije, ali Ivko je insistirao da mu se PA sredi i tek onda dobija poziv. Kasnije mi je postalo jasno zasto je to tako.

Da li će biti pozvan odmah za prvu utakmicu protiv Portorika - ne verujem. Već za Slovačku su velike šanse da bude u timu.

Od 4 pozvana visoka igraca, 3 su sa formom 7. Trojica su lose penaldzije. Takodje trojica su losi sa staminom. Mozda vec sledeceg petka Relji ode ID za 2 skila i onda se ispostavi da Mario dzaba trabunja..Znam samo da je losa forma Relje i Micovica apostrofirana kao jedan od najvecih razloga za lose rezultate prosle sezone.

Svaki kos je vazan, vrlo je moguce da kos razlika bude odlucivala o plasmanu. Ja nam zelim uspesnu sezonu, kao i uvek trudicu se da forma mojim igracima bude na zadovoljavajucem nivou. Ne zelim da sirim negativnu energiju, ali sam morao da se osvrnem na stvari sa kojima se ne slazem.

This Post:
00
283930.139 in reply to 283930.138
Date: 3/27/2017 4:04:47 AM
Overall Posts Rated:
590590
Znam da imaš najbolje namere i da ti je stalo do što boljeg rezultata reprezentacije. I u pravu si za lošu staminu i bacanja kod visokih igrača, zato sam se u petak i osvrnuo na Adanov up na FT, konačno je došao u ruke menadžera koji će taj aspekt njegove igre unaprediti. Kod Ljube je trening dodavanja još uvek prioritet, nakon toga ćemo popraviti staminu. Ja i volim kad me kritikujete i skrećete pažnju na neke stvari, jer sam siguran da niko ne može biti pametniji sam od cele zajednice. Uvek nešto promakne. Ključno je samo da Dildo i ja, uz vašu pomoć, donesemo pravu odluku u pravom trenutku.
Inače, ako mi dozvolite da primetim jednu razliku kada je ovaj tim, ova generacija u pitanju u odnosu na nekoliko prethodnih - opet imamo sastav koji svake nedelje raste i koji je iz petka u petak sve bolji. Složićete se da toga nije bilo nekoliko sezona unazad. I mislim da nam je to veliki kvalitet.
Takođe, voleo bih već sada da se jave menadžeri koji su zainteresovani da se kandiduju za mesto selektora na sledećim izborima. Čisto da nam kažu kako vide igrače koji su sada u sastavu, koji su još igrači koji bi im bili u fokusu...ne znam šta mislite?

This Post:
22
283930.140 in reply to 283930.139
Date: 3/27/2017 6:21:06 AM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Pozdrav Zajednico!

Znam da niste navikli da Srbija igra Utesni Turnir ali ja i Zvone smo se dogovorili da osvojimo i taj jedini trofej koji nam nedostaje
Prvu utakmicu igramo sa Portorikom(87) i tu smo domacini. Ocekujemo visoku pobedu nasih pulena, taman da se malo uigraju momci koji su tek pristigli u A tim. Sistem takmicenja je kao u B3 kupu, igramo 8 utakmica posle kojih krece 1/16 finala. Bilo bi sjajno da osvojimo ovaj trofej jer bi tako na sledecem Evropskom prvenstvu bili domacini, sto je jako bitno.

Danas ce da na prvoj takmicarskoj utakmici za Srbiju da debituju:
- Aleksa Dogandžić(27) vlasnik KK Miner, sjajno krilo i od njega u buducnosti ocekujemo mnogo.
- Vladan Celar(28) vlasnik GGakovo, takodjer igrac koji moze da se korsiti na vise pozicija.
- Slobodan Ljubić(28) vlasnik КК Ђија ИН, od njega selektorski dvojac ocekuje mnogo kada dobije jos 2-3 bitna upa.

Kao sto vidite svi debitanti su u vlasnistvu domacih menadzera sto je jako bitna stvar za nasu malu zajednicu. Nadamo se da ce se takav trend nastaviti i u buducnosti.

Za sada je pozvano 11 igraca i kako takmicenje bude odmicalo lista ce se lagano popunjavati u zavisnosti od upova, forme, povreda(pu pu da ih bude sto manje)ili kada je u pitanju Relja sivih skilova a nadamo se da ce ih biti sto manje jer racunamo i na njega.

Znaci danas startuje nova sezona, 18.00h Srbija-Potrotiko.
Dodjite na CHAT da ispratimo igre nasih pulena i da se radujemo novim pobedama!

NAPRED SRBIJA!!!

Advertisement