Jak u psal Floyd tihle už tam nejsou, prostě je zatím z Nt nikdo nevytlačil protože mají pár let náskok. My zase máme slušnou enklávou v Puerto Riku ve zhruba stejné generaci.
Byl v tom trochu bordel, ale poslední dvě sezóny už by měly být správně i se všemi háčky apod., pokud nejde o hráče slovenské národnosti, do té jsem jim nehrabal a pár jmen, co jsou užívána i u nás, mají v té předchozí variantě, kde chybí háčky nad c a někdy to chtělo doplnit čárky. Akorát se mi podařil překlep u jména Konstantin a nejmíň jednoho hráče to vygenerovalo, než jsem to opravil. Pár křestních je tam trochu cizokrajných, ještě z doby, kdy se dalo s BB komunikovat a plánoval jsem domluvit zrušení feed u německých (aktuálně už rakouských) jmen, dá se tam jen přepisovat, tak jsem to tam nechal, mají minimální dopad. Ne naetu se dá dohledat četnsot křestních jmen obvykle u obyvatel ČR ne nutně Čechů, takže ty cizí jsem i z důvodů, co jsi psal spíše vypuštěl, nechal jsem tam z všechny módní vlny jen Kevina. Podoběn s příjemními, tam by to možná i víc Nováků apod. zase sneslo, ale manuál nábádá k nepříliš velkému opakování - a tím se nejen ve Švédsku zjevně nedrželi (imho je to u nich původní převzatá databáze bez úprav).
Když teď vypadá něco divně tak je to nejspíš z polské, slovenské nebo rakouské databáze, příjmení jsou jinak veskrze česká, občas se může zdát ,že tam chybí či přebývá diakritika, ale mělo by se jednat o případy Smejkal vs. Šmejkal, kdy třeba zrovna vyšla ta vzácnější varianta. A pak tam samozřejmě nejsou jména natolik provařená jako Cimrman, která se prostě až příliš vážou k jedné osobě.
Když už o tom píšu, měl bych asi dodat, že kombinaci neovlivním tu si to náhodně vybere samo.
Last edited by docend24 at 6/7/2009 5:23:13 PM