Dacho,ocigledno da ne znas neke stvari i ako ucestvujes u radu repke,tj bolje sam ja znao nego ti koji si u 'radu' sa njom,jer je bilo lako na osnovu cinjenica zakljuciti...
Sto znaci,da je cak ocigledno bilo da ce se lako doci do kraha,ali ovo ''CRNA GORA JE VISE ZELjELA POBJEDU OD CESKE''
e ovo je po meni prava katasttrofa!!!
I kao sto vam je GM-rekao na pocetku,tako je i bilo,previse ste dali na jednu utakmicu,nista nijesmo dobili -a previse smo izgubili!
Bobanu srecno u daljem radu,ali mislim da ovog puta i debela sreca nece donijeti nista dobro...
I jos nesto,misim da bi korektno bilo da iznose se misljenja javno na forumu,tj selektora,kakva se taktika sprema,ko ce igrati u prvoj postavi,koji nam je motiv,entuzijazam itd...Ne mora otkrivati sve,ali nekoliko predlloga dade on,nekoliko mi,i onda sklopimo slagalicu...Zajedno smo jaci...
Jer ovo je drustvena igra,a Crna Gora je mala drzava koja moze dosta da pruzi,ali naravno ako svi ucestvujemo,jer svi znaju onu ''dvije glave bolje misle od jedne'',a ne da vas dvojica-trojica radite onako kako vi mislite da treba,jer siguran sam da ovdje kod nas ima menadzera dosta solidnih,samo ne zele da se eksponiraju u javnosti,sto je pogresno...
I naraavno boban koji je kako citam ''iskusan'' menadzer,da savjetuje nas ''neiskusne'',ja licn prihvatam i od neiskusnih savjete,jer uvazavam svacije misljenje...
toliko od mene.