Ma frks moze da na sjebe kad 'oce i da izgubi:)) A mi se ubismo od taktiziranja oko njega!!! Nego mene sad muci jedna stvar!! Ako bi mogao neko da mi pomogne?!Svake godine kad ispadnem iz kupa ja se odreknem te taktike koja mi je tome doprinela.Sad, ispucao sam PTB i RNG!! Sta cu za koji moj da igram za 2 sezone??PA me zanima da li je neko u toku oko prosirenja broja taktika napada u narednom periodu
Ma koju priliku bolan!?! Pa pustili smo te malo svi zajedno da se lozis i cepali smo se od smeha citajuci tvoje komentare! Joooooooj! :))))))))))))))))))I nisi propustio sansu za prvo mesto, ne sekiraj se! Nikada je nisi ni imao! :)))))))))))))Ali ces verovatno, mozda izboriti opstanak! :)))))I sta reci sem - ne zezaj se sa "rodom"! ;)
Ma koju priliku bolan!?! Pa pustili smo te malo svi zajedno da se lozis i cepali smo se od smeha citajuci tvoje komentare! Joooooooj!)))))))))))))))))I nisi propustio sansu za prvo mesto, ne sekiraj se! Nikada je nisi ni imao!))))))))))))Ali ces verovatno, mozda izboriti opstanak!))))I sta reci sem - ne zezaj se sa "rodom"! ;)(10910025)
Ma koju priliku bolan!?! Pa pustili smo te malo svi zajedno da se lozis i cepali smo se od smeha citajuci tvoje komentare! Joooooooj!)))))))))))))))))I nisi propustio sansu za prvo mesto, ne sekiraj se! Nikada je nisi ni imao!))))))))))))Ali ces verovatno, mozda izboriti opstanak!))))I sta reci sem - ne zezaj se sa "rodom"! ;)
Ti nisi imao teoretsku sansu u tom mecu kao sto neces imati ni u sledecem, tako da ti je najpametnije sto mozes odigrati TIE ponovo.