Naravno, jer ti si, da citiram:
Pa ja sam na polugodju u Gimnaziji bio odlican sa svim peticama
...i jos:
... bavim se kosarkom(svaki dan treninzi), basket, skijanje zimus, sviram gitaru, i jos zamisli koliko ucim...
a ja sam bio drugi u klikerima kad sam isao u osnovnu...
Da ne spamujemo vise... Izvinjavam se svima koji su citali gluposti sa moje strane...
E pa moram da odg:
Prvo i prvo:Sto vadis iz konteksta???Sigurno ste mi rekli da sam glop, ili da visim na ovom ceo dan kao neki lodak...Pa sam ja odg. Da je tesko sve to postici a da "po ceo dan visim na BB-u"...Samo sam hteo to da demantujem...Razumes?A ako bas hoces da znas, bio sam i 5,00 na kraju skolske godine...Kad je vec ispalo da se hvalim..xDDD I osnovna je daleko od Gimnazije, da se razjasni...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa ako treba, na kraju krajeva, ja cu zapisivati svaki njegov trening, i isplanirati ga tako da pred kraj sezone(2-3 nedelje), svaki njegov podskil bude na minimumu.Da uklopimo tako da u odredjenom momentu(pre vazne tekme na kraju sezone), njegovi skilovi budu u potpunosti istrenirani i da moze u tom momentu(u slucaju povrede nekog glavnog beka)da udje u repku, i zaigra a nju!A sta ti ovde nije jasno???
To je, ako nisi znao, plan treninga!Dobro ovde sam ja isao u neku krajnost, ali sve se moze kad se hoce...Pa i ovo, samo je potrebno vreme...Sad skapirao?!Bravooo...:)
P.S I o5 me "teras" da se drsko ponasam...Vadis iz konteksta neke recenice, i one ovako ispadaju glupe, a u stvari bi trebalo da zabelezis svaku moju misao..:D I posle Peki ovo, Peki ono...Mojne tako...
P.P.S I ja se izvinjavam na spamovanju teme...