Ha tényleg konkrétan tudod, hogy annyi volt, abba nem kötök bele. Csakhogy nem tudod. És bemondásra már nem hiszem el neked, mert az utóbbi hat hétben kb 10-szer bizonyosodott be, hogy blöffölsz, túlzol, nevezd ahogy akarod. A fizetésnél sem abba kötök bele, hogy te mondod, hanem abba hogy hülyeség, amit mondasz.
Jogosan küldesz el, aham. Ne haragudj, de nekem nem te szabod meg, hogy milyen hangnemet engedek meg magammal szemben. "Számolni sem tudsz", "Hülyék vagytok mind", stb. Ha za ismeretségi köröd ezt a stílust tolerálja, sőt semmi bajuk vele, az sem engem minősít.
Elméleti példa: értettem én, csak azt akartam, hogy leírd, nehogy később letagadhasd. Tehát azzal bizonygatod megint az igazad, hogy leírsz egy nem létező játékost. Kijelented, hogy ezt lehet belőle kihozni és pont. Tudom, nem érted, mi a baj ezzel, úgyhogy nem is magyraázom tovább, szerintem mindenki más érti. Aki szerint ez tök normális, az meg majd úgyis melléd áll.
A kijelentéssel meg vigyázz a 226 centis legendáról, nehogy jövőre találjak neked egyet, mert vérciki lesz, hogy nem fogod tudni megvenni.
György témát ejthetnénk már, de ha érdekel, pl úgy ahogy Czagalát és Nádasdyt (Nádasdynál jelezném 10 hét alatt lépett 7 szint kv-t 19 évesen) edzettem, SG/SF kombónak. De ezt is hiába mondom, mert egyből jössz a 196 centis centereddel, meg a 203 centis nem tudom, middel. Úgysem fogadod el, hogy nem csak egyféleképpen lehet edzeni, az olyan apróságokat meg figyelmen kívül hagyod, hogy minél alacsonyabb egy skill, annál gyorsabban fejlődik, továbbá a keresztedzést sem számolod bele.
Már ne is haragudj, de az, hogy beírod 2 mondatban, hogy ez ennyi hét, az annyi hét, az nem konkrét edzésterv. Még tervnek is kevés.
Ha már így rákérdeztél, Lakatos edzéstervét betehetnéd, elrettentő példának pont jó lesz. Titkot sem sértesz vele, mert ugye eltarthatatlanság miatt visszavonult. De akár Aczél Dani edzésterve is jöhetne, az tényleg érdekelne, úgyis mindenki látta már a jelenlegi skilljeit az átadón.
Don't feed the troll