BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > repka uzivo

repka uzivo

Set priority
Show messages by
This Post:
00
249235.131 in reply to 249235.130
Date: 11/16/2013 3:56:20 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Pa puno smo podmladilli roster i samim tim smo dosta izgubili na kvalitetu repke,
posto nam je jedan od ciljeva da zadrzimo dobar ranking nije nam u interesu trenutno da igramo meceve sa jakim protivnicima
drugi cilj nam je da se igraci od 24 25 26 godina koji su dostigli odredjenu visinu plate nastave trenirati, pa se nadam da ce poziv u repku posluziti kao motivacija, Kalajdzic je negativan primjer, jer mu je cijela sezona prosla bez ijednog skil upa
treci cilj, za koji sad imamo realne sanse s obzirom na broj ljudi koji rade oko repke je da smo u toku s namjerama menadzera po pitanju reprezentativaca, da nam se ne ponavlja situacija od prosle sezone da u odlucujuce meceve ulazimo van forme
cetvrti i mozda najvazniji je da probamo prebaciti sto veci broj igraca u domace lige
Ukupno gledano, prelazni period je odlicno iskoristen, dosli smo do sjajne ranking pozicije i blizu smo ulasku u evropskih top 12,
roster je podmladjen, pod kosem smo dobili Kitanovica i Grgu koji su trenutno kod odgovornih menadzera, Bajovic je vec sada sjajan plej i uz nadogradnju unutrasnjih skilova u slijedecem periodu bice za pozavidjeti, Milijas takodje
Praticemo Simata i Radovica i Staku koji su trenutno van rostera, uz kenijev podmladak i sjajne Pranjica Velimirovica i Calica,
licno vjerujem da se moze formirati kostur repke za slijedecih pet sest sezona
Skaut tim je jos u fazi uigravanja i medjusobnog koordiniranja :) i opet ponavljam skauta nikad dosta, ko je zainteresovan, vrata su mu otvorena
A Luxemburg ne da je preporodjen, vec je licno Marc Girardelli trazio autogram od Partija

This Post:
00
249235.132 in reply to 249235.131
Date: 11/16/2013 6:52:15 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52565256
Second Team:
Spartan Kids
Sve je to lijepo, podmladjuje se reprezentacija i sl, ima finih zamisli tu. Sto se tice rejtinga, nece porasti sigurno budemol igrali s najgorim reprezentacijama svijeta poput Luxemburga, zato mi je malo samo cudna odluka bila.
I cuj preporodio je, ove kvalifikacije su pobjedili 1 tekmu, a prosle 2, koji preporod.
To ti je isto koda mi sad u fudbalu igramo prijateljsku s Luxemburgom umjesto sa Argentinom, i Susic kaze da hoce da se popravi rating i da uigra nove igrace. Egipat koji vodi nas menadzer nebi bio los izbor za prijateljsku tekmu u narednom periodu.

This is where we hold them!
This Post:
22
249235.133 in reply to 249235.132
Date: 11/16/2013 7:25:22 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Prvo i osnovno, igramo s Luxom, jer smo Parti i ja prijatelji, i to je glavni razlog sto igramo s Luxemburgom
ne znam kako ti to nije jasno :)
ne mislim ja da cemo napredovati ako pobijedimo Luxemburg
al valjda necemo izgubiti
a igracemo i sa Egiptom sto posto, samo dok dogovorimo termin
al nema potrebe sad kad smo spustili kvalitet repke da igramo sa ekipama poput Srbije Austrije i sl.
s takvim ekipama cemo svakako igrati na utjesnom turniru, gdje cemo probati ostvariti sto manji broj poraza, sve preko dva poraza bi bio koraka nazad
U principu, ovih par prijateljskih je period gdje bi skauti trebalo da ostvare saradnju sa menadzerima, pa da tu saradnju onda istestiramo kroz utjesni turnir i udjemo spremni u slijedece kvalifikacije
otprilike ja to tako vidim i nadam se da cemo se razvijati u tom pravcu
i trenutni roster kao roster je vise motivacioni nego takmicarski
Bacanovic je jedini izuzetak, jer kontam da ce ga Doc lakse prodati kao reprezentativca i smatram da je red da ispadnem fer prema Docu, jer je drzao formu Bacanovicu bez izuzetka, cak se znalo desiti da nam je Bacan bio igrac s najvecim DMI

This Post:
00
249235.134 in reply to 249235.133
Date: 11/16/2013 8:22:36 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52565256
Second Team:
Spartan Kids
Znam ja sto igramo s Luksemburgom, nisam bas tolko lud, ne smeta mi sto igramo s njima, nego cisto onako kazem da probas naci malo atraktivnije protivnike zbog ratinga koji bi nam u iducim kvalifikacijama donio sto bolje mjesto u izvlacnju grupa. Steta da ne iskoristimo ovako dobru poziciju koju imamo, pa mozda do kvalifikacija napredujemo jos koje mjesto. Sretno.

This is where we hold them!
This Post:
00
249235.135 in reply to 249235.134
Date: 11/16/2013 8:47:38 AM
Overall Posts Rated:
329329
BiH i Egipat igrat će 100%. Jedini tremin koji odgovara je početak sledeće sezone, prije početka World Cup-a i utješnog turnira.

This Post:
22
249235.136 in reply to 249235.133
Date: 11/17/2013 4:18:21 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
S posebnim zadovoljstvom vam predstavljam Partija, mog dragog prijatelja, covjeka koji me je uvukao u BB :)
> Sta je to u BBu sto te cini odanim ovoj igrici vec toliko vremena?
> Oduvijek sam volio menadžerske simulacije, još od doba Commodore 64, pa sve do sad. BB je po meni najbolja online igra i jednostavno sam navučen na nju.
>
> Otkud Luxemburg?
> Nije realno da budem selektor BiH, a ne mogu da vodim voljenu Crnu Goru, jer imaju jako dobrog selektora, a želio sam da se okušam i kao selektor, gledao sam gdje da se udomim. Nakon prijateljske utakmice s jednim njihovim menadžerom rodila se ideja koje je uz konsultacije s njihovim najboljim menadžerima prošla i eto sad vodim Luksemburg.
Osim osvojenog prstena postoji li momenat koji bi posebno izdvojio iz svoje karijere na BBu
> Iskreno osvojena titula (sad već odavno) u sezoni 19 mi je najveći uspjeh, a finala ne računam kao uspjeh. Recimo da mi je pobjeda sa Luksemburgom protiv Makedonije vrlo draga pobjeda.
>
> Poruka novim menadzerima
Ne idite na forum BiH!
>
Kratko poredjenje izmedju BB Luxemburga i BBBH
Nema tu šta da se poredi. Oni čak nemaju ni forum. Aktivno je tek 5-6 menadžera i ne shvataju ovu igru tako ozbiljno kao mi. :) Evo ja sam odlučio da probam da ih malo promrdam pa ćemo da vidimo u budućnosti da li ću i da uspijem.

>
> Po postovima na forumu, tvoje misljenje o BBBH zajednici i BBBH NTu je manje vise jasno, postoji li nesto sto bi volio dodati
> Volio bih da se tvoj trud isplati i da uz tim koji je uz tebe odradite još par mandata i dovedete Bosnu u Top 10, što je realno ako ti i Tarik zadržite stručni štab na okupu. Sviđa mi se ideja zajedništva i značaja koji pridaješ svakom članu zajednice u BiH koju širiš po forumu, a to je i najbitnije, s obzirom da je sama postavka taktike i odabir igrača jednostavan i nema mnogo prostora za kreativnost.
Osim Banjaluke koji ti je omiljeni grad u BH
Bijeljina. Dobro, Bijeljina je više selo nego grad, ali znaju se provoditi i uvijek sam se lijepo osjećao u BN. :) Imam mnogo prijatelja tamo

Hvala Parti, kako za ovaj intervju tako i uopste za ideju za intervju

This Post:
44
249235.137 in reply to 249235.136
Date: 11/17/2013 12:49:36 PM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166

Bijeljina je više selo nego grad

Mozda za selektora Luksemburga,al nije mu zamjeriti ipak je on selektor Luksemburga pa nije upucen u cinjenice da je Bijeljina drugi najveci grad u RS,da ima status grada ....

P.S ovo je uvreda za sve prijatelje koje selektor Luksemburga ima u Bijeljini

Message deleted
This Post:
00
249235.139 in reply to 249235.137
Date: 11/17/2013 6:32:16 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
490490
Second Team:
BC.Play-Off
Posljednje kolo utjesnog turnira nasi putuju u Irsku
Bosna i Hercegovina U21 - Ireland U21

Message deleted
This Post:
00
249235.141 in reply to 249235.137
Date: 11/18/2013 7:00:51 PM
Overall Posts Rated:
876876
Šta nedostaje Luksemburgu te ga dozivljavaš potcenjivački?

Advertisement