Szczerze to ja mam raczej takie zdanie o NT, mimo ze glosowalem na Kaznodzieje, to ubolewam ze nie bylo innhch na to stanowisko. Nie podoba mi sie to co nazywamy otoczka kadry, zdecydowanie wole ta ktora powstaje przy u21 :-) oczywiscieto moze byc moje subiektywne zdanie. A wlasciwie takie wlasnie jest :-)
Wydaje mi sie tez ze u21 patrzy bardziej na przyszlosc. i w tym kontekscie dzwi mnie tym bardziej dlaczego nikt sie z toba nie skntaktowal :-(
Nie moge odpowiadac za innych skautow, ale ja wykonuje swoja prace jak najlepiej. Odpisuje kazdemu. Wyslalem bbmaile na poczatku sezonu do wszystkicg graczy z mojej czesci listy. Tych lepszych pod wzgledem ss10 i ss6 ktprzy nie tenuja tez zasypuje mailami :-)
Takze jak nadal nikt sie do ciebie nie odezwal/ty do nikogo to napisz do mnie na bbmaila, nie moj rocznik, ale ponaciskam borcziego :-)
Swoja droga jakie masz heszcze zastrzezenia do u21?
Ja moge ci powiedziec ze z moje strony to wyglada troche tak ze mam wrazenie ze ludzie od nt wgl nie interesuja sie draftem. Oprocz kaca ktory z tego co wiem dziala autonomicznie, nie ma zadnych dzialan. A jesli sa i ja o nich nie wiem, to znaczy ze zamiast po,agac obie nawzajem szkodzimy.