BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXIII

Kérdés és csevegő XXIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254982.131 in reply to 254982.130
Date: 3/12/2014 3:53:43 PM
Overall Posts Rated:
350350
Köszönjük a jelentkezést. Mesélj! :) Miért ezt választottad, ki dobál sokat és milyen hatékony a taktika?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/12/2014 3:53:54 PM

This Post:
00
254982.132 in reply to 254982.129
Date: 3/12/2014 4:02:24 PM
Overall Posts Rated:
310310
Persze, viszolyoghatsz. Csak akkor azt írd, hogy viszolyogsz tőle és nincs benne tapasztalatod és ne általánosíts, hogy használhatatlan a taktika. Ha már felhoztad a 2-3 zóna kérdést, ennyi kellett volna a múltkor is: azt mondani, hogy te nem szereted és nem fogod játszani, nem pedig hisztizni, hogy a válogatott miért azt játszotta és nem lehülyézni azt, aki a hisz a zónában. Nyugodtan nézd végig a B3-at és a válogatottakat, a csapatok fele sikerrel használja.

Ww meccslistáját (ha már jelentkezett) nézd végig a buzzer managerben. Nagyobb százalékban nyeri a meccseket a legjobb dobjon taktikával, mint a 2pontossal. Ezek szerint mégiscsak használható taktika ez.

Don't feed the troll
This Post:
00
254982.133 in reply to 254982.132
Date: 3/12/2014 5:05:50 PM
Overall Posts Rated:
350350
3. ligában csak-csak, de megnézném komolyabb szinten pl mkl-ben vagy b3-ban lehetne-e tartós sikereket elérni vele.

This Post:
00
254982.134 in reply to 254982.133
Date: 3/12/2014 5:13:15 PM
Overall Posts Rated:
310310
A meccsmotor ligától, bajnokságtól független, így nyilván igen. Csak amennyivel jobb 2pontosra épített csapatok vannak az első osztályban, ugyanannyival jobb legjobb dobjon taktikára épített csapat kéne.

Don't feed the troll
This Post:
00
254982.135 in reply to 254982.134
Date: 3/12/2014 5:28:01 PM
Overall Posts Rated:
350350
Na, de pont ezt kérdem.. Fogalmunk sincs mi az ideális skill a legjobbhoz, ugyanakkor a 2 pontos csapatszerkezetben közismert. Kétlem, hogy tartósan sikeres tudna lenni a Mloty Stargard a legjobb bentivel, pedig atomerős 2 pontosos kerete van. Azt is kétlem, hogy egy 10 meccses szériából legjobb dob vs 2 pontos a legjobb dobós kerül ki győztesen többször. Tegyük fel, hogy nagyjából egyenlő bérben a két keret és azt is, hogy konstansak a formák végig.
Bár ez utóbbi utópia csupán.

itt a 2-3-tól se ment falnak, pedig a bolgár se piskóta bv-ét hozott...
(68663514)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/12/2014 5:35:57 PM

This Post:
00
254982.136 in reply to 254982.135
Date: 3/12/2014 6:50:19 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ja és ha valamit nem tudunk, akkor fordítsuk el a fejünket és tegyünk úgy, mintha nem is létezne? Meglehetősen középkori felfogás.
A Mloty Stargard 2pontosra épített csapat, ez tisztán látszik. Azt hittem, az már világos, hogy a 2pontosra épített csapat 2pontossal fog sokat nyerni, míg a más taktikára épített mással. Ezért tehát ne várd el, hogy ő a 2pontos csapatával legjobb bentivel fog mindent nyerni. Nem is értem, mi köze az atomerős 2pontos keretnek a legjobb benti taktikához. Más fókusz, más tempó. Ennyi erővel az rng-t is lehúzhatnád, hogy a Mloty Stargard a bivalyerős keretével nem tudna rng-t játszva tartósan sikeres lenni. Kb ugyanannyi köze van az rng-nek a 2pontoshoz, mint a legjobb bentinek.
Lehet a legjobb benti jobb taktika bizonyos csapatoknak, lásd Ww csapatát, nagyobb arányban nyert a legjobb bentivel, mint a 2pontossal.

Itt meg a 2-3 zónával nyert a döntőben: (65653784)
Felőlem játszhatunk olyat, hogy mindketten egy-egy meccset hozunk példának felváltva, de hosszú és unalmas játék lesz az. Én is bármire tudok ám egy meccset hozni, mint bizonyítékot, csak éppen egy meccs nem statisztika. 100 meccs már igen.
Összességében a 2-3 zónát sokszor és eredményesen használják a B3-ban. Nem mindig használják és nem is mindig az a legjobb, de létezik, élnek vele és eredményes, ha ésszel használják.

Don't feed the troll
This Post:
00
254982.137 in reply to 254982.136
Date: 3/12/2014 9:31:41 PM
Overall Posts Rated:
350350
Tudunk mindent a közismert taktikákról? Nem! Akkor dugjuk a fejünk homokba?
A legjobb dobóról szinte minimális ismeretek vannak, nem mondom, hogy ne tudjunk meg róla semmit. Ezért is írtam a FELHÍVÁST este.

És bravó! Megint kiforgatod a szavam.. azt mondtam, hogy egy legjobb belsőre épített csapat 10 meccsből nem kerülne győzelmi fölénybe a Mloty ellen! sztem 7-3 vagy 6-4 lenne a 2 pontosos Mloty javára, Továbbá azt is mondtam, h a Mloty sem lenne sikeres ennyire, ha a legjobb bentit nyomná. 1-2 b3 meccset tuti bebukott volna azzal, privát véleményem.
Pedig aztán 2 pontosban ott van szépen... És itt kérdezem ismét: mi a túró a legjobb dobós taktika ideális skillje?
Azt mondod más, mert más taktika. Mi a garantálja számodra, hogy jobb a legjobb dobó a 2 pontosnál? Én is az mondom, hogy eredménytelenebb lenne Mloty a legjobb dobóval.
Az a helyzet, hogy bármennyire is komálom, de ww csapata nem mérvadó mérce. Egy 3. liga erős középcsapat szintje, arra jó, h po-ba jusson, de meglepne, ha fel tudna onnan jutni. Ez is privát véleményem.
Sokkal mérvadóbb lenne, ha egy 1. ligás tarolná le mezőnyt ezzel a taktikával akár b3-ban, akár csak fölényes bajnoki eredményben, pl 19-2-es mutató,mint Mlotynál, (aki zömmel 2 pontossal hozta ezt a mérleget)
Szóval így lenne mérvadó számomra.

Hozhatunk 25-30 pro és kontra példát 2-3-ra, abban igazad van, hogy eljátszanánk reggelig... Volt számos ellenpélda is, úgyhogy kár 100%-ban védened. Néha jó is lehet, azt kell megérezni, h mikor.

ui: Azt meg nem is értem hogyan jön ide az rng-és hasonlatod.. megint csak a kavarás.... Azt írtam még tegnap du., hogy jogosan mellőzi a kinti játékot ergo benti csapata van. Mlotynak 2 normális opciója van igazából, egyik a 2 pontos, másik h közel. De azt is mondtam, nem olyan buta, hogy a h közellel megfingassa magát (részint tempó miatt) tehát csak a 2 pontos jó opció neki. A legjobb benti dobót meg heccből megnézte 2*, azt gondolom.

Na, befejeztük a témát?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/12/2014 10:04:35 PM

This Post:
00
254982.138 in reply to 254982.137
Date: 3/12/2014 10:40:33 PM
Overall Posts Rated:
310310
" Kétlem, hogy tartósan sikeres tudna lenni a Mloty Stargard a legjobb bentivel, pedig atomerős 2 pontosos kerete van."
Ebben hol van az, hogy legjobb dobjon taktikás csapat a lengyel ellen??? Pont azt írod, hogy ő a 2pontosra épített csapatával nem lenne sikeres. Nem ellenfélről beszélsz, hanem pont arról a csapatról! És ezt ráadásul megismétled ebben a hozzászólásodban is, megint azzal jössz, hogy ő azzal a taktikával (ami nem az, amire a csapatát építette) rosszabb lenne. Persze, hogy rosszabb lenne, ha ő legjobb dobjon taktikát játszana. Ugyanis nem arra van építve a csapata. Nem tudom, ezen mit nem lehet megérteni. Ő felépítette a csapatát a benti, gyors tempójú támadásra. Miért kéne neki eredményesnek lennie egy semleges, normál tempójú támadással? Most vagy nem érted a fókusz és tempó jelentését, vagy rájöttél, hogy hülyeséget mondtál és már össze-vissza magyarázol, hogy valahogy kigyere ebből.

Ww csapata meg tökéletes mérce. A harmadosztályú szinten simán eredményes a legjobb dobjon taktikákkal. Mivel a meccsmotor nem nézi, hogy melyik osztályban, bajnokságban vagy, ezért egyértelmű a képlet: ha harmadosztályban egy közepesen erős csapat eredményes tud lenni a hasonlóan erős ellenfelek ellen, akkor másodosztályban egy másodosztályhoz képest közepesen erős csapat is eredményes lenne, sőt ugyanez igaz az első osztályra is. Csak ugye nem a harmadosztályú legjobb dobjon taktikás csapatot kell összehasonlítani egy első osztályú 2pontos csapattal, hanem azonos erősségűeket kell nézni.

2-3nál én sosem mondtam, hogy mindig azt kell játszani. Régebben is azt mondtam, hogy aki tudja használni, annak hasznos néhány meccsen. Ellenben te azt mondtad, hogy a 2-3 s...t sem ér és nem szabad soha azt játszani. Örülök, hogy belátod, hogy tévedtél, még ha ezt így egyenesen soha nem is fogod leírni.

Hogy jön ide az rng-s hasonlatom? Ugyanúgy mint a legjobb dobjon neked. Egy benti, gyors tempóra épített csapatnál persze, hogy kevésbé hatékonyan működik egy semleges normál tempójú támadás. Ez nem bizonyíték a vélt igazadra, hogy használhatatlan lenne a legjobb dobjon taktika. Ennyi erővel az rng-ről is írhattad volna, hogy használhatatlan, de azt a használhatók közé soroltad. Hát így jön ide.

Ha nem írsz több hülyeséget, meg egymásnak ellentmondó dolgot "bizonyítékként", akkor felőlem befejezhetjük a témát. Ha esetleg mégsem akarod befejezni, folytassuk az agymenés topikban.

Don't feed the troll
From: blive
This Post:
00
254982.139 in reply to 254982.138
Date: 3/13/2014 1:08:09 PM
Overall Posts Rated:
6262
Sikerült megfeledkeznem az amcsi időátállításról, így mára az alapcsapatom futott ki az edzőmeccsen. Jó eséllyel 100-110 percet fognak kapni a héten a kezdőim. Ilyen alkalmakra találták ki a forma edzést? Segíthet az rajtam? Ki szokta használni? Pont a legjobbkor sikerül elfeledkeznem róla, épp a PO előtt :D

From: Cimi

This Post:
00
254982.140 in reply to 254982.139
Date: 3/13/2014 1:12:39 PM
Overall Posts Rated:
146146
Ha szerencséd van nem fog esni de javulni biztos nem fog.

From: JoeBlack

This Post:
00
254982.141 in reply to 254982.139
Date: 3/13/2014 2:14:53 PM
Overall Posts Rated:
411411
igen erre találták fel. ha szerencséd van még lépni is fog. cimivel nem értek egyet. lesz szerintem esésed is meg lépésed is!

Advertisement