BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
281726.131 in reply to 281726.129
Date: 11/11/2016 5:41:36 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 7 ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣ. ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ.

Δεν το συζητάμε ότι ήταν τραγικές οι επιλογές μου και μου στοίχισαν την πρόκριση!

Αλλά....1) Πριν τον αγώνα δεν μπορούσα να ξέρω ότι θα έρθει τόσο νωρίς ο τραυματισμός!Με τον τραυματία,θεωρώ ότι είχε καλύτερη ομάδα από την δική μου!

2) Σε πάρα πολλά κρίσιμα ματς,είχε παίξει υπομονετική και όχι εσωτερικό!Και είχε μάλιστα τον διεθνή Ιταλό που έκανε θραύση με υπομονετική!Θεωρούσα δηλαδή ότι αν έχανα πρόβλεψη επικέντρωσης σε εσωτερικό,θα έβρισκε σκορ αρκετό για να νικήσει,αφού είχε τρομερές δευτερεύουσες άμυνες παντού,αλλά και τάπα που δεν φαίνεται στα rating!

3) Την πρόβλεψη του την θεωρούσα δεδομένη!Πίστευα ότι ήταν πιθανότερο να νικήσω αν έπαιζε patient και δεν πρόβλεπα,παρά αν έπιανα μια πρόβλεψη σε εσωτερικό ή αν έχανα πρόβλεψη!

Εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος όλες οι σκέψεις μου!Μάλλον φοβήθηκα αδικαιολόγητα,ενώ πριν μια εβδομάδα είχα αποκλείσει ομάδα με 900κ μισθούς!

1 ματς είναι!Όλα γίνονται!!!Μακάρι να προκριθείς!!!Έχεις κάνει φοβερή προσπάθεια και σου αξίζουν συγχαρητήρια!

Πάντως ο Κοτίδης αναρωτιέται...Τι το θες το κυπελλάκι???Πάρε το Β3 και θα έχεις ισόβεια συμμετοχή εκεί!!Και άσε σε εμάς το κυπελλάκι!!! :-)

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕ" ΞΕΡΩ ΓΩ...

Εγώ ξέρω ότι μια χαρά σουτέρ έχεις στην περιφέρεια!

Σύμφωνα με τον Κοτίδη,αυτό είναι ξεκάθαρο mind game που λέει καθαρά ότι ο Θεός θα παίξει ακριβώς αυτό που λέει ή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει!Άρα έχουμε 50% να τον διπλομαντέψουμε,αλλά ως συνήθως ο Αλέξανδρος7 θα κάνει την λάθος επιλογή και θα τον πιούμε άκοπα!!!

Εγώ πάλι σε κόβω για το ενδιάμεσο!Βασική επίθεση ας πούμε!!! :-)

This Post:
00
281726.132 in reply to 281726.131
Date: 11/11/2016 6:03:16 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Και για να δικαιολογήσω γιατί φοβήθηκα τόσο πολύ το ματς και για την αξία της τάπας που όλοι σχεδόν την παραμελούμε για να γλιτώσουμε μισθό θα γράψω 2-3 πράγματα ακόμα!

Πρώτα βάζω το προηγούμενο ματς του (92995791) Ο τύπος άντεξε στο LI μιας ομάδας απείρως καλύτερης από την δική μου(τουλάχιστον μισθολογικά) παίζοντας 3-2!Και πάλι είχε χάσει τον Davies στην αρχή με τραυματισμό!Ίσως ήταν τυχερός,αλλά πιστεύω ένας σοβαρός λόγος ήταν οι τάπες που είχε!

Ο Dalmo έχει μ.ο. 3 τάπες και ο Brotto 2,2!Οι αριθμοί μπορεί να μην φαίνονται μεγάλοι,αλλά είναι μεγάλοι!Πχ δείτε τους μ.ο όρους σε τάπα των δικών ψηλών ή ακόμα καλύτερα του Θεού,που είναι και υψηλόμισθοι!

Ξέροντας μάλιστα και ένα παίχτη του στην περιφέρεια ο οποίος έπαιζε αλλαγή και είχε 17 OD και 13 ID,πίστευα ότι δεν θα σκοράρω αρκετά(74 έβαλα με τον τραυματισμο,πιστεύω ότι αν έπαιζε και ένας ψηλός των 150κ δεν θα έβαζα πάνω από 65)!Επομένως αυτοί ήταν οι λόγοι που έστησα τόσο αλλοπρόσαλλα,ελπίζοντας να παίξει patient και να κολλήσει και αυτός επιθετικά!

This Post:
11
281726.133 in reply to 281726.132
Date: 11/11/2016 6:52:33 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Έκανες μεγάλη σεζόν. Έχεις φτιάξει μια ομάδα που δεν κόλλωσε απέααντι σε πάρα πολλές ομάδες. Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για τις αμυντικές επιλογές σου σε αυτό το ματς. Προφανώς έχεις μια τάση στην αμυντική σου επιλογή να προσπαθείς να πιάσεις όλα τα σενάρια του αντιπάλου, η οποία άμυνα αν δεν νιώθεις καλά με την επίθεσή σου λόγω του αντιπάλου γίνεται must, αλλά αν έκρινες ότι ένα μονό μάντεμα σε εσωτερικό δεν σου αρκούσε, τελειώνει εκεί το θέμα. Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Εσύ ξέρεις το ένα ρόστερ, εμείς δεν ξέρουμε κανέναν από τα δύο, άρα ξέρεις περισσότερα. Κακώς στέκεσαι σε μια τόσο θαυμάσια σεζόν σε ένα άσχημο αποτέελσμα.

Άξιος συγχαρητηρίων είσαι! Με πολλή προσπάθεια και επιμονή, ήρθες στην Α1 πριν μερικές σεζόν, υποβιβάστηκες, αλλά επέστρεψες και κάθε χρόνο πας και πιο ψηλά. Θα συνεχίσεις να προσπαθείς να κάνεις επιτυχίες και να ξαναβρεθείς στο Β3 για να κάνεις ένα βήμα παραπάνω κι εκεί όπως κάνεις και στην Ελλάδα όαλ αυτά τα χρόνια!!!

This Post:
00
281726.134 in reply to 281726.129
Date: 11/11/2016 6:55:16 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Είσαι ΘΕΟΣ!!!

Στις εξέδρες του Koulou & Kyrillos Family Arena την επόμενη Τρίτη θα υπάρχει πανό των οργαμωμένων του συλλόγου που θα εύχεται καλή τύχη στην ομάδα ICI στον προηιτελικό του Β3 !!

This Post:
00
281726.135 in reply to 281726.133
Date: 11/13/2016 8:16:41 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Έκανες μεγάλη σεζόν.

Το λες σαν να τελείωσε!Έχω έναν τελικό κυπέλλου να παίξω ακόμα! :-)

Άξιος συγχαρητηρίων είσαι!

Thanks Στέλιο!!!Αλλά ο Κοτίδης ήταν ξεκάθαρος...''Για την παταγώδη αποτυχία της μη κατάκτησης του B3,μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Αλέξανδρος7''..είπε!!! :-(

This Post:
00
281726.136 in reply to 281726.134
Date: 11/13/2016 8:27:10 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Στις εξέδρες του Koulou & Kyrillos Family Arena την επόμενη Τρίτη θα υπάρχει πανό των οργαμωμένων του συλλόγου που θα εύχεται καλή τύχη στην ομάδα ICI στον προηιτελικό του Β3 !!

Εμείς είχαμε εμφύλιο σχετικά με αυτό το θέμα!!

Ο Κοτίδης-παραδόξως-τάχτηκε ανοιχτά υπέρ του Θεού και έφτιαξε πανό με το σύνθημα:

''ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΓΙΓΑ!!!''

Όμως ο πρόεδρος των οργανωμένων κυρ-Μήτσος απόρησε και δήλωσε: ''Ρε,θα με τρελάνετε εσείς?Πάτε καλά να 'ούμε?Θα υποστηρίξουμε τον οχθρό!Στην Ευρώπη πάντα πρέπει να είμαστε με τον άλλο!Το λέει και ο Τάκης ο Τσουκαλάς!!''

Έφτιαξε μάλιστα ένα πανό με σύνθημα : ''ΔΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΤΟΝ,ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ 'ΟΥΜΕ,ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΣΚΟΡΠΙΈΕΕ!!!''

Ο Κοτίδης στα πλαίσια της δημοκρατίας αποφάσισε να αναρτηθούν και τα 2 πανό στο χτεσινό ματς!Έτσι απλώθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο.Απλά και δημοκρατικά...

This Post:
00
281726.137 in reply to 281726.136
Date: 11/15/2016 7:25:33 PM
Overall Posts Rated:
66
Γειά σας παιδιά,μία ερώτηση αν μπορεί κάποιος να απαντήσει σαν ποιο έμπειροι που είστε,αν δύο ομάδες ισοβαθμήσουν αλλά η μια δεν έχει κατέβει σε ένα παιχνίδι και έχει αστερίσκο παίζει ρόλο?ας πούμε έχω χειρότερη διαφορά πόντων από τον άλλο,παίρνω τη θέση? ευχαριστώ καλή επιτυχία σε ολους

This Post:
11
281726.138 in reply to 281726.137
Date: 11/15/2016 7:51:27 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Γειά σας παιδιά,μία ερώτηση αν μπορεί κάποιος να απαντήσει σαν ποιο έμπειροι που είστε,αν δύο ομάδες ισοβαθμήσουν αλλά η μια δεν έχει κατέβει σε ένα παιχνίδι και έχει αστερίσκο παίζει ρόλο?ας πούμε έχω χειρότερη διαφορά πόντων από τον άλλο,παίρνω τη θέση? ευχαριστώ καλή επιτυχία σε ολους

το αστεράκι χάνει στην ισοβαθμία.

This Post:
11
281726.139 in reply to 281726.138
Date: 11/16/2016 10:15:11 AM
Overall Posts Rated:
66
ευχαριστω για την απαντηση φιλε να σαι καλα!!!!

This Post:
00
281726.140 in reply to 281726.134
Date: 11/16/2016 12:02:40 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ. ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ, Ο ΘΕΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ Β3. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ UNFAIR ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....

Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

This Post:
00
281726.141 in reply to 281726.140
Date: 11/17/2016 5:42:45 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια στον Θεό για την κατάκτηση του κυπέλλου!

Δυστυχώς για εμάς,το ματς κρίθηκε στον τραυματισμό του Μιλίκιν στο 26ο λεπτό!Έχω την εντύπωση ότι αν δεν γινόταν αυτό,το ματς κυλούσε προς το μέρος μας και είχαμε πολλές πιθανότητες να το πάρουμε,παρά την λανθασμένη πρόβλεψη ρυθμού!

Δυστυχώς μόνο με ένα θαύμα θα συμμετέχουμε στο επόμενο Β3, αλλά το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Θεός θα έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό που του στέρησε φέτος αυτός ο πουθενάς ο Πέρσης!!! :-)

Advertisement