Ben okudum efendim sadece argümanım şu; düzgün yetiştirilen oyuncu sayısı az ise, bunu yapan zaten sen, ben, bu foruma bakan olmaz mı? Ki evet bunlardan biri bendim. Manavdan elma seçmiyoruz milli takıma oyuncu seçiyoruz. Ve bana kalırsa zaten Türkiye U-21'e seçilebilecek en iyi 30-40 oyuncu bırakın çöpü yetenek seviyeleri olarak milli takım seviyelerinde yeterli olmalıdır. Seçilen 15-18 oyuncu ise bunlar arasından parlayanlardır. Savunduğum nokta ise şu: Şanssız bir jenerasyon dahi gelse o oyuncular yine bizim milli takımımızın en iyileridir. "Çöplerle doldurdum" tabirindense, "Elimdeki kadro bir iki adım geride elimizden gelenin en iyisini yapıcaz, yoktan var etmek hedefimiz." Gibi argümanları milli takım koçuna yakıştırırım. Burda "Okumamışsın, neden aynı tavırdasın?" gibi cevaplar beni kırdı. Sizin bana saldırıp durmanızdaki amacı ise anlamadım. Ben insan gibi eleştiri yapıyorum. Koçla bir problemim yok ama bizzat bu hakareti kendisinden duymuş olmak canımı sıktı, bunu dile getirdim. Aynı nezaketi sizden de beklerim, aksi takdirde cevaplamayı bırakacağım. Son olarak koçumuzun zaten hatasını anlayacağını ve özür dileyecek kişilikte bir insan olduğunu biliyorum. Saygısızlık yapmak amacım değil, teşekkürler.