Biri şu Kıdıspor'u durdursun! :) Haftanın sürprizi bu sefer Bakü'den geldi ve olayın diğer kahramanı ise yine tanıdık bir isim. D-Will8'in takıma neşter mi, keser mi, balta mı vuracağı yoksa beyzbol sopasıyla soyunma odasına mı dalacağı henüz belli değil. :)
Yalıncak maçının zor geçeceğini bekliyordum, böylesine soluk soluğa biten bir maçı kazanmak çok güzel. Play-off'u hakeden bir kadrosu var Yalıncak'ın. Harlem atacağını attı ama yemesi gerekenden çok fazlasını yedi. Böyle yemeye devam ederlerse play-off dışı kalırlar. Böyle diyorum da haftaya bana da bi 120 sayı sallarsa mort olurum. Yalıncak galibiyetinden sonra salıya kadar güzel bir şutör dede bulabilirsem, Harlem maçını daha rahat seyrederim. Aksi halde bu akşamki gibi hop oturup hop kalkacağım bir maç olur. Salı günü hem kendim, hem de Yalıncak için oynayacağım. :)
Entery hocam, şu dedeler jübile yapmadan bir play-off görsünler, sevaptır. Özellikle Lucas dede bugün resmen şov yaptı ve play-off'u fazlasıyla hakettiğini gösterdi. :)