BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.9 > 45. sezon

45. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
298391.131 in reply to 298391.128
Date: 3/3/2019 12:00:26 AM
Overall Posts Rated:
144144
Hocam satır satır okudum. Çok güzel gözlemleyip, gayet de güzel özetlemişsin olayı. Bizim yazdıklarımız sadece kafanı karıştırır. Senin yolun doğru bir yol. Yolun açık olsun. :)

This Post:
00
298391.132 in reply to 298391.131
Date: 3/3/2019 12:37:27 AM
Overall Posts Rated:
144144
Ortalık yangın yerine dönmüş ligde! Harlem yapacağını yapmış yine. Bu takımla yapacağım maçı heyecan ve endişeyle bekleyeceğim çünkü rakip farketmeksizin herkesin karizmasını çizip atıyorlar. Son kurbanları da Gök Tengri oldu. Bakalım ben kaç sayı yiyeceğim Harlem'den. Hedef, 100 sayı altı. :)
Misli dolu dizgin devam ediyor. Play-off finalindeki rakibini beklemeye başladı diyebiliriz şimdiden.
AvanGuard'ın kendi sahasında Bakü'yü uzatmada zar zor yenmesi ve Arel'in D-Will8 deplasmanından rahat bir galibiyet çıkarması, formların bu oyundaki önemini net olarak ortaya koyuyor.
Errdemir için tehlike çanları çalıyor. Yalıncak'tan bir kamyon sayı yiyip onur kırıcı bir farkla maçı kaybettiğine göre Harlem Errdemir'e ne yapar bilemiyorum. Fark olmaz ama yiyeceği sayı da 150'den az olmaz büyük olasılıkla. Geçen sezon batıdan 3 takım düşmüştü, bu sezon doğudan 3 takım düşecek gibi görünüyor.
Kıdıspor'a gelince; sadece bu sezonluk bir takım kurdum yaşlı dedelerle. Sezon sonunda özellikleri epey düşmüş olacak bu dedelerin. Dedeler en azından Mislispor'la bir play-off maçı oynamayı hakeden bir performans sergiliyorlar. Onlara play-out maçları oynatarak haksızlık edemem. Her maça galibiyet için çıkacağım. Bakalım ligi nerede bitireceğiz? :)

This Post:
00
298391.133 in reply to 298391.132
Date: 3/3/2019 4:23:56 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Neji-göktengri 2
stalions of hell-camilispor 1
düzce lakers-arel 2
avan guard-mislispor 2
jokzilla-fame of justice 2
yalıncak basket-kidispor 1
genç basketbolcular-bakü telekon 1
southheast warhawks-errdemir67 1

Gök tengri maçını anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum neji çz çektikten sonra bu maça ümitlenmez zaten draft düşünüyordur. Stalions of hell maçını da konuşmaya gerek yok aynı durum. Arel düzceyi rahat yenecektir. Zaten belli bir standarta göre kadrosunu kurmuş. Mislihocam zorlanmayacaktır diye düşünüyorum. Kendi maçım konusunda mislispora karşı jokzilla çigneme zamanı oynadığı için kazanırım diye düşünüyorum. Yalıncak hocamın yeneceğini düşünüyorum. Zaten kidi hoca bu maçı alırsa karşıdaki diğer maçlarını da yenme ihtimalinin epey yüksek olduğunu düşünürüm. Genç basketbolcular maçı kafamı karıştırıyor oyuncu sayısının azlığı bakü telekom için şanş olsa da D-will8 alacaktır diye düşünüyorum. Errdemir67 hocamızın takımı southeast ile kafa kafaya oynayabilceğini zannetmiyorum.

Last edited by enteriy at 3/3/2019 4:24:40 PM

This Post:
00
298391.134 in reply to 298391.133
Date: 3/4/2019 3:38:48 AM
Overall Posts Rated:
1010
Neji-göktengri 2
düzce lakers-arel 2
avan guard-mislispor 2
yalıncak basket-kidispor2
şeklinde düşünüyorum , Benim oyuncu sayı azlığım fame of justice avantajlı kılıyor , Takımım şu an için yeterli seviyede değil, All star maçlarından sonra sürprizlerim olabilir :) ama şu için erken.
her ne kadar deplasman takımı olsamda fame of justice rahat kazanır. Doğu - Batı arasında da kadro kalitesin de çok fark var.

This Post:
00
298391.135 in reply to 298391.133
Date: 3/4/2019 6:24:46 AM
Overall Posts Rated:
144144
Neji-göktengri 2
düzce lakers-arel 2
avan guard-mislispor 2
yalıncak basket-kidispor 2

Valla evi arabayı sattım. Üstüne de bankadan yüklüce kredi çekip benim maça misli kupon yaptım tek maç! :D Dedelere güveniyorum. Ben asıl haftaya Harlem maçını bekliyorum dört gözle. :) Şaka bir yana takımın kapasitesini biliyorum, karşıdan yenemeyeceğim takımlar Jokzilla ve Avanguard. D-Will'i de düşük formlar sayesinde yenebildiğimin farkındayım. Diğer takımları gözüme kestirdim bakalım, maç içinde dedelerin lifi filan atmazsa tabi. :)

This Post:
00
298391.136 in reply to 298391.135
Date: 3/5/2019 12:46:50 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Hocam yenilceğini düşünüyordum şahsen yalıncak'ın kadrosunun ilk 4'ü göreceğine de inanıyorum. Ama taktik ve saha avantajı ile bu maçı yenmeyi başardın. Genç basketbolculara üzüldüm bir oyuncusu sakatlandı,1 oyuncusu da faulden gitti. Lucky fan ile oynamak zorunda kaldı ve mağlubiyet ile sonuçlandı. Gök tengri'nin kadrosu antrenmandan mı bu kadar iyi performanslar gösteriyor anlamadım. Zamanla performansi daha da artarsa onunda ilk 4'e göz yumduğunu görürüz. Şahsen benim bundan sonraki sürecimde iç defans antrenmanı olacağından performans artışım çok az etki edecek ve de yenilmeye başlıyacağım.

Last edited by enteriy at 3/5/2019 12:47:23 PM

This Post:
00
298391.137 in reply to 298391.134
Date: 3/5/2019 12:59:16 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Hocam şahsen mislispora çigneme zamanı oynamazsınız diye bekliyordum. İsteklilik bu kadar düşünce keşke rahat ol çıksaydınız. İsteklilik işleri çok berbat. Çigneme zamanı oynamaktan hep kaçmışımdır. Çünkü isteklilik yüksek olunca etki etmiyor düşük olunca anlamadığım bir etki gösteriyor. Mislisporu es geçip bana çigneme zamanı deneseydiniz yenme ihtimaliniz yüksekti.

Ve de misli hocam bu sözümde size..Julien gidiyor yerine bir oyuncu almıycağım şuanlık. İç defans antrenmanı için pivot mevkim artık kısalarımın antrenman bölgesi olucak. As kadronuzla yapabilceğiniz reytingleri ve performansınızı bilmediğim için 2. bir uzun almayı düşünmüyorum. Şuan oynadığınız kadronuza yanılmak istemiyorum :)

This Post:
00
298391.138 in reply to 298391.137
Date: 3/5/2019 1:19:15 PM
Overall Posts Rated:
144144
Biri şu Kıdıspor'u durdursun! :) Haftanın sürprizi bu sefer Bakü'den geldi ve olayın diğer kahramanı ise yine tanıdık bir isim. D-Will8'in takıma neşter mi, keser mi, balta mı vuracağı yoksa beyzbol sopasıyla soyunma odasına mı dalacağı henüz belli değil. :)

Yalıncak maçının zor geçeceğini bekliyordum, böylesine soluk soluğa biten bir maçı kazanmak çok güzel. Play-off'u hakeden bir kadrosu var Yalıncak'ın. Harlem atacağını attı ama yemesi gerekenden çok fazlasını yedi. Böyle yemeye devam ederlerse play-off dışı kalırlar. Böyle diyorum da haftaya bana da bi 120 sayı sallarsa mort olurum. Yalıncak galibiyetinden sonra salıya kadar güzel bir şutör dede bulabilirsem, Harlem maçını daha rahat seyrederim. Aksi halde bu akşamki gibi hop oturup hop kalkacağım bir maç olur. Salı günü hem kendim, hem de Yalıncak için oynayacağım. :)

Entery hocam, şu dedeler jübile yapmadan bir play-off görsünler, sevaptır. Özellikle Lucas dede bugün resmen şov yaptı ve play-off'u fazlasıyla hakettiğini gösterdi. :)

This Post:
00
298391.139 in reply to 298391.138
Date: 3/5/2019 1:50:36 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484

Entery hocam, şu dedeler jübile yapmadan bir play-off görsünler, sevaptır. Özellikle Lucas dede bugün resmen şov yaptı ve play-off'u fazlasıyla hakettiğini gösterdi. :)

Hocam arel ilk 4'ü bırakmaz. Misli zaten biliyorsun. benim takımım ve gök tengri ile sahanızda oynuycaksınız. Son lig maçlarına kalmamaya çalışmalısınız arel deplasmanı mislispor bunlar gözünüzün yaşına bakmaz. Ben ilk 4'ü bırakmayı düşünmüyorum. İç defans antrenmanı için batırmazsam da düşmem. Gök tengri ne olur ne biter bilemiyorum ama yine de saha avantajlarını kullanmanız gerekecek :)

Last edited by enteriy at 3/5/2019 1:51:16 PM

This Post:
00
298391.140 in reply to 298391.139
Date: 3/5/2019 1:53:44 PM
Overall Posts Rated:
144144
Yani sıkı bir şutör dede almak zorundasın diyorsun. :)

This Post:
00
298391.141 in reply to 298391.140
Date: 3/5/2019 2:07:20 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Yani sıkı bir şutör dede almak zorundasın diyorsun. :)

Hocam hatayı gördüğünde acımıycaksın. Misli hocama kupada acımadılar. Elendiği takım, bu haftaki kupa maçında tahminimce flarex'e karşı çigneme zamanı oynuycak. Flarex kupadan düşerken ağıtlar yakacaklar. Zultanit bir daha flarex'i böyle yakalıyamaz bu şansı dener oluruna bırakır diye düşünüyorum :)

Redfrogta gördü takımımı çigneme zamanı oynadı yendi geçti. Gençlerimin göz yaşlarına aldırmadı :)

Last edited by enteriy at 3/5/2019 2:10:09 PM

Advertisement