BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
22
308414.131 in reply to 308414.130
Date: 6/1/2021 10:46:52 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Aπορώ και ο ίδιος που η ομάδα μου βρίσκεται στην Α1
βάση του χρόνου που δίνω"

Μία ιστορική ομάδα είναι η CRETE η οποία ιδρύθηκε τη μακρινή 9η σεζόν. Στη σεζόν 23 έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1, ενώ η σεζόν 33 είναι με διαφορά η καλύτερή της καθώς κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε ως τα προημιτελικά στο BBB! Μετράει συνολικά δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ωστόσο μετά τη σεζόν 40 όπου και υποβιβάστηκε δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα προηγούμενα στάνταρ. Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει ο Μάνος για όλα αυτά.

Ξεκίνημα από τη σεζόν 33. Πως είναι να κατακτάς το νταμπλ απέναντι στον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND, αλλά και να τίθεται αντιμέτωπος στο ΒΒΒ με θηρία όπως ο Młoty Stargard;

Καταρχήν χαράς στο κουράγιο σου που βρίσκεις χρόνο για όλο αυτό. Για αρχή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την υπομονή σου με μένα και επίσης που μου θυμίζεις την πορεία μου εδώ που πραγματικά μέχρι και για τους τίτλους που έχω κατακτήσει είχα μια αμφιβολία...χαχα.

Στην πορεία σίγουρα ήρθα αντιμέτωπος με πολύ καλές ομάδες και έμπειρους μάνατζερ που μπορώ να πω ότι με δίδαξαν πολλά. Όσο ήμουν ενεργός αρκετά νομίζω ότι ήμουν ανταγωνιστικός και πέτυχα μεγάλες νίκες αλλά και φυσικά πικρές ήττες αφού είχα να κάνω με τους καλύτερους εντός και εκτός συνόρων.

Πριν πάμε στα τωρινά θα ήθελα να μας πεις ποιους θεωρείς τους πέντε καλύτερους μάνατζερ στο buzzer;

Νομίζω ότι μιλάνε από μόνοι τους οι τίτλοι. Μπορεί να χρειάζεται και τύχη για να κατακτήσεις ένα αλλά για να έχεις διάρκεια πρέπει να είσαι καλός και φυσικά να ασχολείσαι...

Θα έλεγα ότι κάτι έμαθα τελικά δίπλα σε μεγάλους μάνατζερ όπως ο Μαμου και ήμουν χαρούμενος και έβλεπα ότι το μέλλον ήταν εκείνα τα χρόνια ο Αλέξανδρος που πήρε την σκυτάλη μετά από μένα και το πήγε ακόμα πιο μακριά σαν πρώτος Έλληνας που πήρε το BB3... Είχαμε και εμείς μια πρωτιά έστω και μούφα σαν πρώτος Έλληνας που κατακτά πρωτάθλημα στην ουτοπία... χαχα... Ελπίζω και εύχομαι όπως ακολούθησαν τίτλοι εκεί από Έλληνες μάνατζερ να γίνει και στο BB3 εάν δεν έχει γίνει ήδη και δεν το έχω δει... χαχα... Χαίρομαι επίσης με την πορεία του συντοπίτη μου Αετού που δείχνει ικανός να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια απέναντι βέβαια σε πολλοί καλούς μάνατζερς όπως είναι ο Τεράστιος - Σουπερνοβα - Μετεωρα και άλλοι που είναι ανταγωνιστικοί.

Επειδή μπορώ να μιλήσω πιο εύκολα για το παρελθόν δεν θα ήθελα να ξεχάσω άλλους μεγάλους μάνατζερ που αντιμετώπισα όπως ο Μάτσας που έγραψε την δική του ιστορία, ο Δον, φυσικά ο Θεός (ΙΣΙ), ο Σπαρτιάτης με την δική του κυριαρχία, ο κάμπο που χαίρομαι που από ότι είδα επανήλθε, ο Στέλιος που εκτός από καλός μάνατζερ δεν θα βρεις κάποιον να σου πει κακό λόγο για αυτόν και φυσικά πολλά παιδιά που μπορεί να μην πήραν τίτλους αλλά έβγαλαν τεράστιους παίκτες και ήταν εργάτες της Εθνικής που έστω και για λίγο είχα την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της μαζί με τον Μαμου που θεωρώ ότι μου μοίρασε τεράστιες γνώσεις και ας μην ήμασταν ποτέ κολλητοί και ξεκίνησε για πρώτη φορά ένα πιο οργανωμένο σχέδιο για την ομάδα βάση σκιλς με εμπνευστή αυτόν και συμμετοχή θα έλεγα δική μου. Τώρα εάν έχω ξεχάσει ή δεν έχω αναφερθεί για κάποιους του τότε και του τώρα να ζητήσω συγνώμη αλλά χωρίς πλάκα ούτε για τους δικούς μου τίτλους δεν ήμουν 100% σίγουρος και ας μην ήταν και πολλοί...χαχα

Για περίπου μία δεκαετία η CRETE πρωταγωνιστούσε στην Α1. Την τελευταία πενταετία ωστόσο κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ενασχόληση με το buzzer δεν είναι ποια η ίδια;

Σχετικά με την πορεία μου και ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στο επίπεδο μου απορώ και ο ίδιος που η ομάδα μου βρίσκεται στην Α1 βάση του χρόνου που δίνω...χαχα.

This Post:
33
308414.132 in reply to 308414.130
Date: 6/1/2021 10:53:01 AM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Όσο το παιχνίδι είναι τόσο αργό θα βαδίζει στην απαξίωση"

Την περσινή σεζόν οι ομάδες μας έδωσαν μεγάλη μάχη για να επιστρέψουν στην Α1. Το πρώτο παιχνίδι ήταν συναρπαστικό μ' ένα χιτσκοκικό γκρανκινιολικό φινάλε. Τελικά τα κατάφεραν και οι δύο με την CRETE να παίρνει το εισιτήριο μέσω του καλύτερου ρεκόρ. Πως είδε τη σειρά;

Όσο αφορά τους δικούς μας τελικούς πως θα ήθελες να τους σχολιάσω? Κέρδισε απλά η καλύτερη ομάδα και ο πιο προετοιμασμένος μάνατζερ και λέγοντας απλά και λαϊκά απλά μου πήρες τα σωβρακα....χαχα...

Φέτος βρίσκεται στα πλέι άουτ. Υπάρχει αισιοδοξία όσον αφορά την παραμονή;

Για φέτος πιστεύω ότι θα βρίσκομαι στα πλέι άουτ και λογικά στην 2η κατηγορία ξανά. Ίσως έχασα μεγάλη ευκαιρία φέτος να την βγάλω στην ζούλα και να μείνω και χωρίς πλέι άουτ αλλά στην κρισιμότερη φάση ήμουν πάλι απών και έκανα δύο εντός έδρας ήττες που θα μπορούσαν να μου δώσουν μεγάλη ώθηση...

Δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι της Κρήτης που θέλουν να δουν την ομάδα να διεκδικεί πάλι τίτλους και να πρωταγωνιστεί στην Α1, κάτι που για την ώρα δε διαφαίνεται. Υπάρχει περίπτωση με τον manu στον πάγκο να δούμε κάτι τέτοιο ή θα πρέπει να αρκεστούν με το ότι η ομάδα δεν έχει πάρει την κάτω βόλτα και να αγωνίζεται σε χαμηλότερες κατηγορίες;

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας δεν βλέπω να αλλάζει κάτι... Συνολικά από δύο λεπτά για στήσιμο της ομάδας και συνολικά το πολύ 10 λεπτά την εβδομάδα και καμιά φορά ούτε αυτά αφού έκαψα πάλι φέτος τους παίκτες...χαχα... Απλά λυπάμαι να το διαγράψω...

Όσο το παιχνίδι είναι τόσο αργό αφού ομάδες φτιάχνεις με χρήματα που πολύ δύσκολα μπορείς να μαζέψεις και όλοι λίγο πολύ πλέον έχουν την τεχνογνωσία να βρουν καλούς παίκτες, εάν δεν κάνουν κάτι σε αυτό θα βαδίζει στην απαξίωση χρόνο με τον χρόνο και απλός θα ξεπετάγονται ομάδες που θα έχουν κυριαρχία για 4-5 σαιζόν και πάει κλαίγοντας που λένε.... Παλιότερα με την ίδια αργή οικονομική τακτική κάναμε κάποια τρικ και το τρέχαμε λίγο πιο γρήγορα το πράγμα αλλά το έκοψαν και αυτό.... 1-2 τανκαρισματα ας πούμε και κάτι μπορούσες να κάνεις... Εγώ πιο πολύ δούλευα στις αγοραπωλησίες.... Κοιτούσα την αγορά αγόραζα φτηνά πουλούσα ακριβά μέχρι που βγάλανε οι φωστήρες το μειωμένο ποσοστό εάν πωλούσες στα καπάκια και χάθηκε το εμπόριο..

Υγ. Απορώ με μένα που βρήκα χρόνο και προπαντός όρεξη να γράψω όλα αυτά αλλά έπρεπε να σεβαστώ τον κόπο και την δίψα σου για το παιχνίδι και φυσικά γιατί το έχω αγαπήσει πολύ αυτό και τους μάνατζερ του. Σου εύχομαι να κάνεις και εσύ κάποια στιγμή το μπαμ σου και να μαζέψεις τίτλους αφού και ασχολείσαι και φαίνεται ότι το αγαπάς.. Καλή συνέχεια.

This Post:
77
308414.133 in reply to 308414.132
Date: 6/3/2021 4:06:03 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Πάνω που πήγαινα τον καθιερωμένο βραδινό περίπατο στο βουνό,
βλέπω πάνω σ'ένα βράχο που συνήθως διαλογίζομαι μια φιγούρα να κάθεται και να χαζεύει το δειλινό.
Πλησιάζω και αναγνωρίζω ένα γνώριμο άτομο.

--Πού 'σαι ρε σύντεκνε...?

--Γεια σου ρε Φλού.Είμαι στις μαύρες μου.

--Τι έχεις ρε μισητέ...?Στεναχωρήθηκες που χάσαμε...? :-))

--¨οχι ρε ,ποιος σε υπολογίζει εσένα! Με τα Αγγούρια τον ήπιαμε κ σαν να μην φτάνει αυτό ενώ έχουμε πείσει τον πλανήτη ότι
παίζουμε καλά τα εσωτερικά,πάει ο κινέζος και βάζει ζώνη 3-2....Να σκάσω είμαι!

--Εντάξει ρε μην κάνεις έτσι παιχνίδι είναι.Εδώ μας γλέντησε ο Ζιμερν με το Μπαλάτοφ.Τέτοιο κέντημα δεν έχει ξαναγίνει.

--έχεις κ εσύ τα δίκια σου αλλά με σένα ξέρω τι έφταιξε!

--Για πες ρε μισητέ να δω πώς σκέφτεσαι!

--Ο μπούκ ο Αι-Μάρ βγάζει φαβορί τον τεράστιο...στα καπάκια τραυματίζεται ο Σκρέκης.
Με το που βγάζει εσένα φαβορί το ήξερε όλη η Κρήτη ότι πας για φούντο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

--Ε,καλά εντάξει κάτι μας είπες! είναι γνωστό ότι αν θες να βγάλεις χρήμα μονο κόντρα στα φαβορί του Αι-μάρ παίζεις.
Αν πάς αλλιώς ο κουβάς που θα τρως ,δεν θα έχει πάτο...!

--Ελα να πιούμε μερικές ρακές να ξεχαστούμε!

--Εντάξει να τα βρούμε για λίγο τώρα που περνάμε δύσκολα αλλά από αύριο πάλι εχθροί,μην περξηγηθούμε! :-))

Last edited by Kung Flu at 6/3/2021 4:07:11 PM

This Post:
22
308414.134 in reply to 308414.133
Date: 6/3/2021 6:36:08 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Πάρτε Corona παίκτη, εγγυημένος τελικός.
@ Peristeri: Μια νίκη θες, με 0/3 το κόβω αν και θα το παλέψω, δεν το παρατάω.
Και πρέπει να αποφύγετε τον Τεράστιο στα πλέυ άουτ, γιατί αφού θα χάσει το κύπελλο θα πεισμώσει για παραμονή αν μείνει εκεί και δεν πάρει καμιά 4η θέση. JK guys..

This Post:
00
308414.135 in reply to 308414.134
Date: 6/4/2021 12:20:18 AM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Μπαα..εγώ φτιάχνω ήδη την ομάδα για ΙΙ.Αμα γίνει κανένα θαύμα δεκτό αλλά δεν νομίζω

This Post:
44
308414.136 in reply to 308414.134
Date: 6/4/2021 12:39:09 PM
terastiousp
II.1
Overall Posts Rated:
32383238
Second Team:
White Walkers
Για να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι προτείνω να τα μοιράσουμε. Ένας θα πάρει το κύπελλο και ο άλλος θα μείνει κατηγορία. Διαλέγω το κύπελλο αν δεν σε πειράζει!

Τυχερός μέσα στην ατυχία μου ήμουν χθες αφού περίμενα ότι ο Ura θα είχε προλάβει να επιστρέψει (έκανε update στην 1 εβδομάδα την προηγούμενη Πέμπτη!) για τον ημιτελικό. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα αυτό αφού για 19 λεπτά αγωνίστηκαν ο Γερασης με τον Γκασπάρ.

Μ' αυτά και μ 'αυτά το συνονθύλευμα που θέλει να λέγεται ομάδα (με χαπακωμένο Ζίμερν) θα παίξει τελικό. Και τώρα είμαι στην φάση που ήταν ο Kung Flu. Ο Σκρέκης έγραψε μία εβδομάδα χθες και θα τον περιμένω καρτερικά μέχρι την άλλη Πέμπτη για να δω αν θα είναι διαθέσιμος. Ελπίζω με διαφορετική κατάληξη!

This Post:
11
308414.137 in reply to 308414.136
Date: 6/4/2021 2:28:47 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Έγινε, θα ρωτήσω τους παίκτες, αν πουν ναι έκλεισε.
Είναι και σε φοβερή κατάσταση, καλύτερα να είχα τραυματία. :p

This Post:
22
308414.138 in reply to 308414.133
Date: 6/4/2021 2:31:55 PM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Οταν τα λέγαμε εμείς για τον αδίστακτο κι αγαπητό μπουκ Αϊμάρ και το περιοδικό του "Κουβάς για όλους", εσύ σφύριζες μπλαζέ κι ανέμελα!
Να μου πεις κι εμείς που τα έχουμε δει τόσο καιρό, πάλι στον κουβά μας πήγε ο αθεόφοβος!
Είδαμε το τυράκι του 13,00 απόδοση στα 1000+ μηνύματα για την σεζόν στην Α1 και τον μπουκ φορτσάτο πριν ακόμα γυρίσει η σεζόν κι επίσημα και είπαμε εδώ είμαστε, γίναμε, θα προπονούμε με 8αρηδες γυμναστές κουφάλες Κινέζοι.
Το τυράκι του Κοτίδη που ανακοινώθηκε επίσημα ότι έχει πάει Κίνα, δεν το είδαμε....
Είναι προφανές ότι μπουκ και γέροντας στήσανε το colpo grosso με άτομο στην καρδιά του μαύρου στοιχηματισμού να χειρίζεται απευθείας χωρίς μεσάζοντες την ροή του χρήματος!
Και μια μέρα, όλως τυχαίως, σαν άλλος Ζοτς που έψαχνε την παραμικρή αφορμή για τεχνητή κρίση από το πουθενά, για δύο φαλτσοσφυρίγματα ο κύριος Αϊμάρ ανακοινώνει την απόσυρση του από τα κοινά!
Τώρα κάτι καίριοι τραυματισμοί, πέρα δώθε, που αποδίδονται στην γκαντεμιά(!!!) του κυρίου, είναι μερικά μαγειρέματα που έστησε στο πόδι για να βγαίνουν τα ψιλοέξοδα μέχρι να έρθουν τα χοντρά πακέτα από Κίνα, καβάλα σε γαϊδουράκι με το γέροντα αναβάτη...

υ.γ σε άλλα νέα, νομιζω ότι αν είχες παίξει ουδέτερο θα είχες περάσει!χαχαχα
Συν το ότι θα μάθεις να κοουτσάρεις με 200+ σφυγμούς, πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι!

Last edited by maddoghellas at 6/4/2021 2:34:42 PM

This Post:
11
308414.139 in reply to 308414.138
Date: 6/4/2021 5:16:55 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
:-PP

Υπάρχει όντως πολύ παρασκήνιο!
Η αλήθεια είναι ότι διατηρούσαμε κάποιες αμφιβολίες αλλά η ιστορία και τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν ότι τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψες...! :-P

Σε σχέση με το υ.γ η αλήθεια είναι ότι με πολλούς τρόπους θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει
απλά θέλαμε να δείξουμε (κυρίως σε όσους έγραφαν για ορθόδοξα r'n'g)
πώς ακριβώς παίζεται το ορθόδοξο Look inside....!!!Ελπίζω να το είδατε πώς γίνεται!
35 τρίποντα έτσι γιατί πήγαμε εσωτερικά! Απλά πράγματα!!

Έτσι στήνονται και παίζονται τα συστήματα αυτά.Τα παραθέτουμε προς γνώση κ συμμόρφωση.
Να έχουμε επιτέλους το Know How.....! :-)))

This Post:
44
308414.140 in reply to 308414.139
Date: 6/4/2021 8:28:11 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Πέρασα από το γνωστό προπό την Πέμπτη και παρακολούθησα αποσπασματικά τον ημιτελικό terastiousp - Supernova Elites. Δε φαντάζεστε τι μπινελίκι έπεφτε από τα γερόντια όταν έμπαιναν μέσα Gaspar και Gerasis. "Είναι στημένο σίγουρα", ο ένας, "Πόνταρα Supernova. Πάει η σύνταξη", ο άλλος. Και άντε μετά να τους πείσεις για το αντίθετο :P

Με την ευκαιρία που μου δίνει ο... εργάτης της εθνικής, maddoghellas, πάνω σ' αυτό : "Είδαμε το τυράκι του 13,00 απόδοση στα 1000+ μηνύματα για την σεζόν στην Α1 και τον μπουκ φορτσάτο πριν ακόμα γυρίσει η σεζόν", έχω να ασκήσω δριμύ κατηγορώ στον τεράστιο που άφησε την πώληση Κατσίμπαλου να επηρεάσει όχι μόνο την αγωνιστική του απόδοση με συνέπεια να πάει για το Κύπελλο (που ήταν λογικό), αλλά και τη... φορουμιστική. Αναγνώστες του περιοδικού "Κουβάς για όλους" αναρωτιόντουσαν που εξαφανίστηκε αυτή η καλή πένα! Μάλιστα ένας με σταμάτησε στο δρόμο και μου λέει: "Ωραία η στήλη με τις συνεντεύξεις, αλλά που είναι τα report μετά τους αγώνες οέο; Εάν τον απέλυσες είσαι παλτό". Τον ηρέμισα λέγοντάς του ότι ήσουν εξωτερικός συνεργάτης και ότι η στήλη είναι στα άμεσα πλάνα να βγαίνει και πάλι.

Πάντως όσον αφορά το παρασκήνιο, που σίγουρα υπάρχει, άμα ρωτήσετε στο προπό ο προποτζής θα σας πει ότι ο Αϊμάρ έχει να παίξει στοίχημα μισό χρόνο! Κάτι πάντως που ίσως αλλάξει από την επόμενη σεζόν... ;)

Ως άλλος Kung Flu κάνω κανέναν βραδινό περίπατο στο βουνό που και που. Μάλιστα, τις προάλλες είδα δύο φιγούρες να συνομιλούνε. Ήμουν σε διπλανό βράχο και όπως γνωρίζεται το βουνό έχει καλή ακουστική. Ήτανε ο Flu και ο Κρητικός. Δεν ξέρω αν μιλούσανε οι... ρακές, αλλά εάν αυτοί οι δύο είναι μισητοί, τότε διαλογισμός και ρακή σε κάνουν από μισητό... κολλητό!

Υγ. Ο κύκλος των συνεντεύξεων είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί. Όποιο από τα παιδιά που ρωτήθηκε και δεν είχε χρόνο θέλει να συμμετέχει η ομάδα του ας στείλει με... περιστέρι μήνυμα στο Ταχυδρομείο μέχρι την post season.

This Post:
33
308414.141 in reply to 308414.140
Date: 6/5/2021 6:37:05 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Ήμουν Τάλιν με χιόνια έξω και εγώ έβλεπα τον τελικό!"

Από τη μακρινή 6η σεζόν δίνουν τις μάχες τους στο buzzerbeater οι Corfu Tigers. Πέρυσι, μετά από αρκετές προσπάθειες, έπαιξαν για πρώτη φορά στον μαγικό κόσμο της Α1, ενώ φέτος έχουν φτάσει έως τον τελικό του Κυπέλλου τον οποίο και θα διεκδικήσουν απέναντι στους terastiousp. Παράλληλα όμως κινδυνεύουν και με υποβιβασμό. Για να δούμε τι έχει να μας πει για όλα αυτά ο Giorgio27 (Γεώργιος).

Αρχικά, παρατήρησα κάνοντας μία βόλτα στην ιστορία της ομάδας ότι θα μπορούσες να είχες παίξει Α1 πολύ νωρίτερα. Αναφέρομαι στους τέσσερις σερί χαμένους τελικούς (σεζόν 16 - σεζόν 19). Μόνο με την Krepaleada είχες πλεονέκτημα έδρας, ενώ με τις kologries έχασες την άνοδο στην παράταση. Τι θυμάσαι από εκείνες τις σεζόν και πόσο δύσκολο είναι να φτάνεις τέσσερις φορές στην πηγή αλλά να μην πίνεις... νερό;

Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια σε σένα και γενικά σε όλους όσους γράφουν το κατιτίς είτε αφορά την εθνική ομάδα ή τα πρωταθλήματα γιατί κρατάτε μια ζωντάνια σε ένα «γεροντοπαίχνιδο». Με έκανες να κοιτάξω πάλι τους χαμένους τελικούς της ΙΙ.4 (4 σερί + 1 πιο πρόσφατα σεζόν 41). Είχα ξεχάσει ότι είχα πλεονέκτημα με Krepaleada. Τότε ζούσα το παιχνίδι πιο έντονα είναι η αλήθεια. Τον τελικό με Kologries 05/02/2012 είναι απίστευτο αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Ήμουν Τάλιν εκείνο τον καιρό με χιόνια έξω και εγώ να βλέπω τελικό και να τρώω μαζί με την κοπέλα μου και να έχει στραβώσει που κάθομαι και βλέπω ''βλακείες''. Το είχα πιστέψει τότε ότι θα κέρδιζα αλλά αυτό είναι το Buzzerbeater, τα αλλάζει όλα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν άτυχος γιατί αν ήμουν δεν θα μου χάριζαν τα ντραφτς τον Αγγελίκο πολλές σεζόν πριν, αλλά θέλει και αυτό πολύ δουλειά, προπόνηση κτλ που πολλές φορές στοιχίζουν σε άλλα γιατί το παιχνίδι βασίζεται πολύ στην οικονομία.

Στη συνέχεια οι "τίγρεις" ανεβοκατέβαιναν τις κατηγορίες. Όλα αυτά μέχρι τη σεζόν 48 (IV). Δύο σερί άνοδοι, PlayOff τη σεζόν 50, τελικό την 51, όπου χάνει, αλλά παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία έχοντας κάνει το απόλυτο στη regular season. Πως είναι μετά από τόσες σεζόν να φτάνεις στην πηγή αλλά τελικά να πίνεις... νερό;

Η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικό, άλλες οι εποχές τώρα συν ότι έχει και λιγότερο κόσμο το παιχνίδι,
αλλά δεν παύει να προσφέρει συγκίνηση. Όλες αυτές τις σεζόν να σκεφτείς το Buzzerbeater είναι το μόνο παιχνίδι
που δεν με ''παράτησε''. Υπήρχαν περίοδοι που δεν είχα καθόλου χρόνο, αλλά για να χαθεί η ομάδα πρέπει να
ναυαγήσεις σε ερημονήσι
στον Ειρηνικό και να σε βρούνε μετά από 2 μήνες. Οπότε το κλασικό, προπόνηση μέχρι να έχω παίκτες και λεφτά και ξανά άνοδο, κ.ο.κ.

Σεζόν 51 ήρθε στην πορεία η ιδέα για αήττητο, που δεν ήρθε εύκολα, αλλά είχα πάντα στο μυαλό ότι χάνω συνέχεια σε τελικούς. Και ότι σκέφτεσαι πολύ γίνεται ξανά και ξανά, και έτσι έχασα τακτικά πάλι την μάχη στον τελικό.

Η σεζόν 52 είναι η καλύτερη στην ιστορία των Corfu Tigers. Μπορεί την προηγούμενη να έχασες τακτικά στους τελικούς και να μην πήρες το μπόνους θέασης, ωστόσο έφτασες μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου (ήττα στις λεπτομέρειες Supernova Elites 89 - Corfu Tigers 82) και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος όπου το εμπόδιο του Αετού ήταν ανυπέρβλητο. Ξεπέρασες τις προσδοκίες σου;

Δεν περίμενα ότι θα μείνω αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα και εκμεταλλεύτηκα όλες τις ευκαιρίες. Για ημιτελικό, μπορεί να έχασα στις λεπτομέρειες με Supernova αλλά εξάντλησα όλες τις δυνάμεις, ήταν αδύνατον.
Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι ο ημιτελικός με Xanthi Crocodiles, άλλη μια χαμένη ευκαιρία στα πρώτα μου χρόνια.
Γενικά μπορώ να πω ότι ξεπέρασα τις προσδοκίες μου γιατί έπαιζα χωρίς λεφτά, το έλεγα ΟΚ που πάω
Α1 τώρα χωρίς φράγκα..

Last edited by Aimar 21 at 6/6/2021 9:13:07 AM

Advertisement