Ma nisam zajebant...mislim jesam, ali ovo sto sam pisao, pisao sam ozbiljno...ala sam ga srochio:)
Mi se jednostavno ne razumemo...i to je normalno.
Ne mogu ja sada da izlazem sta ja mislim i kako, jer ja nikada necu biti kandidat za bilo sta, ali imam svoju viziju kako mislim da bi to trebalo da funkcionise, a to se kosi sa trenutno onim sto se radi, eto to je sve.
Kada i ako izadje neki kandidat kod koga ja procitam u programu da se zalaze za neke stvari koje ja smatram da su meni bliske, ja cu ga podrzati, u suprotnom necu glasati i to je sve...i to je isto demokratsko pravo:)
A sto se tice reprezentativca...necu ga praviti iz prostog razloga jer sam misljenja da bi to naskodilo razvitku mog tima.
Pazi, koji god kandidat da ti izadje na izbore, reci ce ti isto, topla voda i naizmenicna struja su izmisljenje i ne moze se mnogo toga izmisliti. I opet, koji god kandidat da dodje na mesto selektora, on ce morati da napravi ovakvu "druzinu", jer samo tako moze OZBILJNO da radi. Prednost, ovog sistema, je u tome sto ne zavisi sve od jednog menadzera i greske jednog menadzera nisu toliko OZBILJNE i mogu se ispraviti a da posledice budu minimalne.
A to sto neces sad da pravis reprezentativca, bas me i briga. Jer i ja sam u pocetku bio nezainteresovan za to, a sad me samo pravljenje reprezentativca i odrzava u ovoj igri. Zato, mozda neces sad, ali sutra, prekosutra. . . . . . . mozda se predomislis, bitno je da si tu i da si aktivan, pa ces dati svoj doprinos reprezentaciji kad-tad.