Aj da se i ja javim:P
Sta mislite o tome, da se ja kandidujem za selektora!Imam jedno i po sezonsko iskustvo provedeno u IV ligi, igrao finale iste, a prosle sezone je i osvojio!Treniram(verovatno)buduce reprezentativce Nemacke i Finske!:)...I pobedio jednog prvoligasa(Ozzy-a)...u prijateljskoj...:)
A sada ozbiljno:
Ja cu na ovim izborima podrzati Samuraja iz vise razloga:Samuraj je pre svega jedan vrlo iskusan i korektan pre svega(sto je za mene najvaznije)menadzer!Uvek kada sam ga nesto zamolio ili pitao, ubrzo bih dobio odgovor...SStab, cije je clan, je po meni izuzetno dobro organizovan!I ne bih da svojim glasom pokvarim, toliko temeljne pripreme nase repke za uspeh!Pojedinci ovde po ceo dan ostaju, i znoj prolivaju, ne bi li nam repka bila jaca iz sezone u sezonu!I ja time da se suprostavim...NIKAKO!
Sa druge strane se nalaze takodje dva velika menadzera!Kootor je veoma simpatican, i dobar decko!Superstar dosta ozbiljna i intelektualna licnost!ALI(veliko ali), obojicu dosta slabo znam!Kotoor, i nekako, ali od SUPERSTAR-a sam do sada procitao svega 4 posta!Mislim da su trebali biti malo aktivnije(pogotovu, SUPERSTAR), da bi cisto svojom pojavom plenili glasove!
p.s Nisam bas prezadovoljan odigranom sezonom A tima(od 5 utakmica, u cetiri potpuno promasene taktike), ali sam impresioniran zalaganjem pojedinaca za istu!I nadam se da za par sezona, ukoliko nastavimo ovako, cemo i uz promasenu taktiku dradi svakoga!
Napred Srbija!