BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.44 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
209286.132 in reply to 209286.131
Date: 5/11/2012 6:57:44 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ναι το είχες πεί και στο παρελθόν...Και έτσι όμως να είναι μπορείς να το διαχειριστείς και να φτάσεις μέχρι τα play off υπό προυποθέσεις....

This Post:
00
209286.133 in reply to 209286.132
Date: 5/14/2012 8:03:46 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Στεφθήκαμε πρωταθλητές κάτι που ήταν εκτός πλάνων για την σεζόν αυτή...Γνωριζα ότι η ομάδα με τους παίκτες αυτούς θα πάρει τον τίτλο αλλά το προόριζα για την επόμενη ή την μεθεπόμενη σεζόν και γι'αυτό δεν αγόρασα κανένα παίκτη πριν τα play off (για να ενισχύσω λίγο την γραμμή των κοντών)....Συνέτρεξαν αρκετοί λόγοι για να γίνουμε πρωταθλητές με κύριο λόγο την λανθασμένη τακτική των αντίπαλων ομάδων...

Θεωρώ χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης και επειδή γνωρίζω τα skills των περισσότερων παικτών των redtigers όσο και του sainiakou καθότι βγήκαν στην λίστα μεταγραφών ανά διαστήματα, ότι θα είχα κατακτήσει το πρωτάθλημα με οποιαδήποτε από τις 2 ομάδες...Ίσως πιο εύκολα με την ομάδα του sainiakou...

Όπως έχω πει στο παρελθόν οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και στο παιχνίδι αυτό....Ο sainiakos δικαιολογήται εν μέρει επειδή είχαμε μόνο ένα παιχνίδι μεταξύ μας και δεν θα μπορούσε να διορθώσει το σύστημα σε 2ο ή 3ο παιχνίδι καθώς ήταν νοκ αουτ...(Θα αναφέρω εδώ ,επειδή μάλλον το σκεφτόσουνα ,ότι με οποιοδήποτε flip με τον Brito σε υπομονετική πάλι θα εχάνες....Με Prstek στην 5άδα θα έπαιζες αρκετά καλύτερα την υπομονετική αφού έιχε καλύτερο χειρισμό και πάσα από όσο θυμάμα από τον Saraci...)

Οι RedTigers τώρα έπαιζαν με Ρόστερ 7 παίκτες...Στο πρώτο παιχνίδι τραυματίζεται ο χειρότερος του παίκτης...Μήπως όμως αυτό ήταν και η αρχή του τέλους....? Να αναφέρω εδώ ότι σε εμένα τραυματίστηκε ο βασικός μου sg αλλά δεν φάνηκε να με επηρεάζει ιδιαίτερα με το βάθος στον πάγκο...Μετά τον τραυματισμό του Monteleone οι 2 και μοναδικοι πλέον ψηλοί των redtigers δεν είχαν αλλαγή και καλούνταν να βγάλουν 2 48 λεπτα φωτιά...Και ύστερα ενώ ήδη υπάρχει διαφορά στον ενθουσιασμό η οποία διευρύνεται ακόμη περισσότερο μετά το 1ο παιχνίδι της σειράς των τελικών αφού κατέβηκα κανονικά ενάντια σε δυνατά ,οι redtigers κατεβαίνουν και στο 2ο παιχνίδι δυνατά με αποτέλεσμα η όποια διαφορά ενθουσιασμού να παραμένει ίδια....Προσωπικά δεν υπήρχε ούτε 1 στο εκατομμύριο να κατέβαινα δυνατά στο 2o παιχνίδι από την σκοπιά των tigers...Αλλά οι tigers και μέσα στο πρωτάθλημα έδειχναν να μην δείνουν και τόση βάση στον ενθουσιασμό κάτι που τελικά πλήρωσαν....Το 3ο παιχνίδι τώρα το πιο όμορφο και αγχωτικό της σειράς των τελικών επελέγη η υπομονετική από τους tigers όπου ήταν ίσως το πιο κάλό σύστημα να αντιμετωπίσω...Το σύστημα για όσους δεν το γνωρίζουν θέλει πολύ καλό χειρισμό και πάσα και κεντράρει τον καλύτερο εξωτερικό σκόρερ της ομάδας....(Δεν είναι ουδέτερο σύστημα όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο παιχνιδιού...) Επειδή το σκεφτόμουν να κατεβάσω πάλι ζώνη 3-2 αξίζει να αναφέρω ότι θα είχα κερδίσει αρκετά πιο εύκολα...Οι 3 λόγοι για τους οποίους δεν κατέβασα ζώνη 3-2 ήταν 1)τα ριμπάουντ 2) ότι οι RedTigers θα έβλεπαν ίσως ότι με εξωτερικό σύστημα δεν θα κατάφερναν και πολλά και ίσως το γύρναγαν σε εσωτερικό σύστημα δεδομένης και της αγωνιστικής κατάστασης του Kaneko....και 3)αφού είχε τραυματιστεί ο ένας παίκτης από τους 4 περιφερειακούς που έχω ,θα έπρεπε οι 3 παίκτες που έμεναν αν θέλαμε να δουλέψει σωστά η ζώνη να παίξουν για 48 λεπτά ο καθένας καθότι δεν θα υπήρχε καμία αλλαγή με αντίστοιχη περιφερειακή άμυνα...Παίκτες για 48 λεπτά αν δεν έχουν αντοχή τουλάχιστον 8 δεν μπορούν να παίξουν καλά σε όλο το διάστημα του αγώνα και ειδικά στην 4η περίοδο...
Οι RedTigers λοιπον για να καταφέρουν να χάσουν συνέτρεξαν οι παρακάτω λόγοι:

1)Πολύ μικρό ρόστερ
2)Κακή διαχείρηση του ενθουσιασμού κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος
3)Κακή διαχείρηση του ενθουσιασμού κατά την διάρκεια των play off (το δυνατά με τους F.o.k και το δυνατά στο 2o παιχνίδι των τελικών δεν χρειάζονταν)
4) Ψηλοί με πολύ κακά περιφερειακά σκιλλ (αυτό είναι απλά εικασία διότη δεν τους έχω δει αλλά το μαντεύω από τα στατιστικά τους) οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη και στο 3ο παιχνίδι...
5)Το 1) σε συνδυασμό με κακές αντοχές σίγουρα του Kokurko και του Κaneko των δύο ογκόλιθων της ομάδας...
6)Λανθασμένη επιλογή τακτικής στο 3ο παιχνίδι των τελικών...
7)Κακές αγωνιστικές καταστάσεις για δεδομέ

This Post:
00
209286.134 in reply to 209286.133
Date: 5/14/2012 8:07:13 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
να τελικών στο 2ο και 3ο παιχνίδι...(Τα πιο κρίσιμα δηλαδή)

@Σα'ι'νη: Τον Kamp γιατί τον πούλησες...?Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό 5άρι...Το μόνο που θα του άλλαζα είναι -1 στα ριμπάουντ +1 στο εσ.σουτ...Στα λεφτά αυτά δεν ξέρω αν θα βρείς σύντομα αντίστοιχο...

Ελπίζω να μην σας κούρασα απλά είπα να γράψω δυό λόγια για το πώς βλέπω και αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι...

Lamiotis,Sainis και εγώ ντραφτάραμε εξαιρετικά απ'ότι είδα...!!! Οι RedTigers έκαναν δουλειά με τα ντραφτάκια...Και ο Aias Bc με τον κιτρινίδι έπιασε λαχείο....!!!

Τις λίγες σεζόν που παίζω δεν θυμάμαι να μου έχει κάτσει προοπτική πάνω από ταλέντο σε ντραφτ...Που θα πάει...?Θα γυρίσει...!!!

Last edited by Kung Flu at 5/14/2012 8:42:07 AM

From: Zio_7
This Post:
00
209286.135 in reply to 209286.134
Date: 5/14/2012 2:11:02 PM
Overall Posts Rated:
00
Sihartiria gia to protathlima alla prepei na xeris oti shedon sto edosa kai stathikes kai tiheros.
1)me autin tin omada pou eheis peftis tou hronou 99%
2)Opos eides epexa vasiki kai man tou man auto egine giati ehei erthei i kopela mou gia diakopes kai den bika kan na allaxo taktiki giati to buzzer beater einai mono ena pehnidi,
3)Isos na epexe rolo oti eiha kai ena traumatia ta 2 teleutea mas pehnidia den ta eida kan :P!!!(fenete apo tin taktiki)Den leo oti axiza anodo alla ligo na asholiomouna sto teleuteo pehnidi den ipirhe periptosi na kerdisis.
4)O kaneko fgike me 6 faoul den eipirhe antikatastatis.. o pehtis einai pros parahoris gia molis 1000$(tora to eida :D)

From: Zio_7
This Post:
00
209286.136 in reply to 209286.133
Date: 5/14/2012 2:23:56 PM
Overall Posts Rated:
00
Kai pali leo oti sto 3o pehnidi den bika katholou na allaxo taktiki Fetene exalou ipomonetiki-man to man :P.Autos einai o monadikos logos pou ehasa (kerdises molis 5 pontous :P)Me ligo poio prosohi tha anevena.O vasikos sou sg ehei mikro mistho den einai poli kalos stin ousia apo esena mono enas pehtis axizei xereis poios.O lamiotis eihe pei oti to oneiro mou einai na anevo stin III ekane lathos...O monteleone eitan poli simantiki apolia gia emena poio simantiki apo oti to sg sou.

Ps1 saini poios sou eipa oti tha vgei protathlitis fetos? :P
Ps2 Lamiotis pistevo na katalave oti i anodo stin III den einai autoskopos gia emena,,,
Ps3 Pali sihartiria gia tin anodo (kathara kai mono gia tin lathos taktiki pou akolouthisa) alla an mineis etsi opos eisai tha pesis tou hronou to xanaleo. O lamiotis xerei ti enoo.I IV den ehei kamia shesi me tin III
ps4 Oso gia emena eimai sto + pleon to pirama psiloapetihe (fteo ego) kai pleon allazoun ta plana mou ligo kali sinehia se olous :))

This Post:
00
209286.137 in reply to 209286.135
Date: 5/14/2012 2:26:46 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Συγχαρητήρια κέρδισες δικαια.ηταν λογικό να πάρεις το πρωτάθλημα κ ελπίζω στην παραμονή σου στην ΙΙΙ καλή συνεχεία

From: sainhs
This Post:
00
209286.138 in reply to 209286.137
Date: 5/14/2012 3:20:34 PM
Overall Posts Rated:
4343
@Kung Flu: Sinxaritiria gia tin anodo, htan kati pou to perimena gia pollous k diaforous logous.
En merei exeis dikio gia ton Kamp, giati exei polu kala defterevonta xaraktiristika gia PF alla oxi gia C, apla parolo to polu kalo rimpaount tou (14) den htan arketa kalos epithetika k amyntika se dunatous antipalous. Alla twra tha koitaksw na proponisw kapoion mikro gia PF opos ton thelw.

Stous upoloipous exw na pw, na exoume kalh sezon kai vlepoume....

This Post:
00
209286.139 in reply to 209286.138
Date: 5/14/2012 9:04:17 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Σας ευχαριστώ όλους...Εδώ θα έρχομαι να τα λέμε έτσι και αλλιώς...Καλή σεζόν σε όλους...

@RedTigers: Απλά ανέφερα αν δεν κάνω λάθος 7 λόγους για τους οποίους πήρα το πρωτάθλημα ενώ δεν θα έπρεπε να το είχα πάρει...Δεν διαφωνούμε κάπου...Απλά να προσθέσουμε και έναν 8ο λόγο το γεγονός ότι δεν προετοίμασες την ομάδα για τον τελικό για απόλυτα κατανοητούς λόγους...

Ο Kaneko βγήκε στο 40 λεπτό...Έμεινες 8 λεπτά χωρίς center αλλά το ξέρεις και το ξέρω ότι δεν φταιω εγώ σε αυτό...Το μικρό ρόστερ φταίει που είναι ένας από τους 7 λόγους....Ο τραυματισμός του δικού μου παίκτη ήταν σημαντικός διότι δεν μπορούσε να παίξω πλέον ζώνη 3-2 και ήμουν υποχρεωμένος σε μαν2μαν αλλά με δεδομένο το μικρό ρόστερ θα συμφωνήσω ότι ο δικός σου τραυματισμός ήταν πιο σημαντικός...Μην κρίνεις όμως μόνο με βάση το μισθό γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα όπως τα δευτερεύοντα σκιλλς που δεν φαίνονται στο μισθό...

Θα διαφωνήσω ότι ο Perot (ο τραυματίας μου)είναι κακός παίκτης,θα τον χαρακτήριζα εξαιρετικό παίκτη και πολύ καλύτερο σε ένα κοίτα μέσα από ότι ο Vertsiotis...Αν μου έλεγες δηλαδή να επιλέξω μεταξύ του vertsioti και του Perot θα επέλεγα με κλειστά μάτια τον παίκτη μου παρόλη την διαφορά των μισθών τους....Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Perot αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τον Vertsioti σε περιφερειακή άμυνα,χειρισμό,μπάσιμο,πάσες,εσωτερικό σουτ,εσωτερική άμυνα και ο μισθός του είναι υποδιπλάσιος από τον Vertsioti...Δεν είναι όλοι οι παίκτες για όλα τα συστήματα και ακόμη έχω να πώ ότι ο Budimirovic δεν έγινε mvp πρωταθλήματος μόνος του...Κάποιος Zoro και κάποιος Perot τον κάνανε...Χωρίς τον Perot o Budimirovic θα ήταν ένας τυχαίος ψηλός σαν όλους τους άλλους...O Budimirovic επίσης δεν θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος μου παίκτης...Ο καλύτερος μου scorer μπορεί αλλά παίκτης όχι....Είναι μάλιστα κοντά η στιγμή που θα αποχωρήσει από την ομάδα αλλά όποιος θέλει να μάθει τα σκιλλ του πιο γρήγορα ας με ρωτήσει δεν έχω προβλημα να του απαντήσω...

Δεν ξέρω αν θα πέσω από την 3η γιατί δεν έχω ακόμα εικόνα των ομάδων...Σε λίγες μέρες που θα ξέρω θα σας πώ ακριβώς...Έχω κερδίσει πάντως αρκετές ομάδες της 3ης με την παρούσα ομάδα σε ιδ.πρωτάθληματα...Αν χρειαστεί αγοράζουμε και κάποιο παίκτη....Λεφτά υπάρχουν...!

@Saini: Για Pf ή C (για μένα μπορούσε να παίξει και τις 2 θέσεις εξίσου καλά) ήταν πολύ καλός παίκτης...Παρα λίγο και mvp μην ξεχνάς...Η ένσταση μου είναι αν με τα χρήματα που τον έδωσες μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο από αυτόν...Η άποψη μου είναι ότι δύσκολα θα βρείς τόσα δευτερεύοντα σε ψηλό με τέτοια χρήματα...Απλά το λέω επειδή είμαι τις λογικής ότι δίνω ένα παίκτη μόνο αν πιστεύω ότι με τα χρήματα που τον πουλάω θα βρώ κάτι καλύτερο...Αν όχι τότε δεν πουλάω (εκτός βέβαια και αν συντρέχουν λόγοι ηλικίας...:-p)

Υγ: Αν θέλετε όταν απευθύνεστε (και) σε εμένα το μήνυμα στο Φόρουμ να το αποστέλετε όπως και ο Lamiotis δηλαδή προς Kung Flu...Θα μου είναι πιο εύκολο έτσι και να μπαίνω στο φόρουμ της κατηγορίας και να αντιλαμβάνομαι πότε έχω μήνυμα από εσάς...Thanxs...

Last edited by Kung Flu at 5/15/2012 8:00:25 AM

From: Arounis
This Post:
00
209286.140 in reply to 209286.139
Date: 5/17/2012 6:08:31 PM
Overall Posts Rated:
44
Γειά σας παίδες, καλώς σας βρήκα. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν!
Δημήτρης