Σας ευχαριστώ όλους...Εδώ θα έρχομαι να τα λέμε έτσι και αλλιώς...Καλή σεζόν σε όλους...
@RedTigers: Απλά ανέφερα αν δεν κάνω λάθος 7 λόγους για τους οποίους πήρα το πρωτάθλημα ενώ δεν θα έπρεπε να το είχα πάρει...Δεν διαφωνούμε κάπου...Απλά να προσθέσουμε και έναν 8ο λόγο το γεγονός ότι δεν προετοίμασες την ομάδα για τον τελικό για απόλυτα κατανοητούς λόγους...
Ο Kaneko βγήκε στο 40 λεπτό...Έμεινες 8 λεπτά χωρίς center αλλά το ξέρεις και το ξέρω ότι δεν φταιω εγώ σε αυτό...Το μικρό ρόστερ φταίει που είναι ένας από τους 7 λόγους....Ο τραυματισμός του δικού μου παίκτη ήταν σημαντικός διότι δεν μπορούσε να παίξω πλέον ζώνη 3-2 και ήμουν υποχρεωμένος σε μαν2μαν αλλά με δεδομένο το μικρό ρόστερ θα συμφωνήσω ότι ο δικός σου τραυματισμός ήταν πιο σημαντικός...Μην κρίνεις όμως μόνο με βάση το μισθό γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα όπως τα δευτερεύοντα σκιλλς που δεν φαίνονται στο μισθό...
Θα διαφωνήσω ότι ο Perot (ο τραυματίας μου)είναι κακός παίκτης,θα τον χαρακτήριζα εξαιρετικό παίκτη και πολύ καλύτερο σε ένα κοίτα μέσα από ότι ο Vertsiotis...Αν μου έλεγες δηλαδή να επιλέξω μεταξύ του vertsioti και του Perot θα επέλεγα με κλειστά μάτια τον παίκτη μου παρόλη την διαφορά των μισθών τους....Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Perot αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τον Vertsioti σε περιφερειακή άμυνα,χειρισμό,μπάσιμο,πάσες,εσωτερικό σουτ,εσωτερική άμυνα και ο μισθός του είναι υποδιπλάσιος από τον Vertsioti...Δεν είναι όλοι οι παίκτες για όλα τα συστήματα και ακόμη έχω να πώ ότι ο Budimirovic δεν έγινε mvp πρωταθλήματος μόνος του...Κάποιος Zoro και κάποιος Perot τον κάνανε...Χωρίς τον Perot o Budimirovic θα ήταν ένας τυχαίος ψηλός σαν όλους τους άλλους...O Budimirovic επίσης δεν θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος μου παίκτης...Ο καλύτερος μου scorer μπορεί αλλά παίκτης όχι....Είναι μάλιστα κοντά η στιγμή που θα αποχωρήσει από την ομάδα αλλά όποιος θέλει να μάθει τα σκιλλ του πιο γρήγορα ας με ρωτήσει δεν έχω προβλημα να του απαντήσω...
Δεν ξέρω αν θα πέσω από την 3η γιατί δεν έχω ακόμα εικόνα των ομάδων...Σε λίγες μέρες που θα ξέρω θα σας πώ ακριβώς...Έχω κερδίσει πάντως αρκετές ομάδες της 3ης με την παρούσα ομάδα σε ιδ.πρωτάθληματα...Αν χρειαστεί αγοράζουμε και κάποιο παίκτη....Λεφτά υπάρχουν...!
@Saini: Για Pf ή C (για μένα μπορούσε να παίξει και τις 2 θέσεις εξίσου καλά) ήταν πολύ καλός παίκτης...Παρα λίγο και mvp μην ξεχνάς...Η ένσταση μου είναι αν με τα χρήματα που τον έδωσες μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο από αυτόν...Η άποψη μου είναι ότι δύσκολα θα βρείς τόσα δευτερεύοντα σε ψηλό με τέτοια χρήματα...Απλά το λέω επειδή είμαι τις λογικής ότι δίνω ένα παίκτη μόνο αν πιστεύω ότι με τα χρήματα που τον πουλάω θα βρώ κάτι καλύτερο...Αν όχι τότε δεν πουλάω (εκτός βέβαια και αν συντρέχουν λόγοι ηλικίας...:-p)
Υγ: Αν θέλετε όταν απευθύνεστε (και) σε εμένα το μήνυμα στο Φόρουμ να το αποστέλετε όπως και ο Lamiotis δηλαδή προς Kung Flu...Θα μου είναι πιο εύκολο έτσι και να μπαίνω στο φόρουμ της κατηγορίας και να αντιλαμβάνομαι πότε έχω μήνυμα από εσάς...Thanxs...
Last edited by Kung Flu at 5/15/2012 8:00:25 AM