... Inace po duzini posta shvatas da nisam imao dovoljno karaktera,pa nisam imao da razdvajam svako malo na enter... I razmisljao sam da ti dam samo objasnjenje,ali jednostavno zbog svog nadobudnog stava i niskointelektualnih fora prvi deo mog obracanja tebi je bio neizbezan...
Ma veruj mi, uopste nisam hteo da zvucim kako si me ti shvatio.
Stvarno sam procitao ceo tekst, ali da je zajebano citati kad nemas nikakav razmak, vala jeste.
Kapiram ja da volis Majami zbog Lebrona i to je tvoje pravo, jer svako voli sta hoce. Cinjenica je da je on trebao da se pojavi da NBA ponovo dobije na vaznosti, cinjenica je da je odlican igrac, cinjenica je da postaje sve vise okrenut timu i da iz toga proizilaze njegove sve bolje i bolje igre, cinjenicaj je da niko ne moze da mu prismrdi trenutno u NBA (osim mozda Durantule), cinjenica je da ce kada zavrsi karijeru biti jedan od najboljih koji je ikada igrao ovu igru pod obrucima.
Nemam ja nista protiv njega. On je produkt kakav je Amerika trebala da bi se malo zamaskirali svi neuspesi koje je reprezentacija imala tih godina i kada ih je trtio ko god je hteo.
Jos jednom da ponovim. Fantastican igrac.
Samo ne volim nacin na koji je ovaj Majami napravljen. Tri drugara sela i dogovorila se da igraju zajedno. U ono vreme nema sanse da bi igraci tipa Lebrona i Bosa mogli da odu iz kluba kao free agent, i to jos da se onolika pompa sa sve TV show-om napravi oko toga. Nema sanse.
Zato da ti jos jednom ponovim. Nisam niti hteo niti zeleo da te uvredim, i nista lose nije bilo u mom prethodnom postu.
Pa covece stavio sam ogromne smile-ije. Nadam se da si ih video.
Tako da slobodno ti voli Majami, ali nadam se da ce stara garda iz San Antonia da ih otrsi u finalu.

))