Utoljára írok a franciáról, ha nem érted nem érted.... kár elbeszélni egymás mellett. Szeretnék nyugit, de pont TE kavarod a szart, h mindig válaszolsz. És még fel van háborodva a nép, ha szólok? Hát szépen vagyunk.. én már befejeztem volna tegnap. Mások (pl te) nem hagyják...
Ki írta, h tuti 100% a győzelem 3-2-vel? Én biztos nem! 69-70% esélyünk lett volna, az mondtam esetleg nyerhettünk volna. H.állás hátrányban 1-1-gyel is CSAK -10 lett!!
Egy 3-2 eltünteti a -10-et és ki tudja? Még jól is alakulhatott a végjáték. 70% esély simán benne volt, így meg , h eleve feladtuk 0% lett... 70% nagyobb nullánál, akkor meg? A kiesésünk esélye az utsó kör előtt egy percig sem állt fent! még akkor is továbbjutunk, ha a francia 40 ponttal ver, ami valami totális csoda lett volna látva az erőnket ill az övékét...
Beidéztem Mikhail üzenetét,
Kellet ez a "pofon". Tanulhatunk belőle.
-Ne egyezkedj.
-A mérkőzésből látszik rossz MNF és ránk védekezett taktika gyengébb hozzáállás és csak -10 lett a vége. Tehát egyiket nem találja el "sima liba" a mérkőzés. Ez azért mutatja mennyire is erős a csapat.
HOL LÁTSZ BENNE "jó a laza" beírást?? Ha nem laza, akkor szted mégis mi? Van még 2 opció, ahogy írod normál vagy mots!
Ha nem jött volna ajánlat, akkor azt írta domi
normált megyünk. Tudtuk előre, h át fog verni miért kellett levinni lazára, h totál feladjuk? ezt mondom én is, Mikhail is, h normál kell mindenáron. Ha meg le mer motsolni - (ezen sokat tanakodott sztem)-, akkor is van min 70% sansz 3-2-vel.
És láttuk előre, h taktikában IS CSELT fog előhúzni a cilinderből! Miért nem reagáltuk le?A francia nem az átverés miatt szimpatikus, hanem emberileg (pl karakán, agresszív) leszámítva a svindlijét. Minden más szempont elismerést vált ki nálam újonc edzőként csak mots-szal tudták 1 ízben megverni és arra törekedett,h a legtöbbet kihozza azaz 1. legyen a csoportban! Megcsinálta. A svindli meg nem volt szép, de a taktika része és látnunk kellett volna, én tutira láttam!
Most nem volt praktikus a ts növelése! Miért lett volna az, ha a NEHEZEBB ÁGRA kerültünk?? Amiattt biztos nem volt praktikus.
Spanyolnak több esze volt a feladással,mint nekünk.
Ha motsolsz nem zónázol, ez alap! A mots önmagában is kockázatos hát még elszart zónával, adott esetben potyára kidobott dolog lehetett volna. Ezért nem zónáztam
Portugál lemotsolt. igen, bárkivel megeshet...
mi miért nem motsoltuk le a grúzt vagy franciát?? úgy tuti nem kapunk ki...
Én nem magyarázok semmit , én azt mondom, h más opcióval, helyesebb taktikával mi lett volna
1-1-hez: az nem kizárólag a tuti, hanem minden olyan esetben, ahol nem kötelező a zóna. Itt csak a zóna lett volna jó megoldás laza normálon ill normál motson is illetve az 1-1, de ahhoz mi is motsolunk, ami elméleti opció csupán. Motskor nem ajánlott zónázni.
Amúgy nem lehet megmagyarázni semmilyen vereséget. Ez tény
" a vereséget nem lehet, a győzelmet nem kell megmagyarázni" ugye ismerős?
a szerbre írtam, h nem így akarták, ahogy, de ott kötöttek, ahol - 1. helyen. Pechjük volt.
Ki mondta, domi eredménytelen? Tény, h minden kulcsmeccsét bukta eddig ld bolgár, tavalyi lengyel, idei francia
Azt is vedd bele, h én tudtam 100%-os győztes szezont egy az övénél gyilkosabb sorsolással is, ő meg nem!
Meg azt is, a h a két EB csapat közt zongorázni lehet a különbséget és nem javamra, ezzel az idei brigáddal csakis az 1. hely volt elfogadhatón Mégse tudtuk...
Ha gondoljátok név nélkül beírom a skilleket és összevetheti a fejesünk, h mostani keretből 12 v 13 fő volt jobb év eleji stádiumban az enyém csapathoz képest! Óriási difi lehet a 2 csapat tudásában!Mivel jóformán én beszélek és domi véleménye sehol sincs, akkor velem ér egyet minden hallgatag ember. A nem létező illetve hamis lábon álló véleménnyel - "jó a laza" (domi és tsai) nem lehet egyetérteni. Nekem ne magyarázza senki a vereséget, nem le
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/21/2014 9:43:31 AM