BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29

Σεζόν 29 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263213.132 in reply to 263213.131
Date: 10/19/2014 4:51:17 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
θα παρακαλας να μην πεσεις στον Ματσα...''μαμου πες αλευρι!!!ο ματσας τον εχει βγαλει, τον ακονιζει και σε περιμενει!!''

This Post:
00
263213.134 in reply to 263213.133
Date: 10/19/2014 5:14:36 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ενας ψηλος ακομα και τον ακονιζω και ερχομαι!!!ετοιμασου για τα πλει αουτ καλυτερα 8ος παρά στα πλει αουτ και ξεφτιλισμενος...ειτε εγω ειτε ο ματσας σε περιμενουμε..παρε φορα μαμουδιαρη

This Post:
00
263213.140 in reply to 263213.137
Date: 10/19/2014 7:52:23 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μου πήρες το σκαλπ το Σάββατο!

Θα το θυμάμαι αυτό

χαχαχαχαχαχα

Μπράβο σου Γιώργαρε! Όταν πέσω στην Α2, θα μου λείψεις ως αντίπαλος.

From: str77
This Post:
44
263213.141 in reply to 263213.140
Date: 10/20/2014 12:36:58 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Διαβαζοντας το power ranking καταλαβα οτι δεν εχετε ιδεα ποιος ειμαι κ πως βρεθηκα εδω, οποτε ηρθε η ωρα να απλωσω κ εγω ενα σεντονακι...

Ξεκινοντας θα πω λιγα πραγματα για την ιστορια μου.

Το πρωτο επισημο παιχνιδι της ομαδας μου ηταν τη σεζον 10 κ ακολουθησαν αρκετες σεζον ψαξιματος κ πειραματισμου για να καταλαβω τι γινεται σε αυτο το παιχνιδι. Αρχικα δεν το πηρα τοσο ζεστα, δεν ειχα διαβασει σχεδον καθολου το φορουμ, οποτε εκανα το ενα λαθος μετα το αλλο. Χωρις να καταλαβω το πως, βρεθηκα τη σεζον 20 στη ΙΙ.4 βγηκα 6ος κ εχασα τον αγωνα μπαραζ. Βεβαια ημουν τελειως ανετοιμος για εκεινη την κατηγορια καθως ειχα πολυ μικρο γηπεδο (περιπου 12000 αν θυμαμαι καλα).

Εκεινη τη σεζον παιρνω στα ντραφτ τον Κοσμιδη κ αφου πλεον εχω διαβασει το φορουμ κανω ενα πλανο. 1ος στοχος η προπονηση κ 2ος το γηπεδο (κ ταυτοχρονα η οικονομικη αναπτυξη της ομαδας). Τη σεζον 25 σπαω 2 φορες την εδρα των αντιπαλων μου κ βρισκομαι παλι στη ΙΙ.2 πλεον ομως ετοιμος για να μεινω. Κ αφου 2 σεζον κανω τον κομπαρσο κ μαζευω χρημα τη σεζον 28 βαζω στοχο την ανοδο (αφου πλεον ο Κοσμιδης ειναι ετοιμος παικτης), την οποια παιρνω κ παλι με μειονεκτημα εδρας στο τελικο (ειμαι κ προπονηταρα ρε γμτ!!! :Ρ)

Ετσι βρεθηκα εδω μαζι σας στα σαλονια της Α1.

Οσο για τον Mamuwalde που το παιζει οτι δεν ξερει πολλα πραγματα για μενα κτλ, τα ακουω βερεσε. Ειμαι σιγουρος οτι εχει ψαξει κ το ΑΦΜ μου) Παντως δε θεωρω οτι ηταν υποτιμητικα τα σχολια του. Αληθεια λεει ο ανθρωπος δε ξερει τπτ για μενα κ που να μαθαινε που μεχρι πριν 3 σεζον ημουν χαμενος στην τριτοτεταρτη κατηγορια.

Κ τωρα λιγα πραγματα για το ροστερ μου

Καταρχην να πω πως προβλεπονται ακομα 2 προσθηκες αναπληρωματικων για να παμε σε ενα ροστερ 10 παικτων περιπου στις 650 000 $ ισως κ παραπανω. Η πρωτη 5αδα εχει κλεισει κ μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος. Μπορει οι μισθοι να ειναι χαμηλοι αλλα νομιζω οτι ειναι value for money οι παικτες μου κ θα ειναι ακρως ανταγωνιστικοι.

Τωρα για καποιους που μας λενε soft κ light εχω να τους πω οτι αυτοι οι χαρακτηρισμοι αρμοζουν σε βουτηρα κ σε γιαουρτια, οχι στην ομαδα μου. Επισης ακουστηκε οτι θα φαμε ξυλο. Σας προκαλω αν θελετε ελατε για ξυλο, μπασκετ μπορει να μην ξερουμε αλλα θα σας σαπακιασουμε στο ξυλο :Ο

Βεβαια ο Mamuwalde τα λεει αυτα για να σας ριξει σταχτη στα ματια, να με υποτιμησετε, να ερθετε χαλαροι με μενα, να χασετε κ να εκμεταλλευτει αυτος τις γκελες σας. Αλλωστε ειναι γνωστος για τα mind games του.

Ηρθα εδω για την εμπειρια, αλλα στοχος ειναι η σωτηρεια κ θα τα δωσω ολα για να την πετυχω. Ακομα ομως κ αν πεσω θα ειμαστε χαρουμενοι εγω κ οι οπαδοι μας γτ η ομαδα θα εχει πετυχει το λογο ιδρυσης της, δλδ την ΞΕΦΤΙΛΑ

Κ κατι τελευταιο για να κλεισω (επιτελους). Καποιος αναφερθηκε σε καλο κ ευγενικο παιδι. Ξεχαστε τα αυτα. Αντε γτ αγριεψα!!! (θα σκισω κανα καλτσον) Θα μεταμορφωθω σε εναν αλλαζονα κ υπεροπτικο μανατζερ, αλλιως εσεις θα με φατε λαχανο

Last edited by str77 at 10/20/2014 12:41:06 PM

Advertisement