BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269235.132 in reply to 269235.90
Date: 5/19/2015 11:52:24 AM
Overall Posts Rated:
138138
Τέλος Α΄περιόδου και έχεις πάρει 11 επιθετικά. Ουάου!

Τι τους ταίζεις?

This Post:
00
269235.134 in reply to 269235.132
Date: 5/19/2015 1:18:49 PM
Overall Posts Rated:
170170
sorry gia ta greeklish...

ayto sou ekane entipwsi i to oti varesa 32 voles,nmz oti plirwses amarties allwn agwnwn...

From: ALARIHOS

To: manu
This Post:
00
269235.135 in reply to 269235.133
Date: 5/19/2015 1:27:41 PM
Overall Posts Rated:
138138
Τελικά ούτε και αυτά έκρυβαν ιδιαίτερες συγκινήσεις.

@ eddie με τα βουνά που κατέβασες έχασα τον ήλιο. Ποια ριμπ. και βολές τώρα...

This Post:
22
269235.139 in reply to 269235.32
Date: 5/21/2015 5:01:52 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο buzzer
τεύχος 7

Μέρος Ά

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την 7η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος που θα σημάνει και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της σεζόν. Κάποια πράγματα τα έχουμε δει, αλλά πολλά ερωτηματικά παραμένουν για να μπορέσουμε να καθορίσουμε τους ρεαλιστικούς μας στόχους για φέτος. Για λίγο όμως θα αφήσουμε τα μπλοκάκια μας στην άκρη για να χαλαρώσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα έναν συμπαίκτη μας. Και σήμερα καλεσμένος μας δεν είναι άλλος από τον Μάνο από την Κρήτη, έναν μάνατζερ που δεν είναι ούτε χθεσινός ούτε προχθεσινός. Και το άλλο αυτό γιατί ναι μεν έχει ζήσει την εμπειρία του εθνικού NC της ανδρών μας, ναι μεν έχει κατακτήσει τη σεζόν 29 το κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο τα καλύτερα μάλλον έρχονται και πιθανότατα να μην αργήσουν κιόλας. Ήταν πολύ καλός συνομιλητής και χάρηκα ιδιαίτερα εκ του αποτελέσματος και για αυτή τη συνέντευξη. Πάμε να τον διαβάσουμε!

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)

Ειμαι ο Μανος 42 ετων παντρεμενος 3 χρονια και ξεκινησα το μπαζερ στο τελος
της σεζον 9(πλαυ αουτ μπηκα) και βασικα η πρωτη μπαζερικη σεζον θεωρητε η 10 και βλεποντας μολις την ημερομηνια του 1ου παιχνιδιου μου καταλαβενω οτι περασαν σχεδον 6 χρονια(τα κλεινω 25/8) απιστευτο...
Ο τοπος κατοικιας ειναι μεταξυ Ηρακλειου που ειναι η καταγωγη μου και Ρεθυμνου που ειναι της γυναικας μου...

Πως επέλεξες το nickname σου?

Το πως επελεξα το nickname δεν εχει ουτε παραμυθια με πριγκιπες και δρακους αλλα ουτε τιποτα προτοτυπο απλος κανοντας την εγγραφη τα εκανα ολα γρηγορα και χωρις σκεψη ωστε να μπω σε ενα παιχνιδι που το θεμα του το αγαπουσα πολυ οσο πιο γρηγορα μπορουσα ετσι εβαλα το ονομα μου σε μια παραλλαγη του σε ξενη γλωσσα,ισως και να επηρεασε λιγο και ο Manu Chao που ειμαι και θαυμαστης του οχι μονο για την μουσικη του αλλα και για το αγωνα που εχει κανει και για τους Ζαπατιστες...

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?

Νομιζω οτι ο τιτλος που πηρα την σεζον 29 στον θεσμο του κυπελου ηταν η καλυτερη στιγμη που συνδιαστηκε με συμετοχη στο Β3 κανοντας μαλιστα και 5 νικες

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

Το εαν ειμαι ευχαριστημενος ειναι σχετικο και αναλογα απο ποια πλευρα θα δεις το νομισμα...Εαν το δεις απο την καλη πλευρα και σκεφτεις οτι απο τις 1114 ενεργες ομαδες που βρισκονται στην χωρα μας βρισκομαι στις καλυτερες 16 και πεζω και πλαυ-οφ τις 3 τελευταιες η οτι βρισκομαι σε ενα κλειστο κλαμπ μολις 6 ενεργων ομαδων(εαν δεν κανω λαθος στο μετρημα) που εχει κατακτησει καποιο τιτλο θα πεις μια χαρα ειναι αλλα εαν κοιταξεις το νομισμα απο την αλλη πλευρα εχοντας 20 σεζον στο παιχνιδι 1 τιτλος δεν ειναι κατι το πολυ σπουδαιο...

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?

Οσον αφορα για φετος πραγματικα δεν εχω βαλει καποιο στοχο ακομα και ισως μεχρι το τελιωμα του 2ου γυρου να εχω κατασταλαξει αν και ποτε δεν ειναι σιγουρο αυτο για μενα..Βασικα μετα την "λαθος" εκτιμηση που εκανα περυσι μου εχει κοστισει αρκετα στην οικονομια μου και βλεποντας οτι οι παικτες μου εχουν μεγαλωσει αρκετα δεν εχω αποφασισει ακομα εαν θα κυνηγησω κατι καλο μεχρι τελους η θα προσπαθησω να ανανεωσω την ομαδα..

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

Νομιζω δικαιωματικα αυτη θα ηταν απο τον Zvonimir Petroša ((19674850))
που απο την στιγμη που ηρθε η ομαδα ανεβηκε επιπεδο...

This Post:
11
269235.140 in reply to 269235.32
Date: 5/21/2015 5:13:52 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Μέρος ΄Β

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Βασικα παλιοτερα ειχα ενα κολημα με το κινεζακι του Μαμου αλλα εχει μεγαλωσει αρκετα οπως και ο Μαντρεολι ειναι ενας παικτης που θα κινιομουνα για αυτον εαν ηταν μικροτεροι...για τωρα ισως θα εβαζα στην ομαδα λιγο Ελληνικο αιμα με τον Πολιτη του Ξεφτιλιακου η τον Θανου του "Θεου" χωρις βεβαια να θεωρω οτι οι παικτες που εχω ειναι κατωτεροι απο αυτους...ισα-ισα..

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Δυσκολη ερωτηση αυτη,,,στο θεωρητικο επιπεδο και στις γνωσεις που εχει πως λειτουργει το παιχνιδι νομιζω οτι ειναι ο Νεκταριος(Τσουικ) και λεω σε θεωρητικο αφου δεν εχει μπει ακομα στην διαδικασια να κυνηγησει και σε πρακτικο επιπεδο αφου ειναι εραστης των μετρησεων και εαν πραγματι μπει και στο επομενο σταδιο πιστευω θα μας κατατροπωσει ολους...Σε πρακτικο επιπεδο και εαν επρεπε να επιλεξω ενα μονο μανατζερ θα ελεγα τον Μαμου που εκτος απο πολυ καλος μανατζερ με γνωσεις εχει μια σταθερη πορεια χρονων στα υψηλα επιπεδα διεκδηκοντας και κερδιζοντας τιτλους...

Οσον αφορα τον φετινο τιτλο σιγουρα οταν μιλαμε για φαβορι ξεκιναμε απο το περυσινο πρωταθλητη Σταυρο και τον φιναλιστ Στελιο...Απο εκει και περα απο την κοκκινη πλευρα και εαν ενισχυθει(χρημα υπαρχει) ο "Θεος" μπορει να μπει δυνατα στο κολπο...Απο την μπλε πλευρα μου αρεσει πολυ η ομαδα που εχει φτοιαξει ο Ξεφτιλιακος
και φυσικα η ομαδα του Μαμου που αυτη την στιγμη με ροστερ 470 χιλιαδων μπορει να κανει μεγαλη ζημια και εαν αποφασισει να ξοδεψει τον πακτωλο χρηματων που εχει μαζεψει απο πωλησεις που εχει κανει τελευταια και οικονομικο κερδος που βγαζει καθε εβδομαδα μπορει να νικησει οποιαδηποτε ομαδα ανεξαρτητου εδρας...Η ομαδα μου επισης ειναι σε καλο επιπεδο εαν βεβαια παραμεινει με το υπαρχον ροστερ μεχρι τελους και δεν αποφασισω να το ανανεωσω...Βεβαια νομιζω οτι ειναι νωρις να μιλαμε για φαβορι αφου στην πορεια και αλλες ομαδες ανοιγοντας τα πουγκια τους με 1-2 προσθηκες μπορει να γεινουν πολυ επικινδυνες...ιδωμεν

Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?

2020..μμμμ...εδω δεν μπορω να σκεφτω για φετος τι θα κανω θα σου πω μετα απο 5 χρονια??χαχαχα...Βασικα την υγεια μας να εχουμε να υπαρχει το μπαζερ ακομα και με περισοτερους χρηστες και βλεπουμε...Ονειρο παντος καθε παιδιου που πεζει το παιχνιδι και το γουσταρει σιγουρα ειναι η κορυφη το εαν την κατακτησει ειναι ενα αλλο θεμα
και γιατι αλλωστε εγω μπορω να σκεφτω διαφορετικα

Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικο, Ποια θα ήταν αυτή?

Δεν θα μιλησω για καποια πραγματα που εχουν μιλησει τα προηγουμενα παιδια που σε γενικες γραμμες συμφωνω για να μην κουρασω...
Βασικα αυτο που θα ηθελα να αλλαξει και θα επηρεαζε θετικα οσες ομαδες πανε καλα ειναι το γηπεδο και εξηγω...Δεν καταλαβαινω γιατι μας δεινουν την δυνατοτητα να κανουμε μαξιμουμ γηπεδο 40550 θεσεων και να μην μπορουμε να βαλουμε πανω απο 20550 περιπου...γιατι να συμβενει αυτο??αδιανοητο το θεωρω..
Οσον αφορα ενα χαρακτηριστικο για συνδρομητες δεν μου ερχεται κατι συγκεκριμενο και σοβαρο στο κεφαλι αφου ειμαι εναντια να περνει πλεονεκτημα καποιος που πληρωνει οπως ισως γινεται σε καποια αλλα παιχνιδια και εαν πρεπει να πω κατι θα ελεγα να μας αφηνανε να καναμε καποια παρεμβολη στο Hall Of Fame γιατι ολοι και καποιο σαπακι θα εχουμε βαλει εκει οταν γιναμε για 1η φορα συνδρομητες για να δουμε βρε παιδι πως λειτουργει το πραμα(εγω τουλαχιστον εχω αρκετα)χαχαχα...

Αυτός ήταν ο Μάνος και οφείλω να ομολογήσω ότι θα χάρηκα εκ του αποτελέσματος αυτή την συνέντευξη πάρα πολύ, γιατί ήταν αναλυτικός και περιγραφικός στις απαντήσεις του κι εμένα αυτό μου αρέσει.

Album :(https://www.youtube.com/watch?v=KXDSwUZyv6w)

Last edited by stelaios at 5/21/2015 5:14:45 AM

This Post:
33
269235.141 in reply to 269235.140
Date: 5/21/2015 12:33:04 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ένταση,διπλωματικό επεισόδιο έξω από το KARAISKAKIS STADIUM και παρολίγον αποβολή της ομάδας μας από τον θεσμό του κυπέλλου,καθώς ο γέροντας Κοτίδης δεν επέτρεπε στην αντίπαλη ομάδα να εισέλθει για να αγωνιστεί....

Ο ήδη ''φτιαγμένος'' γέροντας περίμενε να υποδεχτεί τους αντιπάλους!Μόλις κατέφθασαν δεν τους αναγνώριζε και ρώτησε:

''Ποιοι στον πο@@τσο είστε εσείς????'' :?

Οι ''Los Poulos!!!''....απάντησε ο μάνατζερ της νεοσύστατης ομάδας triskos!!

Oι Hypersonics Dragons θες να πεις...πήγε να τον διορθώσει ο Κοτίδης!!

''Οχι...είπε ο triskos!!...''Poulos!!!....Los Poulos!!!!

''ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ''.....ούρλιαξε ο ευέξαπτος και εκκεντρικός γέροντας!!!''ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ!!ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ!!ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΠΟΥΛΟΥΣ!!!!!!!!!!! :+(

Την ένταση αντιλήφθηκε ο εμβληματικός PR μας Θωμάς Μάτσιος ο οποίος εξήγησε στον Κοτίδη:

''Πρόεδρα,ήταν ντράγκονς,αλλά χτες βράδυ γίναν πούλος!!Λος Πούλος!!Νέος ιδιοκτήτης ανέλαβε!!Ξεμποτοποιήθηκαν..πως το λένε στα Ελληνικά!!Άστους να μπουν!!Θα μας αποβάλλουν..Στα εξηγώ ωραία????''

Ο πάνσοφος όμως είχε τα νεύρα του.....

''ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ??????ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ????ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ SCOUTING ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ!!!!!!!ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣ!!!!!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ???ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ!!!!! :@

Έπειτα ο πάνσοφος αποχώρησε φορτωμένος λέγοντας:''Πάω να δω το ICI-Ξεφτιλιακός που έχει περισσότερο ενδιαφέρον!!Να κανονίσει ο άμπαλος μην τυχόν κάνει καμιά μαλ@@κια πάλι και χάσουμε από τους Πούλους,γιατί λίγα τα ψωμιά του στον πάγκο......... :+(

Advertisement