BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Στοιχηματικές Προβλέψεις

Στοιχηματικές Προβλέψεις

Set priority
Show messages by
From: xristos

This Post:
00
307826.132 in reply to 307826.131
Date: 2/2/2021 7:07:52 PM
Overall Posts Rated:
7979
Antonio από τον ασπρόμαυρο Εύοσμο; πολύ χαίρομαι.. Κ ας είσαι αρειανακι.. Είμαι κ γω γέννημα θρέμμα Ευοσμιωτης.. Όπως είπα η ηλικία μου ξεφεύγει λίγο
. Στα 44,45 κάπου εκεί..
Είμαι από την σαιζόν 3.. Ανέβηκα μέχρι 2η κατηγορία.. Μέσα, σε όλα αυτά τα χρόνια, κ γω είχα χάσει το ενδιαφέρον μου.. Αλλά ξεκίνησα πάλι... Μαζεύουμε λεφτά, προπονουμε παίκτες κ όταν κάνεις την ζάρια σου, δεν ανεβαίνεις.. Το έκανα 2 φορές, τώρα είναι η 3η. Εάν δεν τα καταφέρω, μπορεί πάλι να πέσω κ φτου από την αρχή..
Antonio ότι θέλεις ρώτα, ότι ξέρουμε θα τα πούμε.. Δεν έχει κ πολλά μυστικά το παιχνίδι.. Άλλωστε, κάνουν κ αλλαγές που επηρεάζουν το παιχνίδι, κ δημιουργούν αλλά δεδομένα κ καταστάσεις.. Απλώς ένα πολύ σημαντικό πράγμα είναι το γήπεδο.. Η οικονομία, κ η προπόνηση νεαρών παικτών.
Συγχαρητήρια για τις προκρίσεις. Μέχρι τέλους σας εύχομαι.. Μας συμφέρει..

This Post:
00
307826.133 in reply to 307826.132
Date: 2/3/2021 4:08:41 AM
Overall Posts Rated:
22
Λοιπον επειδη ειναι και για θεματα "στοιχηματος" θεωρω οτι φετος στο Αlll Star θα κερδισουν οι Μεγαλοι 8. μια ακομη προβλεψη, θα ανεβει κατηγορεια ομαδα απο τον μπλε υποΟμιλο με μια σημαντικη πιθανοτητα για την ομαδα PAOK BC 2007 . Το πιστευω διοτι εχει μια πιο συγκροτημενη ομαδα και καλη ποιοτητας παιχτες σε καθε θεση. Σιγουρα θα ειναι Ντερπι για το ποια ομαδα θα ανεβει, που οι λεπτομεριες θα κρινουν τον Νικητη.
Για Υποβισμο ,περα τις 8 θεσεις τον υπομιλων πιστευω οτι θα ειναι ολα τα ατομα του κοκκινου υποομιλου (θεωροντας οτι η ομαδα SPURS OF CS7 θα παραμεινει στην κατηγορεια). Μακαρι να βγω λαθος σε αυτη την προβλεψη.
Αυτες ειναι η δικιες μου προβλεψεις. Και οπως φαινεται υποστηριζω στους Μεγαλους.

Και εδω εχω την πρωτη ερωτηση!!!
Σε μερικους ομιλους παρατηρω οτι ανεβαινουν 2 ομαδες κατηγορια . Εψαξα λιγο το εγχειριδιο αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση. Με δικια μου ερευνα ειναι οτι , οσες ειχαν 22-0 και εχασαν στα πλει-οφ ανεβηκαν κατηγορεια οπως και αυτοες που κερδισαν τα πλει-οφ.
(πχ απο τον ομιλο IV58 και IV54 απο την σεζον 51)
Ισχυει αυτο που αναφερω ή εχει καποιες ακομη λεπτομεριες που με διαφεγουν?

Last edited by AntonioD at 2/3/2021 4:09:40 AM

This Post:
00
307826.134 in reply to 307826.133
Date: 2/3/2021 6:14:08 AM
Overall Posts Rated:
2626
λοιπον οντας κι εσυ παλιος στο παιχνιδι θα χεις δει οτι εχει πεσει πολυ σε θεμα μανατζερ καποτε στην ελλαδα ειχε πολλους ενεργους και η 5η κατηγορια ηταν ολη ενεργη με μανατζερ τρ σπανια θα βρεις 4η κατηγορια με ολες τις ομαδες ενεργες αυτο τι σημαινει?? οτι πολλοι το παρατανε το παιχνιδι και απο τις πανω κατηγοριες και γινονται μποτακια πραγμα που σημαινει οτι ανεβαινουν οι πρωταθλητες αλλα κι οσοι εχουν καλο ρεκορ (συνηθως 22-0 η 21-1) και με μεγαλες διαφορες στους ποντους(που βαζουν και που τρωνε) οσο ανεβαινεις κατηγοριες βεβαια αυτο δυσκολευει γτ λιγοστευουν και οι ομιλοι πχ υπαρχουν 64 κατηογριες IV και μονο 16 III και μετα μονο 4 II που σημαινει οτι οσο ανεβαινεις κατηγοριες αμα δν βγεις πρωταθλητης δυσκολευει η ανοδος με ρεκορ....δν ξερω αν βοηθησα αν θελει καποιος να προσθεσει κατι πολυ ευχαριστως οπως επισης αν εχεις παλι απορια ρωτα μπορει να μν εγινα κατανοητος ειναι λογικο!!

This Post:
22
307826.135 in reply to 307826.134
Date: 2/3/2021 6:44:37 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Σωστα τα ειπες φιλε! Απλα να προσθεσω και το 2ο λογο για τον οποιο καποιος μπορει ν ανεβει μονο με το ρεκορ του και οχι επειδη πηρε το πρωταθλημα...

Ο πρωτος λογος λοιπον ειναι οντως μια ομαδα απο τις πανω κατηγοριες να παρατησει το παιχνιδι και να γινει μποτακι.

Ο δευτερος ειναι επειδη πλεον αλλαξαν το συστημα υποβιβασμου και πεφτουν περισσοτερες ομαδες απ οτι οι πρωταθλητες που ανεβαινουν. Και εξηγουμαι :

Ας παρουμε το παραδειγμα Α1 και κατηγορια ΙΙ. Καποτε απο την Α1 πεφταν 4 (οι 2 τελευταιοι και 2 ακομα απο τους 6ους 7ους). Αρα 4 συνολικα...Ποσοι ανεβαινουν απο ΙΙ? 4! Αρα μετρημενα τα κουκια...

Πλεον ποσοι πεφτουν απο Α1 ? 5 !! (αφου η 5η θεση δεν εξασφαλιζει παραμονη οπως καποτε...). Και ποσοι ανεβαινουν?? Ακομα 4 (οι 4 πρωταθλητες) ?? Αρα πως θα γεμισουμε τη 5η θεση στην Α1? Με την ομαδα απο τη ΙΙ με το καλυτερο ρεκορ σε νικες-ηττες (και σε περιπτωση ισοβαθμιας διαφορας ποντων).

Αρα λοιπον υπαρχει ενας απο τη ΙΙ που θ ανεβει στην Α1 ακομα κ αν δε πηρε το πρωταθλημα!!!

Υπαρχει επισης και μια υποπεριπτωση. Η ομαδα με το καλυτερο ρεκορ να πηρε και το πρωταθλημα στον ομιλο της. Σ αυτη τη περιπτωση εννοειται αυτη ανεβαινει ως πρωταθλητρια και ψαχνουμε την ομαδα με το καλυτερο ρεκορ που δε πηρε ομως πρωταθλημα για να ανεβει ως 5η στην Α1.

Αν θελαμε να δουμε το ιδιο αναμεσα σε ΙΙ και ΙΙΙ εχουμε το εξης :

Απο ΙΙ πεφτουν 5 * 4 = 20

Απο ΙΙΙ ανεβαινουν 16 (οι πρωταθλητες)

Ποσοι μας λειπουν? 4!!!
Αρα τα 4 καλυτερα ρεκορ απο τη ΙΙΙ που δε πηραν πρωταθλημα θ ανεβουν...

Ουφφφφφ...αυτα %} :? (whew)

Φυσικα σε ολα αυτα υπολογιζουμε και τα μποτακια που ειπε ο φιλος Green.

This Post:
00
307826.136 in reply to 307826.135
Date: 2/3/2021 8:40:29 AM
Overall Posts Rated:
2626
ααα μπραβο το ξεχασα αυτο ωστοσο νομιζα οτι το ηξερε οντας παλιος ο φιλος αλλα καλα εκανες που το ανεφερες

This Post:
00
307826.139 in reply to 307826.135
Date: 2/3/2021 11:57:54 AM
Overall Posts Rated:
22
πολυ καλη εξηγησει για το ερωτημα μου! Σε ευχαριστω για τον χρονο σου...Οποτε κατι μου διεφυγε τελικα!!! Να σε καλα!!!

This Post:
00
307826.140 in reply to 307826.139
Date: 2/3/2021 12:08:49 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Τιποτα φιλε οτι αλλο θες θα χαρω να βοηθησω...

χαχαχαχα ρε Ενωσιτη ο Μαριν μου στειλε το πρωταθλητη στο κυπελλο. Ουτε στον εχθρο μου δε θα το κανα αυτο...Ποιος φιλος? Παει τα σπασαμε XD

Ευχαριστω για τη μπαλιτσα (y)

Last edited by Fearless pigeon at 2/3/2021 12:09:11 PM

This Post:
00
307826.141 in reply to 307826.140
Date: 2/3/2021 12:32:34 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Επισης ασχετο αλλα μολις παρατηρησα οτι ο Παοκ παροτι τον ανεβοκατεβαζεις πελατη στο All Star σε κερδισε!!

3 παικτες στη βασικη των μπλε εναντι 2 παικτων δικων σου. Ο αγωνας θα λεγαμε οτι ειναι μια ενωση Παοκ - Ενωσιτη εναντιον του πρωην Pain (αφου απο τους κοκκινους οι 5 βασικοι ειναι δικοι του!!!). Παιζει να ειναι και η 1η φορα που το βλεπω αυτο. Επισης στο διαγωνισμο 3ποντων φυσικα κερδισε αυτος αφου στο τελικο ηταν 2 παικτες του!!!

This Post:
00
307826.142 in reply to 307826.141
Date: 2/3/2021 1:47:41 PM
Overall Posts Rated:
7979
Η γιαγιά μου η συγχωρημενη, έλεγε, τα λόγια είναι τσάμπα..οπου τσάμπα βλέπετε enositisA4..
Ευχαριστώ για την προτίμηση πατρίδα Antonio, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.. Μόνο εάν παίξω τελικό με τον χάρτινο θα έχω περισσότερες πιθανότητες να παίξω στον μεγάλο τελικό. Ο όμιλος μας είναι πραγματικά απίστευτος. Για μένα ακόμα κ οι raviotes, mpekrides μπορούν να κάνουν άνετα την ζημιά σε όποιους τους υποτιμήσουν.
Η εξήγηση του Fearless, με δείχνει ότι είναι πολύ χωμένος στο σύστημα που κινεί τα νήματα στο bb.. Marin κ εγχώρια κλικα(παράγκα?), κάνουν την εμφάνισή τους.. Fearless, από εδώ κ πέρα θα έχεις την προσοχή μου κ στα έξω αγωνιστικά, μιας κ βλέπω πολλές φιλοφρονησεις με τον χάρτινο.. Το νου σας ρεμάλια....

Advertisement