BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות-נושא הדיונים

בחירות-נושא הדיונים (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59081.132 in reply to 59081.131
Date: 11/23/2008 10:47:13 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני ממש מתנגד לחשיפת תכונות וציונים של שחקני נבחרת , גם אם לא משחקים בארץ.. ואם הם ישודכו מחר לקבוצה מליגת העל..? מה אז ?

חוץ מזה שההתכתבות והדיבור עם המאמנים של השחקנים היא די פרטית וחשאית וכמו כן גם תוכניות האימונים והתכונות של השחקן ואני אישית לא הייתי רוצה במידה והיה לי שחקן נבחרת זרה כלשהי, שהמאמן יחשוף בפני הציבור שמה את התכונות שלו..
יש כאלה שכן מחפשים שכולם יכירו את השחקן ומוציאים סתם למכירה במחיר מוגזם שהם יודעים שהם לא יקבלו אבל כל אחד עם דעה שונה בנושא הזה.. והדרך הטובה ביותר לכבד את המאמנים ולהמשיך להיות בקשרים טובים זה לשמור על תוכניות האימונים והתכונות בין הצוות המקצועי של הנבחרת בלבד .

ואני לא רוצה לדבר על תקופת הכהונה של יהודה אבל מאז שנכנסתי לתפקיד דווקא מה שהיה ניכר זה ההתעניינות במשחקים עם ממוצע של בערך 30-35 הודעות, למרות שהם לא היו רשמיים וסוג של משחקי הכנה וידידות לקראת הקדנציה הקרובה.. והקהילה ממש ייחסה להם חשיבות כמו כל משחק חשוב אחר והיה הרבה התעניינות שכוללת הצעות וסקאוטים ואם לא על גבי הפורום אז באופן פרטני.. אז בהתחשב במסגרת אני חושב שזה היה די מכובד..
הקטע של הפחות תגובות הגיע כשהיה צריך לברך או אפילו באיחולים לקראת המשחק שזה דברים בסיסים ולא עולים כסף רק כדי לעורר קצת התעניינות בגלוי.. וזה גישה שונה של כל אחד וקשה לי להאמין שאפשר לשנות אופי של אנשים, אפילו אם פיל ג'קסון האגדי יגיע לאמן את הנבחרת ..

אבל אני כן אנסה לשפר את המצב במידה ואבחר ולעורר יותר התעניינות וצפייה במשחקים ואני מקווה שלבד תשתנה פאזה אצל אנשים ביגלל שאנחנו נכנסים לקראת טורנירים רשמיים ומשחקים לא פשוטים .

This Post:
00
59081.133 in reply to 59081.131
Date: 11/23/2008 11:31:44 AM
Overall Posts Rated:
22
אהלן קני.
יש לי רק כמה דברים לאמר לגבי התגובה שלך: גם את העובדה שאתה קיבלת את הנבחרת, אפילו לשבוע, זה לא ההליך הפורמלי.
מי שעשה את זה זה אחד הביברים, שהלך למקום שני ונתן לו את הזכות.
באותה מידה בדיוק, הוא יכל לתת לזה שסיים שני בבחירות של הצעירה, שרק להזכיר, זה יותר מעודכן בעונה אחת אפילו.
נתת איזשהי השוואה: אמרת "רק בישראל היו עוד בחירות".
אז א': זה לא נכון. היה עוד מקרה שאני זוכר טוב, אני ישלח לך אם אתה רוצה.
ודבר שני: אם רק בישראל זה קורה- אז כל שאר העולם לא בסדר.
במקרים מהסוג הזה- המדינה צריכה לעשות בחירות חוזרות, הביברים לא קיבלו את ההצעה הזאת סתם. לא הייתי צריך לשכנע אותם אפילו, הם הסכימו ישר.
אני יתן לך דוגמא עכשווית: בלגיה הצעירה מנוהלת ע"י משתמש שלא נכנס כבר מעל שבועיים למשחק, כשהוא יהפוך לרובוט כנראה יהיו שם בחירות חוזרות (מאמן נבחרת בלגיה אמר לי שהוא דיבר עם ג'יאמים על כך).

בנוסף, אבל זאת דעה כבר, הדרך שבה נביא עוד אנשים להיות מעורבים בנבחרת היא בראש ובראשונה תוצאות ולא סתם הפעילות בפורום הוכפלה כשעלינו ל4 הגדולות.
לי יש עוד דרכים בראש, ואני יהיה מוכן לעזור בכך לכל מאמן שיבחר.

תודה קני ובהצלחה בבחירות!
עומר

This Post:
00
59081.134 in reply to 59081.131
Date: 11/23/2008 2:26:10 PM
Overall Posts Rated:
11
אני לא מבין?
מה קני צריך לעשות?
לכתוב בוקר טוב בפורום כל בוקר???

גם המאמנים ה"מעורבים" נעדרו לא פעם ממשחקים כי "הם לא יכלו להיות מול מחשב ערב המשחק"...וזה ציטוט שנשמע לא פעם.

אני באמת חושב שקני היה צריךלהתמנות למאמן לפני הבחירות הקודמות...
ואני חושב שהוא יהיה מאמן מצוין ומעורב בדיוק במידה הנכונה ושר חוץ מצוין..

אני אשמח אם תהיה לנו קדנציה עם קני.
קדנציה כיפית ,חפה מפוליטיקה וסכסוכים קטנוניים שבה כולם יהיו מעורבים...

אבל זו דעתי..

Last edited by adomole at 11/23/2008 3:26:37 PM

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
59081.139 in reply to 59081.137
Date: 11/23/2008 3:31:22 PM
Overall Posts Rated:
274274
יהודה - עשו כבר סדר פעם שעברה - הפעם ניראה לי שאתה קצת פרנויאד בהקשר להודעות האחרונות - הוא לא כתב את המילה באן - ועד שאתה לא הגבת על זה לא הבנתי שהוא רמז לזה אפילו...

והתגובה של קני היית סבבה לגמרי לדעתי - לא אמר שום דבר שלא במקום.

Last edited by Ehud at 11/23/2008 3:32:43 PM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: adomole

To: Ehud
This Post:
00
59081.140 in reply to 59081.139
Date: 11/23/2008 3:34:10 PM
Overall Posts Rated:
22
ערכתי את זה לניסוח יותר יפה.
הזמן נשאר אותו זמן, הבחירות הן אותן בחירות, פשוט בלי להזכיר שמות ומקרים.
עדיף ככה לכולם.

נ.ב: עכשיו כשהניסוח נעים יותר, הוויכוח הקטן שהיה פה מיותר, מחקתי אותו מהפורום. שמח שקיבלתי התרעה מוקדמת על הוויכוח וזה נעצר בלי "נזקים".

Last edited by adomole at 11/23/2008 3:37:26 PM

This Post:
00
59081.141 in reply to 59081.138
Date: 11/23/2008 3:34:28 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
כולם הבינו את העמדה שלך.

בהצלחה עם הבחירה שלך.
בסופו של דבר אתה זה שתתאכזב.

:)

This Post:
00
59081.142 in reply to 59081.141
Date: 11/23/2008 3:42:54 PM
Overall Posts Rated:
343343
טוב נחזור לשאלות למועמדים כי באמת נראה שהדיון ירד מפרופורציות

לכל המועמדים לידור יהודה קני עופר וכל אחד מהמועמדים שלא פצו מילה

איך אתה בתור מאמן נבחרת הולך לטפל בפוטנציאל נבחרת האם רק לעקוב אחרי ההתפתחות שלו ? האם לדבר עם המאמן של אותו שחקן ולנסות לראות איך השחקן יתאים יותר טוב לנבחרת? או כל דבר אחר... ואנ לא מדבר על שחקנים שכבר בנבחרת או היו בנבחרת לזמן קצר ועזבו מסיבות כאלה ואחרות אני מדבר על הטוח הארוח חברה צעירים בני 18-19 עם מסכורות של 7-9 אלף לא כאלה לטווח המידי ואולי אפילו לא אתה זה שתאמן אותם אבל בהכלט יכולים להיות פוטנציאל לעוד 2-3 עונות

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
Advertisement