+1
кароч заб*ю я болт на то шо тобі Армін казав, бо шо він, шо ти нічо толком не можете пояснити))))
а тепер про то шо ти написав(4 рази перечитав то шо ти написав по-українське, але суть поняв)))):
не хочу нічо писати про вихід і про домашню площадку, бо мало шо може статися)
напишу про тебе: ти не представляєш, як я тебе поважаю) і не знати шо б я робив на форумі і в лізі без тебе))) Колядував би))) памятаю наші перші з тобію повідомлення))) можна сказати, що завдяки тобі та Арміну(в більшій мірі всетаки як не як він мій друг) я в ББ став тим, ким я зараз є))) і не знаю як би склалася доля якби когось з вас я не знав))) А то шо ти написав про лігу, я просто хотів щоб ми мали активний форум, бо скучно якшо всі мовчать, адже ББ це не просто виставив тактику і забув, а це спілкування з живими!!!! менеджерами, такшо скоро тебе чи мене не буде і цей форум здохне, і ні ти ні я це не зупинемо. Це зупинуть тільки нові менеджери, такі як Dwill, Slimy та інші. А то шо ми з Арміном собі гонимо, пристав якби ми не гонили, з кого би ти ржав?)))) бо в форумі 2ки собі вже так не погониш, як тут)) так шо використовуємо той час шо є на спілкування))) так шо нас з тобою, гордон, ліга 3.14 буде памятати, і будуть згадувати нас менеджери, адже саме ми зробили цеей форум таким, яким він зараз є, і це не тіки моя заслуга, але й твоя))) так шо ПО не за горами)))) буде ше цікавіше)))
Welcome to playoff ліги 3.14)))))))))))
Last edited by LA-Kampot at 12/25/2010 5:37:05 PM
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.