נכון (והודיתי לך על זה קודם), עד כדי טיפול במישהו שמחזיק טייטל שלך ואינו אתה... שבפועל היה התוקפן והאלים ביותר כאן והיה זה שהחל את כל הבלאגן.
תמשיך להגיד את זה ואולי מישהוא שהוא לא אתה יאמין למה שאתה אומר העובדות מדברות בעד עצמם התוקפנות והאלימות באות ממך אני לא קיללתי אותך ואני לא זה שהתחיל לקרוא לאנשים שקרנים אתה תוקף פה כל אחד שלא מסכים איתך ואתה בטוח שאתה מינימום ממציא את הגלגל
בבקשה אתה מוזמן לשלוח עלי דיווח העובדות הם שאתה לא יודע לדבר ואתה לא יודע להתנהג ואתה לא יודע לנהל דו שיח חד וחלק ולכן אתה מקבל נעילת פוסטים ולכן אתה מקבל באנים מהפורומים ולכן אתה פראנואיד שחושב שכולם רודפים אחריו
העובדות בשטח הם שאתה חוצפן מגלומן ובעל הפרעות של פאראנויה אתה אפילו לא מודע לעצמך ולמה שאתה אומר או איך אתה אומר
אתה מוזמן להמשיך להצתדק מאחורי מה שאתה אומר אבל העובדה הפשוטה היא שאתה טועה ואתה לא מוכן להקשיב להסברים של למה הפיתרון שלך הוא לא הפיתרון לבעיה שכולם מסכימים שקיימת בעיה מסויימת
גם אם תמשיך להגיד שאניתוקפן וגם אם תמשיך להגיד שאני שקרן וגם אם תמשיך להגיד שאני פאשיסט שמנצל את כוחי לרעה ההעובדות הם כאלה כולם אומרים לך שאתה הוא זה עם הבעיה לא רק אני כל אחד ואחד פה אומר לך שיש בעיה בסגנון שלך שיש בעיה במה שאתה מציג ואיך שאתה מציג את זה
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain