ovo me podsetilo na ono kad keva detetu kaze recimo "jos jednom pipni tortu pa ces da vidis svoga boga" :p
to znaci da je sve medjusobno receno.
Shodno tome, ne vidim svrhu za dalje prepucavanja a ako je ti ili neko slican tebi vidi - slobodno neka nastavi da se svadja i prepire sam sa sobom i sa pretsobljem ali neka vodi racuna da ne predje granicu...
Vidim da je glupo raspravlati se sa tobom,ali daj mi bar jedan post u kojem se ja ulizujem GM-u
mogao si da se pridruzis paradi koju su skorije organizovali...
brate mrzi me da sad pronalazim sve postove koje si ikada napisao na forumu..
ali nisam uopste hteo da se svadjam.. i ja do sada nikada nisam pokrenuo ni jednu raspravu, kao ni ovu sada, niti sam ucestvovao u nekoj, a da pre toga u samoj nisam prozvan..
Toliko o tim prozivanjima za ulizivanje.Veruj mi ne bi ni uspeo da ih nadjes!
ja sam za kup bb srbije, al aj ljudi molim vas da bude na cirilici.. mislim ako je fora da se ne uzima naziv na engleskom (u potpunosti podzavam) da ne bi bilo previse americki, dajte onda da ovo bude na cirilici, jer ako se tako gleda, cirilica je srpska, a latinica je isto toliko srpska, koliko i engleski naziv..Jeste...da bude na glagoljici...
ja sam za kup bb srbije, al aj ljudi molim vas da bude na cirilici.. mislim ako je fora da se ne uzima naziv na engleskom (u potpunosti podzavam) da ne bi bilo previse americki, dajte onda da ovo bude na cirilici, jer ako se tako gleda, cirilica je srpska, a latinica je isto toliko srpska, koliko i engleski naziv..
Sada bi bilo najbolje da se ukljuci LA- Popeye91 i da nas malo oraspolozi svojom duhovitoscu ;)