Po pierwsze pisze się niedorozwinięty, a po drugie to zobacz jaka ta gra łatwa, że ktoś niedorozwinięty gra w II lidze :)
Dlatego Loganie nasz kochany Ty jako osoba dorozwnięta, chyba masz problemy w opanowaniu sensu tej gry, nie mniejsze niż w opanowaniu podstaw języka polskiego. Na zakończenie rada od "nie dorozwniętego" kolegi: jak pisząc posta słowo podkreśla Ci się na czerwono, to znaczy że coś jest nie tak :)
@ GM-Rafalski - proszę nie tup nogą, fenomen Logana wywołuje na mojej twarzy ogromny uśmiech. Można nawet powiedzieć, że poprawia on moje zdrowie fizyczne, bo w końcu śmiech to zdrowie :) Jeszcze trochę potrenuje i będzie mógł ludzi uzdrawiać, a stąd już niedaleka droga to zostania świętym :)
EDIT: Szanowny Loganie, przepraszam za moje przeoczenie, ale od czego mamy funkcję edycji posta.
Pozwól, że przytoczę pewien cytat. Ktoś mądry kiedyś powiedział "lepiej być sikem pająka niż jej spermą". Forma pająk chyba jasno odnosi się do męskiego przedstawiciela tego gatunku, lecz wiadomo można uogólnić. Lecz jeżeli już jasno pada stwierdzenie, że zwierzątko te produkuje spermę, to jasno wskazuje to na rodzaj męski - więc chyba powinno tu być użyte słówko JEGO, a nie jej. No chyba, że mowa tutaj o pająku transwestycie, to zwracam honor.
Last edited by Don Piratesko at 1/13/2011 2:02:15 PM