IPAK NISU USPJELI
Nakon 29.01.0211, tj. nakon 2 mjeseca i 2 sedmice moj je tim nemogu reći poražen već PONIŽEN u najvažnijoj utakmici u istori tima.
U ovom meču ništa nije funkcionisalo, igrači od kojih se očekuju koševi nisu ništa napravili, jedino je Velmir odigrao sjajnu partiju sa 33 poena i 16 skokova a ostale neželim ni spominjat. cleavlend je odmah poveo i tako je ostalo do kraja, ja sam uspio smanjivat na -4 al od toga se više nije moglo. 1/4 je bila iole dobra, u 2/4 osjetio se mali pomak u igri i kad se očekivalo da se igra preokrene u našu korist katastrofa 31:20 za cleavlend. U ovom meču moje odbrane nije ni bilo a u napadu jedino je Velimir iole nešta napravi.
Razočaran sam ne zbog poraza nego zbog činjenice da sam ukupno proveo za kompom 4 sata analizirajući cleavlend do posljedenje sitnice, al ipak i to nije bilo dovoljno.
A kao nagovještaj katastrofe prije meča stigla mi je kazna od GM-a od 100.000, mada neznam ni ja zbog čega al eto.
Čestitam Cleavlendu na pobjedi i na odlasku u II ligu jer u drugom meču neam šta tražiti, a sada jeli zasluženo da ekipa sa samo 2 poraza u cijeloj sezoni na ovako okrutan način ispadne odlučite sami...........
Za mene počinju pripreme za sezonu 16 u kojom grabimo ka sličnim ovakvim rezultatom