hmmm....jesli moglbym sie nie zgodzic choc mimo wszystko to fajne ze dostrzegasz moja prace i oceniasz ja pozytywnie
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
u mnie niestety ciagle brakuje tego czegos, niby blisko a jednak co wlasnie nie pozwala mi tak naprawde czuc sie czolowka PLK ;-)
w poprzednim sezonie trening Marchewki zabral mi treningi podkoszowych ktorzy jednak odstawali od sredniej ligowej
w tym sezonie nadrabiam i popelnilem maly blad kupujac na poczatku sezonu pensjozernego C ktory ze swoja ID mial zablokowac podkoszowych przeciwnikow a niestety jednak to nie to (choc caly czas w niego wierze i ostatnia szansa bedzie mecz w tym tygodniu z mistrzem PLK :-), jak sie nie sprawdzi to go pozegnam bez zalu ale bogatszy to doswiadczenie )
Lyszcz sie fajnie rozwinal i tak sobie mysle ze moze w przyszlym sezonie zostawie go i Marchewke i skupie sie na ich treningu i obstawie draft ;) (niestety teraz to chyba najgorszy czas na sprzedaz zawodnikow bo ceny sa masakrycznie niskie i gdzies musi byc to dno
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
)
Zajmon bedzie mogl juz w piatek w LP sprawdzic sie i stwierdzic ile mu jeszcze brakuje
Last edited by Boro_ELIT at 8/20/2011 9:03:39 AM