dakle, zanima me gdje je ovdje logika..:
uđem u 2 ligu, i imam lošiji start.. 1 pobjeda i 3 poraza. i jasno da se ne bunim šta na domaćoj utakmici imam samo 9677 ljudi protiv vodica, iako su vodice u vrhu lige (kapacitet 15 800)
dobijem njih doma, pa dobijem u gostima bijele čarape, koje su tad također u vrhu lige, ispadnem iz kupa od solidnog prvoligaša (valjda nisu očekivali prolaz protiv jedne od najjačih ekipa?), ali onda dobijem lidere lige FARMALAND, i to u gostima..
na utakmicu s Hajdukom dolazi 10366 ljudi, s čim sam zadovoljan jer su među lošijim ekipama lige
i onda dobivam cibonu knin u gostima, a oni su lideri druge konferencije.. tada na prvo mjesto sjeda phoenix tears i baš mi oni dođu u goste. očekujem ipak još popunjeniju dvoranu nakon pobjede protiv cibone, novi sam drugoligaš, dolazi novi lider, računam da je euforija u gradu, al na tribinama je samo 9513 ljudi!??
zatim ubivam sokolovac u gostima, koji je treći u drugoj konferenciji, imam score 8-3, sedam pobjeda u nizu, i dolazi mi četvrta ekipa druge konferencije.. gledatelja, smiješnih 9030 !!!!!!
samo mi nemojte reći da sam trebao spustit cijene karata, jer da ovo sve ima nekakve logike onda bi i na još skuplje karte od trenutnih popunio dvoranu, barem na zadnje dvije utakmice..
ovo jednostavno nema nikakve logike i nadam se da će se napokon nešto popraviti u vezi toga
i sad čim izgubim jednu utakmicu gledanost će drastično pasti..
Hvala