BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265728.134 in reply to 265728.133
Date: 1/6/2015 8:40:57 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Αύριο το λοιπόν,...μια χαρά

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
22
265728.135 in reply to 265728.79
Date: 1/6/2015 8:48:34 PM
Overall Posts Rated:
10001000
η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα γιατί γνωρίζω ότι θα είναι πάντα καλοπροαίρετη!

Πήρε διαστάσεις αυτή η ιστορία και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το μήνυμα να απαντήσω και σε εσένα και σε άλλα ποστς άλλων χρηστών που διαφωνώ. Σχετικά με εσένα όμως, ακριβώς επειδή είσαι φίλος μου, θα είμαι αυστηρός πολύ.

α) έχεις μπει σε ένα λάθος μονοπάτι εδώ και λίγες εβδομάδες και σκέφτεσαι πως κατεβαίνουν απέναντι στους ανταγωνιστές σου και πως απέναντί σου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι και κάποιοι ευννοούνται και κάποιοι όχι. Ο μαμού και ο θεός με τα ψέματα από ένα σημείο και μετά βγήκαν πρώτοι και με εμένα πχ μου βγήκε η πίστη για να κάνω απλώς μια νίκη παραπάνω από ότι στην παρθενική μου σεζόν στην Α1 που είχα φτάσει και τελικό κυπέλλου τότε, αλλά με πολύ χειρότερο ρόστερ από το φετινό μου.

β) λόγω του παραπάνω είχα επιχειρήσει να ξεκινήσω στις 28/12/2014 μια μίνι μετρησούλα να δούμε τι λένε οι αριθμοί. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα ξανά και δεν το προχώρησα και έχω μέινει μόνο με τη δική μου και τη δική σου ομάδα, αλλά μιας και υπάρχει ας ρίξουμε μια ματιά.

(http://prntscr.com/5pe3qc)

στη στήλη Α είναι οι αγώνες, στην Β ο αριθμός κάτω κάτω στο boxscore του κάθε αγώνα από το σάιτ (http://beta.buzzer-manager.com) για την ομάδα μας, και στη στήλη Γ για τον αντίπαλό μας. Χαμηλά έξω από κουτάκια έχω συγκεντρωτικό και μέσο όρο. Δεν έχω διάμεσο καθόλου, αλλά ούτε και μέση απόδοση αντιπάλου μιας και δεν τους έχω περάσει.

(http://prntscr.com/5pe5bd)

εδώ είναι τα δικά μου παρέα με 3 ματς κυπέλλου (ναι με έτσουξε ο αποκλεισμός στο κύπελλο πολύ εξού και ατ εξέλ )
Όπως βλέπεις, δεν υπάρχει καμιά τρομακτική διαφορά στο πόσο μας έχουν κοντράρει εμάς τους δύο. Εσύ 9-13 όμως κι εγώ 16-6. Απλά γιατί βγάζει η ομάδα μου παραπάνω πράγματα στο παρκέ από τη δική σου.

Επομένως πρέπει να δεις το δάσος και να ξεχάσεις το δέντρο. Το δάσος είναι πως θα βελτιωθείς κι άλλο για να φτάσεις στην κορυφή!

γ) Τα πάντα ρει!!!

Σε 12 μέρες θα είμαστε στη σεζόν 30 και η σεζόν 29 θα ανήκει στο παρελθόν ακόμα ξαι για τον πρωταθλητή! Πρακτικά να ξέρεις τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. Έστω ότι μένεις. Δϋσκολή η σεζόν 30 πολύ γιατί θα σου λείπει το μπόνους ανόδου. Δες τι πέρασα πέρσι. Παραλίγο 8ος. Με τρελό σερί σε μαντέματα σώθηκα. Αν πέσεις από την Α1 του χρόνου, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α2. Αν πέσεις φέτος και ανεβείς στα καπάκια, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α1. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι, όχι το μοναδικό. Αλλά ευχάριστο σε περίπτωση που υποβιβαστείς. Θετική σκέψη, και κάθε εμπόδιο για καλό.

δ) Απόλυτη βεβαιότητα ότι υπήρξε προσυννενόηση για το ματς Δον-Μάτσας δεν μπορεί να υπάρξει.

ι) Πολλοί έμειναν στο εύστοχο διπλομάντεμα στο λόου ποστ. Πέρσι είχε πιάσει εμένα ο Δον σε run n gun, που είχα να το παίξω από την εποχή του Νώε σε αγώνα πρωταθλήματος και είχα μείνει άναυδος.

ιι) ο Μάτσας χτυπάει μόνο ένα ματς την εβδομάδα, όποιο νομίζει ότι έχει παραπάνω ελπίδες ή όποιο θέλει στην τελική τελική.

Είναι πολύ πιθανό να αποφάσισε να άφησε το συγκεκριμένο γιατί έπαιζε με το φιλαράκι του. Και παίζει όντως να είχε σκέψεις για 5ος και να μην γνώριζε τον κανονισμό περί μισθών.

Τα ερωτήματα, πιο πολύ έχουν με περασμένες σεζόν και όχι με φέτος, και όχι με εσένα. Αν ήσουν εσύ, δεν θα άφηνε το μεταξύ σας στο ΄Β γύρο ο Μάτσας.

ε) Στη ζωή υπάρχουν καλοί και κακοί λογισμοί.

Την ψυχή μας οι κακοί λογισμοί δεν την βοηθούν. Τουναντίον μάλιστα. Αυτός είναι ο λόγος που σου έγραψα το δ. Είναι κρίμα ανήμερα των Θεοφανείων να κάθεσαι να χαλιέσαι για το τι έκανε ή δεν έκανε κάποιος άλλος που δεν σου είναι ούτε φίλος ούτε και συγγενής στο φινάλε φινάλε.

στ) το τι έγινε στο εν λόγω ματς είναι παντελώς αδιάφορο για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα σου στο μέλλον.

ζ) στη ζωή υπάρχουν πειρασμοί. Πόσοι παντρεμένοι από εμάς θα αντιστεκόμασταν σε μια Kim Basinger στα νιάτα της πχ

Last edited by stelaios at 1/6/2015 8:48:58 PM

This Post:
11
265728.136 in reply to 265728.129
Date: 1/6/2015 8:50:36 PM
Overall Posts Rated:
8787
Θα σταματήσω εδώ λοιπόν και δε θα ασχοληθώ περισσότερο, γιατί τείνω να γίνω γραφικός και δε θέλω κάτι τέτοιο.

Δεν είχα σκοπό να προσβάλω εσάς και τη δουλειά σας. Ο λόγος που τα έβαλα μαζί σας είναι αφενός γιατί μου λέτε ότι ήμουν εριστικός και έβρισα άλλον μάνατζερ, πράγμα που δεν έκανα. Ομολογώ ότι τον προσέβαλα αλλά ποτέ δεν έγραψα κάποια βρισιά ή μπινελίκι. Μίλησα κόσμια αλλά δεν έβρισκα πιο τίμια λόγια... Αφετέρου το ΒΒ το αγαπάω. Παίζω τις μισές σεζόν απ ότι εσείς αλλά το πονάω το ίδιο. Τέτοια δυσφήμιση δεν την ανέχομαι!!! Ήδη έχει φύγει κόσμος και αυτό φαίνεται από την πληρότητα των κατηγοριών. Κάποτε οι V κατηγορίες ήταν γεμάτες ενεργούς χρήστες. Πλέον ούτε οι IV δε γεμίζουν... Δε μας παίρνει να χάνουμε χρήστες επειδή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη μικρότητα και την κυνικότητα εγωπαθών ανθρώπων...

Σας παρακαλώ θερμά να λήξουμε εδώ το θέμα. Πείστε τον χρήστη να διαγράψει τα ποστ που ντροπιάζουν το γκέιμ και πλήττουν το κύρος του. Είναι το καλύτερο για όλους...

Σε διαφορετική περίπτωση όμως θα ψάξω αλλού το δίκιο μου. Και τότε ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Καλό σας βράδυ...

This Post:
00
265728.137 in reply to 265728.79
Date: 1/6/2015 9:13:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
επομένως η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα γιατί γνωρίζω ότι θα είναι πάντα καλοπροαίρετη!

έχει πάει 4 το πρωί. Μπορώ να σου γράψω πολλά ακόμα. Η ουσία σχετικά με το ηθικό κομμάτι είναι ότι εφόσον ο καθένας έχει τη ψυχή του χωριστά, μας είναι αδιάφορο αν υπήρξε όντως προσυννενόηση ή όχι στο άλλο ματς. Σχετικά με το την διασκέδαση, ξέχασέ το γιατί μας έλειψε τρελά ο σοφός γέροντας και εμάς και εσένα, ενώ σχετικά με το αγωνιστικό αφενός δεν έχει τελειώσει η χρονιά και αφετέρου κάθε εμπόδιο για καλό. Κάνα δυο ακόμα σχόλια αύριο σε πμ αν βρω χρόνο.

@ όλους
πολύ περιληπτικά

α) ΟΧΙ στην γενίκευση και κυρίως μην ξεχνάμε το πειστήριο της αθωότητας μέχρις αποδείξεως του εναντίου

β) ΟΧΙ στις μονοκοντηλιές. Αν κάποιος έκανε μια στραβή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα καλό τόσα χρόνια ή δεν θα ξανακάνει.

γ) ΟΧΙ στην αποδοχή φημών ως αληθινά γεγονότα. Ο καθένας στην πικρία του, μπορεί και να οφείλεται σε προσωπικές σχέσεις, ίσως αραδιάσει και αρκετές αρλούμπες ή έστω προσωπικές υποθέσεις. Ας μην καταπίνουμε αμάσητα σενάρια χωρίς να γνωρίζουμε.

Ρεζουμέ

Είναι λογικό και ανθρώπινο να εκφράζουμε τη λύπη μας και τα παράπονά μας και είναι προσωπικό θέμα του καθενός το πόσο έντονα θα εκφραστεί και το αν θα παραμένει συνεπής με πιθανούς κανονισμούς ή όχι. Αλλά πρωτού το χοντρύνουμε εντελώς και πρωτού κάνουμε τους δικαστές, αν δεν είμαστε 100% σίγουροι, αφείλουμε να σιγουρευτούμε, κι αν είμαστε σίγουροι, ίσως πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Χριστός ήρθε στη γη για τους αμαρτωλούς και όχι για τους αναμάρτητους. Και μιας και είχαμε Άγιες Μέρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ενδεχομένως και να αξίζει να κρατήσουμε περισσότερο από όλα αυτό το τελευταίο.

From: stelaios

This Post:
00
265728.138 in reply to 265728.133
Date: 1/6/2015 9:16:07 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Πολυ σωστος!!! Με εψησες κ θα κανω το σχολιακι αλλα το αφηνω για αυριο

κάνε και για τα άλλα ματσάκια Νικόλα. έτσι να γουστάρουμε όλοι λιγάκι κι άμα μπορέσω θα γράψω κι εγώ.

This Post:
33
265728.139 in reply to 265728.119
Date: 1/6/2015 10:54:20 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Κάπου μες στο χαμό το έχασα αυτό το post
Κατά την γνώμη μου η λογοκρισία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της δημοκρατίας!Είναι σημαντικό να ακούγεται η γνώμη όλων των χρηστών!Δεν σας κατηγορώ όμως γιατί κατανοώ ότι η δουλειά σας είναι δύσκολη και η θέση σας λεπτή!
Δεν είμαστε καθόλου της λογοκρισίας ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Απλά πρέπει το δικαίωμα στην άποψη και στην έκφραση λόγου να μην παραβιάζει άλλα δικαιώματα.
Θα στο πω απλά με ένα παράδειγμα. Συναντώ τον Κοτίδη στον δρόμο και του λέω ''Πςςς νεαρέ τι κάνει βρε αυτός ο καταπληκτικός coach ο Αλέξανδρος;''

Θα ήταν υπερβολικό να γυρίσει και να μου σπάσει τα μούτρα; Όχι απαραίτητα!!!
Εγώ από την μία θα υποστηρίζω ότι αυτή είναι η γνώμη μου , ο Κοτίδης όμως θα πιστεύει ότι ένα άθλιο μουσάτο υποκείμενο τόλμησε να τον αποκαλέσει νεαρό και ίσως ακόμη χειρότερο εσένα καλό manager

Η αλήθεια μου λοιπόν είναι η εξής: Ο Κοτίδης είναι ένας υπερφίαλος νεαρός που προσπαθεί μέσα από την παρόρμηση της νιότης του να διεκδικήσει μία , έστω και θέση γαλαρίας, στον κόσμο των ανδρών. Επιπλέον εσύ θα κέρδιζες τους μπουλς του Τζόρταν με 5άδα τους Βύντρα, Τσιαντάκη, Καρεμπέ (μετά τον χωρισμό) , Μύρτσο και τον φανέλα με το εννιά

Η αλήθεια του Κοτίδη τώραΠοιος Αλέξανδρος ρε ; Αυτόν θα τον κάναμε προπονητή του Παναθηναϊκού και θα έχανε από τον Μπαρτζώκα. Και γιατί σέρνει μαζί του αυτό το άθλια διατεταγμένο αποτέλεσμα βλάχικου κούρου ;

Διαφωνία; Άλλη οπτική γωνία; Πολιτισμικό χάσμα; Όχι φυσικά!
Δεν είναι αυτή μία συνηθισμένη σύγκρουση, δεν αναμετράτε το συναίσθημα με την λογική εδώ, δεν θα γράψουν κάτι οι γραφιάδες μας για αυτό δεν το χωράει ο νους τους......ο από καιρό διαμορφωμένος με το ''δηλητήριο'' των βιβλίων και του ορθού λόγου.

Είναι μία από εκείνες τις στιγμές που το ένα Είναι αντικρίζει ένα άλλο Είναι μόνο για μία στιγμή, τα βλέμματα γρήγορα θα πλανευτούν στις εσχατιές του χάους αδυνατώντας να προσεγγίσουν κάτι διαφορετικό από το δικό τους Όλον. Τα βλέμματα όμως γοργά θα επιστρέψουν για την μία μάχη , την μία αναμέτρηση , την αποφασιστική αλλά και κάποιες φορές χυδαία αναζήτηση της αλήθειας.
Δεν θα υπάρξει συμβιβασμός εδώ! Δεν μπορεί να υπάρξει μοιρασιά! Το κάθε Είναι πάνω απ' όλα φοβάται ακόμη και την ελάχιστη απώλεια, μία μικρούλα διαφυγή, ένα τόσο δα ταρακούνημα και σαν χάρτινος πύργος θα κατέρρεε η ύπαρξη που τα ενσωματώνει όλα

.......και τότε ξεκίνησε αυτό που θα ξεκινούσε αλλά δεν θα τελείωνε, αυτό που θα ταξίδευε για πάντα στα αμόλυντα λιβάδια του χρόνου. Η προφορική μας παράδοση ευτυχώς σώζει το γεγονός και αν και ''μπολιασμένο'' από την βαρβαρότητα της φαντασίας και της αυθαιρεσίας μας βεβαιώνει για τα παρακάτω

'' Τότε το πλάσμα Κοτίδης σε μορφή γέρικου πλατάνου τίναξε με την ταχύτητα της αστραπής τις ρίζες του προς το μουσάτο μίασμα,.......οι ξύλινες τανάλιες μονομιάς ξεκίνησαν την Αιώνια αφομοίωση ρουφώντας με μένος την ίδια την ύπαρξη μέσα από τις φλέβες του μουσάτου κτήνους. Όμως μαθημένες καθώς ήταν από καιρό στο αίμα τινάχθηκαν για μία στιγμή ψηλά προς τον αέρα. Είχαν πλανηθεί και δοκιμάσει από το αλκόολ της συμφοράς που από καιρό είχε εκδιώξει το πρώτο αίμα από τις φλέβες του τριχωτού μονομάχου.

Τότε διακόσια και τριάντα και δύο χρόνια μετά το μίζερο έπος ακούστηκε στην πλάση το κάλεσμα της

Last edited by GM-sarithin at 1/6/2015 11:12:06 PM

This Post:
00
265728.140 in reply to 265728.139
Date: 1/6/2015 10:55:03 PM
Overall Posts Rated:
11571157
άσβεστης φλόγας Ντέρο Άρσε Έλιοθ!

Η γενειάδα του τριχωτού πλάσματος αποκολλήθηκε από το πρόσωπό του και χύμηξε φλεγόμενη προς τον έχοντα μορφή πλατάνου Κοτίδη. Η αλογοουρά του δασκαλεμένη από καιρό πήρε θέση στον βωμό, ήξερε ότι πάντα ήταν το ιερό προσάναμμα. Τσίριξε τότε ο Κοτίδης, πάτησε προς τα πίσω, ναι φοβήθηκε την άσβεστη φλόγα που έκαιγε τρανή πάνω στην κατσαρή γενειάδα που δεν ίσιωνε ποτέ.

Ο γέρος πλάτανο-πολεμιστής τότε τραγούδησε τον απαγορευμένο ύμνο. Πεντακόσιες γυναικείες φωνές τότε ένωσαν τα σιγοψυθιρισματά τους στα αυτιά του Κοτίδη.
Λέγεται ότι κάθε μία από τις φωνές αυτές αντιστοιχούσε και σε μία ερωμένη της πρώτης νιότης του. Αυτός όμως τις παραμελούσε έχοντας πάντα στον νου του να διδάξει στον ανεκδιήγητο Αλέξανδρο τα μυστικά του παιχνιδιού. Μία προς μία κάθε γυναίκα από αυτές τον απατούσε και αυτός την καταριόταν να πρέπει να υπακούσει στο κάλεσμα του απαγορευμένου ύμνου όταν θα παραστεί η ανάγκη.

Ήταν η στιγμή που η ανάγκη συναντούσε την εκδίκηση! Πονηριά πεντακοσίων γυναικών φώλιασε στην ψυχή του Κοτίδη. Με μιας είχε κατορθώσει να βρει το αδύναμο σημείο του ταπεινού αρσενικού αντιπάλου του. Οι τρίχες που σχεδόν είχαν δώσει την νίκη στον μουσάτο ήταν πλέον το αδύναμο σημείο του. Οπλισμένος με νέο κουράγιο από την ανίερη συμμαχία με τα από αιώνες απατημένα θηλυκά τίναξε τις ρίζες του προς το ακάλυπτο πλέον πρόσωπο του μουσάτου. Την μία ρίζα , την εκλεχτή με το όνομα Κορε Ελσομν την έστειλε με οργή στην γυμνή από την αλογοουρά κεφαλή.

Η επαφή των ριζών με την άσπιλη επιδερμίδα έφερε στο κάποτε τριχωτό κτήνος το γαργαλητό του Θωμά (σ.σ δεν ξέρουμε παραπάνω πράγματα για το πλάσμα Θωμά παρά κάποια λιγοστά για μία καλύβα του). Το γαργαλητό αυτό είναι αδάμαστο από την φύση του, και καθώς ο Κορε Ελσομν γαργαλούσε και αυτός την φαλακρή πλέον κεφαλή έγινε από τον μουσάτο το πρώτο λάθος!

Ντέρο Άρσε χαχαχα έψαλε και η φωτιά της γενειάδας που σιγώ-έτρωγε τον Κοτίδη άρχισε να υποχωρεί....................................................................................''

Φαντάσου λοιπόν Αλέξανδρε έναν χρήστη που κάθε (κυριολεκτικά κάθε) φορά που πόσταρε μία απάντηση σε κάποιο άλλο παιδί να έγραφε μία τέτοια τιτάνια τρολιά. Και σκέψου τώρα αυτό το παιδί να συνήθιζε να απαντά πολύ συχνά στους άλλους χρήστες.

Δημοκρατικότατα θα έσβηνα τα post του.......Θα έχανε φυσικά η κοινότητα την βαθύτερη γνώση του μίζερου έπους αλλά θα είχαμε γλυτώσει κάνα δυο-τρία εγκεφαλικά τουλάχιστον

Και μια απορία!!!Ο ρόλος σας είναι απλά να τηρείται απλά το ''γράμμα'' του νόμου,μην έχοντας το δικαίωμα να επέμβετε και να πείτε την γνώμη σας?

Θα απαντήσω κανονικά σαν φόρο τιμής στους γενναίους που άντεξαν όλο το προηγούμενό μου τρολάρισμα/παράδειγμα και έφτασαν έως εδώ
Δεν απαγορεύεται να πούμε την γνώμη μας ακριβώς, απλά σαν GM γίνεσαι αρκετά πιο προσεχτικός. Υπάρχει δυστυχώς, η , λανθασμένη για εμένα , αντίληψη του ''ειδικότερου'' βάρους της γνώμης ενός GM. Εμείς είμαστε εδώ για την τήρηση των κανονισμών και την βοήθεια στην πλοήγηση της κοινότητας. Η γνώμη μου δεν έχει καθόλου μεγαλύτερο ή διαφορετικό βάρος από την γνώμη κάποιου άλλου παιδιού.
Επιπρόσθετα μου αρέσει να συζητάω τα δύσκολα θέματα όταν τα αυτιά μας δουλεύουν σωστά και οι γλώσσες είναι απρόθυμες.
Δηλαδή αρκετά πριν προκύψουν ή αρκετά μετά

Last edited by GM-sarithin at 1/6/2015 11:03:50 PM

This Post:
44
265728.141 in reply to 265728.137
Date: 1/7/2015 3:26:36 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Αγαπητέ Στέλιο, επίτρεψε με να διαφωνήσω με το σχόλιο και την τακτική "ίσων αποστάσεων" που νομίζεις ότι ακολουθείς, αλλά τελικά δεν το κάνεις. Κάθεσαι και μιλάς με τον Αλέξανδρο λέγοντας του ότι "έκανες το δείνα, έκανες το άλλο κτλ", χωρίς να σχολίαζεις επί του πρακτέου το γεγονός ότι στήθηκε παιχνίδι και δηλώσεις του τύπου "έχει πλάκα να καθορίζω ποιοί θα πέφτουν και αφού μπορώ γιατί να μην το κάνω". Στην τελική απευθύνεσαι στον Αλέξανδρο με ποιόν σκοπό; Να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Συγγνώμη αλλά είναι πολύ unfair.

Πίστεψε με, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΟ. Ο Αλέξανδρος προς τιμήν του ήταν εξαιρετικά ήπιος με κάτι που ο καθείς δεν θα ήταν. Δεν υπάρχει καμιά, μα καμιά λογική να προβαίνεις σε συγκρίσεις των ομάδων σας, όταν το πρόβλημα του δεν είσαι εσύ, αλλά ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, που του έφαγε την 6η θέση. Επειδή εμμέσως έκρινες και εμένα μέσα στον ορυμαγδό αυτόν, θα σου πω το εξής. Αν εσύ θες όλα να τα βλέπεις ρομαντικά, όμορφα και γλυκά, πίστεψε με δεν είναι έτσι. Έχω μια άποψη ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Δεν είδα κανέναν να μου απαντήσει στο ερώτημα γιατί μεγάλες ομάδες της Α1, τόσο τώρα, όσο και στο παρελθόν άφησαν το παιχνίδι. Να ξαναθυμηθούμε λοιπόν.

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ARISEMPIRE, ARIVATANOKOUTSOGERAKAS, MARTIOU UTD, PANATHINAIKOS1908, HYPERSONIC DRAGONS και τόσοι άλλοι παράτησαν μάλλον από τύχη ή επειδή φοβήθηκαν υπερβολικά ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν ποτέ πρωτάθλημα, επειδή υπάρχει καλύτερος χρήστης. Δεν με πείθεις και αν ρωτήσεις κάποιους από αυτούς, θα σου πουν ότι κάτι συνέβη και ξενέρωσαν. Πολύ πιθανόν να σου πουν αυτό που σου λέω εγώ.

Παίζω 22 σεζόν το παιχνίδι και έχω ακούσει χιλιάδες παράπονα για κλίκες κτλ. Όλοι τρελάθηκαν; Δεν νομίζω. Πες οτι εγώ, ο Μήτσος, ο villagkouras και 2-3 άλλοι είμαστε γραφικοί, πράγμα που δεν ισχύει, αλλά λέμε τώρα. Τόσοι άλλοι που έκαναν σχόλια στο παρελθόν ή παράτησαν το παιχνίδι με υπονοούμενα ήταν τρελοί; Διότι από τις ομάδες που σου παρέθεσα πιο πάνω ΟΛΕΣ είχαν, όλως τυχαίως μάλλον, πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και κάποια στιγμή διεκδικούσαν ή θα μπορούσαν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα.

Θα σε παρακαλούσα, επειδή σε θεωρώ από τα καλύτερα παιδιά του παιχνιδιού, να μην είσαι τόσο απονήρευτος ή να μην το παίζεις έτσι. Ο κόσμος δεν είναι, δυστυχώς, αγγελικά πλασμένος και πάντα ακόμα και σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι ορισμένοι θα προσπαθούν να ρίξουν τους άλλους, παίζοντας το έξυπνοι, ενώ οι άλλοι είναι ζωύφια, κάνοντας τέτοιες "εξυπνάδες". Δεν είμαστε χαζοί, ούτε μπορούν κάποιοι να μας θεωρήσουν χαζούς υποτιμώντας ξεκάθαρα τη νοημοσύνη μας.

Το ρεζουμε λοιπόν, όπως λες και εσύ, είναι το εξής. Οι 2 αυτοί χρήστες εξέθεσαν το παιχνίδι, κορόΐδεψαν εμφανώς τον Αλέξανδρο, που είναι, όπως έχω καταλάβει πολύ εντάξει, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο μέσα στο παιχνίδι. Όσο για το επιχείρημα "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα καλό τόσα χρόνια ή δεν θα ξανακάνει", επίτρεψε μου να το χαρακτηρίσω αφελές. Και οι πλούσιοι δίνουν δωρεές δισεκατομμυρίων, αλλά το κάνουν για να έχουν φοροαπαλλαγές ή για να κρύβουν παράνομα εισοδήματα. Θα ήθελα απλά να μου πεις ποιό πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο τους έργο για να τους προσκυνήσουμε κιόλας. Λυπάμαι, αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι στην Α1 έχετε μοιρολατρικά δεχθεί ορισμένες τακτικές που σας αδικούν και συνεχίζετε να το παίζετε αδιάφοροι.

Υ.Γ. Θα ήθελα να δω τί θα έλεγες αν εσύ ήσουν στη θέση του Αλέξανδρου. Θα με ενδιέφερε να δω την αντίδρασή σου.

Υ.Γ. Αλέξανδρε, η κοινότητα είναι υπέρ σου και το ξέρεις. Κατ' εμέ οι 2 συνάδελφοι σου είναι έκθετοι, διότι καταχράστηκαν ξανά το κομμάτι εκείνο που είναι το σημαντικότερο του παιχνιδιού. Την εμπιστοσύνη και το ευ αγωνίζεσθαι. Μη μασάς, διότι είμαι σίγουρος ότι βλέποντας την κατακραυγή θα αναγκαστούν από μόνοι τους κάποια στιγμή να πάρουν το δρόμο που τους αξίζει. Της εξόδου από το παιχνίδι δηλαδή. Η κοινότητα απλά έχει αηδιάσει και με το ύφος που χρησιμοποιούν μάλλον γίνονται περισσότερο προκλητικοί στα μάτια μας.

Last edited by epanastatis79 at 1/7/2015 3:54:18 AM

From: spartan
This Post:
11
265728.143 in reply to 265728.142
Date: 1/7/2015 5:24:47 AM
Overall Posts Rated:
531531
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται με το παιχνιδι τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω ειμαστε ενηλικοι και πολυ μαλιστα πανω απο τα 30 οποτε θεωρω αφυσικο να μην καταλαβαινουν καποια παιδια οτι μετα τις επιθεσεις τους θα αρχιζε και το πειραγμα

Το οτι δηλαδη υπαρχουν μανατζερ που αποφασιζουν ποιοι θα ανεβουν κατηγορια απο την δευτερη και ποιοι θα πεσουν απο την πρωτη αυτα δεν γινονται και το ξερετε απλα εχετε μπει σε ενα τρυπακι που δεν βγαζει πουθενα ειναι ακατανοητο ακομα να στηριζεται μια τετοια αποψη και μαλιστα να φτανετε να την συζητατε με τους διαχειριστες του παιχνιδιου τουλαχιστον αυτο ειναι η δικη μου αποψη

Το να κανετε μια γενικη συζητηση με τους διαχειριστες αν υπηρχε τροπος να μην στηνονται παιχνιδια αυτο θα μπορουσε να γινει κατεμε βεβΑια δεν βγαζει πουθενα κατα την δικη μου αποψη απλα δεν γινεται αυτο γιατι ακομα και κανονισμος τετοιος να μπει στο παιχνιδι δεν μπορει να αποδειχθει

Το να θεωρησεις εναν ανθρωπο ανηθικο η ηθικο απο ενα παιχνιδι ειναι τραγικο ακομα και αν εχει παραβει τους κανονες του παιχνιδιου γιατι σιγουρα θα εχεις σχηματισει εσφαλμενη αποψη

Θα δωσω ενα παραδειγμα αν στην Α1 κανεις δεν ηξερε κανεναν και κανεις δεν ανταλασε κουβεντα με κανεναν θεωρειται οτι κανεις δεν θα αδικουταν απο τα αποτελεσματα αλλης ομαδας ;
Φυσικα και καποιος θα ωφελουταν και φυσικα καποιος θα αδικουταν

Η τακτικη του καθε μανατζερ αλλα και το τι αυτος θεωρει καλυτερο για την ομαδα του ειναι δικο του θεμα και δεν χρειαζεται να αιτιολογειται κατεμε

Το να νιωσεις αδικημενος και να το πεις και αυτο σεβαστο ειναι και δικαιωμα του καθενος αλλα και αυτο τακτικη ειναι κατεμε γιατι το αναφερεις σε μια κοινοτητα που δεν γνωριζεις με πιο σκοπο καποιος σκοπος θα υπαρχει και Υτο τακτικη ειναι

Προσπαθηστε να ασχοληθητε με τις ομαδες σας να κανετε δυο τρεις φιλους καλους και ετσι σιγα σιγα θα γινεται και καλυτεροι μανατζερ

Το να βρισεις καποιον εδω μεσα ειναι ευκολο και πιο τιμιο θεωρω απο το να αφησεις υπονοουμενα για ηθικο και ανηθικο ανθρωπο πολυ μεγαλη προσβολη και σιγουρα θα εχεις κανει λαθος στην κριση σου

Μπορουμε επισης να συμφωνησουμε οτι διΦωνουμε τι πιο ωραιο απο αυτο ρε πΑιδια και ποσο υγιες ειναι αυτο για ενα διαλογο

Εγω απο την αλλη συνηθως επιλεγω να μην μπω σε διαλογους που δεν βγαζουν πουθενα γιατι ειναι ευκολο να αδικησεις καποιον η να σχηματισεις λαθος αποψη απο εναν γραπτο διαλογο μεσα σε ενα παιχνιδι παρα αν γνωριζομασταν και ηξερε ο ενας με ποιον εχει να κανει τι ανθρωπος και τι χαρακτηρας ειναι

Μηπως εχετε την εντυπωση οτι βοηθαει κανεναν αυτος ο διαλογος ;

Κανεναν δεν βοηθαει το πολυ πολυ αν ξεφυγει το πραγμα να χωριστουν οι χρηστες σε στρατοπεδα σε εισαγωγικα
αυτο κατι που σιγουρα θα εχει αδικημενους

Νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε με τις ομαδες μας ολοι και λιγοτερο με τους αλλους αυτη ειναι η δικη μου αποψη σιγουρα θα υπαρξουν πραγματα που θα μας ενοχλησουν και αποτελεσματα που θα μας αδικησουν εχει συμβει και σε μενα αλλα δεν εγραψα στο δημοσιο για να ξεσηκωσω τους χρηστες που νιωθουν οτι αδικηθηκαν και αυτοι αλλα το διαχειριστηκα μονος μου με τρεις τεσσερις φιλους που εκανα απο το παιχνιδι και πεισμωσα

Και να ειστε σιγουροι οτι ακομα και αν σε ενα θεμα εχετε δικιο σημαντικο ρολο παιζει το πως θα το παρουσιασετε και πως θα το χειριστειται γιατι το ξαναειπα δεν το λετε τυχαια στο δημοσιο ειναι μια τακτικη μακροπροθεσμη και αυτη που ομως δεν ψαχνετε να βρειτε το οτι μπορει να γυρισει μπουμερανγκ ο λαθος τροπος προσεγγισεις γιαυτο μονο με τις ομαδες μας και καθολου με τους αλλους

Advertisement