BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT Archyvas

Lietuvos NT Archyvas (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
31904.134 in reply to 31904.129
Date: 7/7/2008 11:48:00 AM
Overall Posts Rated:
2929
Kam tie pikti zodziai jei galima normaliai pasakyt, pykciais nieko neispresit tikrai ;) As apskritai nemegstu gincytis per daug, nes jau kai nusoki nuo proto tai sudie... Nei ka nors taip ispresit, nei viens kitam labiau patiksit :)))

From: Paulius V

This Post:
00
31904.135 in reply to 31904.133
Date: 7/7/2008 11:48:10 AM
Overall Posts Rated:
00
as tau ir nerasau. su tavimi beprasmiska kalbetis. tu netinkamas net savo komandai vadovauti ka jau kalbeti apie rinktine pakeisciau tave tavo komandos trenerio vietoje su mielu noru:D rinktinei treniruoti Marko ar dar kas ten normalus yra tinkami, tik ne tu. del stiprumo tai siulau atsigauti. prapylei silpnesnems komandoms ir patyletum geriau. po lapais tau tik sleptis. jokios taktikos ir jokios strategijos nebuvo. turbut 15-20 min pries varzybas sudedavai sudeti ir taktika betkokia...nes logikos jokios nebuvo..as tau ir neturiu siulyti kazko. nemoki man nieko uz tai kad skirciau tam laiko. Beje vistiek neklausytum. be taktikos artimi metimai daugiau nieko nematai...O del rasymo i sita foruma kur noresiu , ten rasysiu, nesi cia joks vadas kad aiskintum. jei noresiu pilsiu ir tau viena po kitos i privata jei turesiu ka pasakyti. Deja, tau neturiu ka pasakyti, todel tau ir nerasau. Rasau kitiems kad taves rinktinei tikrai daugiau niekam nereikia kai toki suda mali. Nezinau kas tau nutiko, ar nebeturi noro ar entuziazmo kazka daryti, motyvacija dingusi ? jei taip tai traukis is posto ir duok kam nors kitam pabandyti. blogiau tikrai jau buti nebegali.2 pergales ir 4 pralaimejimai priespaskutine vieta. aplenkiant tik paskutineje vietoje esancia komanda berods su 9 aktyviais uzeriais:D:D nu krc ziauru, cia be komentaru

This Post:
00
31904.136 in reply to 31904.135
Date: 7/7/2008 11:55:50 AM
Overall Posts Rated:
00
vien jau tai kad nesugebi surinkti geriausiu zaideju parodo kiek stengies. Dar sezono pradzioje tau pasiuntes buvau Suliova su Sanvaiciu. nes abu yra mano draugu zaidejai. ilgai neatsakei, po to kai pradejau cia reikstis parasei kad per silpni buvo. O neseniai kai Sanvaiti paemei , tai belekiek sau nuopelnu prisiemei kad tipo talenta pasislepusi atrades. jei ne aklas butum tai seniai jau rinktineje lostu geriausi. ir kitokie rezultatai butu net su tavo lievom taktikom. Preitam sezone kai stengeisi tai ir rezultatai matesi. Dabar kai nieko nedarai, taip pat akivaizdziai matosi.

From: Vycka

This Post:
00
31904.137 in reply to 31904.136
Date: 7/7/2008 12:40:54 PM
Overall Posts Rated:
00
vien jau tai kad nesugebi surinkti geriausiu zaideju parodo kiek stengies. Dar sezono pradzioje tau pasiuntes buvau Suliova su Sanvaiciu. nes abu yra mano draugu zaidejai. ilgai neatsakei, po to kai pradejau cia reikstis parasei kad per silpni buvo. O neseniai kai Sanvaiti paemei , tai belekiek sau nuopelnu prisiemei kad tipo talenta pasislepusi atrades. jei ne aklas butum tai seniai jau rinktineje lostu geriausi. ir kitokie rezultatai butu net su tavo lievom taktikom. Preitam sezone kai stengeisi tai ir rezultatai matesi. Dabar kai nieko nedarai, taip pat akivaizdziai matosi.

Sneki nesamones visiskas as uz tave 3x daugiau pasiekes, ir kai praeita sezona laiminejau dievu vadinai, pradzioj sezono irgi, dabar keletas pralaimejimu stipresnems ekipoms ir viskas, man tai tu esi visiskai niekingas zmogus kokiu cia daugiau kol kas nemaciau. Suliova is grybuku gal ir rodei, bet kad butum ta sanvaiti rodes tikrai nepametu ir pats ji suradau ziuredamas per geriausius zaidejus, ir nieko as nerasinejau, kad kazkoki talenta atradau.

Su taktikom vienteli kartai rimciau apsirikau pries suomius, daugiau visur taktikos buvo pasirinktos normalios pagal zaidejus, jaigu musu pg/sg geriausi yra beformiai per juos mes negalime losti taip, kad nieko neismanydamas nesnekek veju.

This Post:
00
31904.138 in reply to 31904.137
Date: 7/7/2008 3:37:12 PM
Overall Posts Rated:
00
jei skaitytum laiskus, tai rastum sanvaiti tau atsiusta dar sezono pradzioje. as jau preita sezona ji radau nes draugo komandoje buvo, liepiau niekam neatiduoti ir treninti treninti ir dar karta treninti. jei netiki parasyk K.hinrich jo savininkui ri pasakys tiesa. galiu paprasyti kad cia parasytu, tik kur tada tu teisuoli desies ? kaltinsi kad leipiau jam taip parasyti ? sio sezono pradzioje jau buvo nerealus tas zaidejas po sezono trenkiu. tau ji rodziau, o kad tu neskaitai nes man antipatija jauti tai cia tavo bedos.nesvarbu kaip mes sutariam, esme rinktines gerove.tavo nuomone apie mane man nesvarbi. o pasiekes esi daugiau nes losi daugiau sezonu. ir pakilai laiku i LBBL kai dar stipriu komandu nebuvo, tai nepersigirk per daug.su tokiais pinigais dabar kiekvienas tiek pasiektu. as tave vadinau dievu ? dievas tik vienas tera ir tikrai netu. taip tave gyriau.tu buvai mano idealas ir is taves nemazai geru pamoku gavau. dekui uz jas. ir dabar tu geriausia komanda turi, todel ir dabar esi geriausias, cia nenugincysi rezultatai kalba uz save, apie komandoje kad tave keisciau rasiau su didelem sypsenom, tai nereikejo rimtai suprasti.Zmones kartais gi ir juokauja. klubiniam turi stipriausias pozicijas. Bet del rinktines nuomone mano aiski. Atejo kazkam laikas pasitraukti. Tu ir preitam sezone su rinktine nepasiekei nieko, tiesiog graziai sukovojai, vieni nusivyle buvo kad nepatekom, bet zinojom kad nedaug truko, tai davem dar sansa. Mane suzavejo preito sezono taktiniai tavo sprendimai. Ir siame sezone laukeme daugiau.Esme kad tu netobuleji ir rinktines zaidimas ne progresuoja o regresuoja...ir priezasciu cia galima daug ieskot, bet kad butu bent kovojama butu bent smagu ziureti LT varzybas o ne aplenkiama tik viena komanda is salies su 9 aktyviais uzeriais...tavo nuomone visos auksciau likusios komandos buvo stipresnes ? tai tada musu rinktine kokio lygio pagal tave ?? Keista...preitam sezone net su betkuo losdami atrodem gerai ir reitinge nerealiai laikemes, tuos pacius graikus man atrodo buvom nusikale. kiek dabar -30-40 buvo kazkur...cia nzn kas kaltas, esme kad mes visi tikrai ne, nes ne mes treneriai o tu..tavo bedos issireikalauti kad treniruotu geriau zaidejus ir skatinti. Dabar net pokalbiu apie rinktine nera, nes niekam nebeidomu po tokio sezono. O tu vis kartoji kad visi stipresni. Kaip kiti per sezona tiek sustiprejo o mes susilpnejom nors musu vos ne 3 kartus padaugejo uzeriu ?

Message deleted
From: Vycka

This Post:
00
31904.140 in reply to 31904.138
Date: 7/8/2008 3:42:36 AM
Overall Posts Rated:
00
Buvom laimeje, tiesiog tada mums labiau pasiseke ir laimejom taktika irgi buvo pasirinkta pries graikus gera, tiesiog jiems labiau sekesi ir gal zaidejai ju siek tiek geresni, o del rinktiniu stiprumo pats matei, pralosem tik suomiams per mano taktine klaida ir tai nedidele, atiduoti visu reboundsu negalejom o gynemes 2-3 pries motion taktika, tai pakankamai gerai, visur kitur varzovai buvo stipresni ir cia jau nieko nepadarysi, visi mate situacija kaip buvo ir tegu patys sprendzia ka jiems daryti. Su tavim as isvis nenoriu bendru reikalu tureti ir net rasinetis cia.

From: Kirkas
This Post:
00
31904.141 in reply to 31904.140
Date: 7/8/2008 4:35:54 AM
Overall Posts Rated:
182182
Šiaip dabar lengva mums visiems ieškoti kaltų. Aišku yra ir Vyckos kaltės, kad taktikas nuspėjamas dėjo, kad prieš tą Cyprą nedėjo pic, nes pastarieji buvo nusimotsinę praėjusiose. Bet pažiūrėjus tie artimi metimai mus ir gelbėjo. Mūsų visa rinktinė yra gan nuspėjama, nes mūsų centrai yra žiauriai geri, o mažiukai silpnoki (mano nuomonė). Dabar pagrindinė Vyckos užduotis, manau, būtų eiti per klubus ir ieškoti gerų mažiukų, kurie turi potencialo išaugti į gerus žaidėjus ir tartis su GM, kad juos treininti, kaip juos treininti ir t.t. Šį sezoną nepasisekė, gavom gerą spyrį į užpakalį, ne vien Vycka, o visi. Gal dabar pasimokysim iš klaidų ir kitą sezoną klostysis geriau. Šiaip aš manyčiau, kad kaltės turėtų prisiimti ir mūsų dar palyginus jauna bendruomenė. Kaip rašė, kaikurie per daug didelį egoizmą neblaiviai vertina žaidėjus ir smugdina juos, arba pašaukia gerą žaidėją ir iškarto jį parduoda į kokią užsienio komandą, kur tas lietuvis sėdi ant suolo ir neprogresuoja, nors savo klube po kelių gerų treniruočių būtų vienas lyderių. Kaip jau minėjau čia daug lemia ir mūsų GM nepatyrimas. Šį sezoną daug naujų žmonių prisijungė, kuriems reiks minimum 1 sezono, kad viską įkirstų normaliai ir suprastų ir galėtų prisidėti prie rinktinės. Taigi reziume, manau, kad visos didžiosios rinktinės pergalės mūsų vis dar laukia ateityje, tikėkimės netolimoje. :)

P.S. Sorry, jei kur per daug į pievas nuklydau ir nusišnekėjau.

This Post:
00
31904.142 in reply to 31904.141
Date: 7/8/2008 4:46:24 AM
Overall Posts Rated:
00
nieko nenusisnekejai, sutinku su tavo nuomone. tik apie tai kalbejome dar po preito sezono kad reikia tai daryti ka tu dabar sakai. tiesiog niekas nebuvo padaryta ir tai siutina. visa sezona praradom praktiskai. nors jei butu rimciau reaguota, tai jau siame butume ta plana vykde ir manau viskas butu daug geresneje padetyje

This Post:
00
31904.143 in reply to 31904.142
Date: 7/8/2008 4:49:27 AM
Overall Posts Rated:
182182
Praradom, praradom, laiko jau atgal neatsuksi. Bet geriau vėliau pradedam, negu niekada. :)

Last edited by Kirkas at 7/8/2008 4:50:13 AM

This Post:
00
31904.144 in reply to 31904.140
Date: 7/8/2008 4:49:57 AM
Overall Posts Rated:
00
su manim niekad ju ir neturejai. ir nemanau kad turesi. ne problema cia. ir neprasau rasynetis. pats rasai.

Advertisement