BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 HR

U21 HR

Set priority
Show messages by
From: Prljavi

This Post:
00
320337.134 in reply to 320337.133
Date: 2/18/2025 1:25:47 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
143143
Od prethodne sezone u većini vodećih jakih liga, a i u nekim drugim, prvaci su klubovi koji slažu momčad za igru sa zonom 3-2 uz 2 košarkaški virtualna igrača ( centri blokeri - blok, skok, unutarnja obrana, vanjska obrana, dodavanje, vođenje ).
Nije upitno razvijanje takve mogućnosti koja u stvarnosti ne postoji, ali njihove postavke daju nerealnu prednost takvoj postavci. Upravo zato su mnogi usmjereni takvoj momčadi što uniformira igru.

From: canci

This Post:
00
320337.135 in reply to 320337.134
Date: 2/18/2025 2:43:05 AM
Akul Atina
III.4
Overall Posts Rated:
572572
Second Team:
MVV
Da bas hell je to zapoceo prije par sezona a sad dal je on to prvi zapoceo il neki stranac nezz. Novi izbornik ce imat vremena probat taj nacin jer meni je taj nacin igre glup ali kad donosi rezultat ne mozemo ga u potpunosti odbacit. Mene cak ne iritira ta postavka nego jednostavno sto u buzzer utakmicams ima prevelikih amplituda. Ima i u stvarnosti ali tu svaku drugu tekmu netko vodi+10 pa bi izgubio. Jasno jr bilo da je engleska jucer veliki favorit jos pogotovo dok je trkma pocela i vidlo se da imaju veci trud. No ona prve dvije cet odigras vrhunski i onda te zakopaju.

Zadnje kolo nam je finska gdje sam prilicno siguran da ce mozds i trgat jer s pobjedom oni prolaze. U slucaju da izgubimo, bit cemo tu oko 32 mjesta i ovisit ce kos razlika o prolasku. Ako prodemo,a to se jskreno nadam da budemo, onda smo od prvog kola gosti. Tu ce vec bit pakleno jer vjerujem da nas vecina zeli izbjec s obzirom da imamo sigurno momcad za top 16. Jedini problem su domacinstva koja su u ovom trenutku dost velika prevaga

This Post:
00
320337.137 in reply to 320337.136
Date: 2/20/2025 7:11:46 AM
Alo ti
II.2
Overall Posts Rated:
2424
Second Team:
Gorska Akademija
Po meni je GE općenito jako nerealan, naročito nakon onog ubrzavanja igre prije par sezona. Ja ne igram toliko dugo, ali u usporedbi s pravom košarkom, kako ti kažeš, nema veze s vezom.

Meni je samo smiješno da uz vanjske taktike, u tom susretu eto, englezi još natuku 10 blokada i naši imaju šut 30%, a prema plaćama i skillovima bi trebali biti tu negdje.

Još mi smiješnije vidjeti "1 skill" igrače na tl-u koji se prodaju po milijun i više, a obično ti imaju samo vanjsku obranu visoku. Nadam se da će, nakon što srede kod, malo srediti i taj GE algoritam ili prema čemu već računa ishod meča.