אני אגיד את האמת אני לא מבין בכלל את המחשבה מאחורי החלפת הסגל באופן גורף למשחקי הידידות אם רוצים לבדוק איך הנבחרת תראה בעונה הבאה שישחקו השחקנים שישחקו בעונה הבאה אם יש מישהוא בן 25 שמתאים בעונה הבאה סבבה אם יש מישהוא בן 22 מעולה עוד יותר אבל לבדוק הרצה של שחקנים בגילאים צעירים יותר שלא ישחקו בנבחרת אלא בעוד 3-4 עונות נראה לי אבסורד מעט
לבדוק תכונות זה מעולה מבורך וטוב שלא צריך להסתמך על העדכון של המאמנים בלבד אבל באמת שאני אשמח אם ברוך יסביר את הסיבה מאחורי ההחלטה הזאת כי אני לא מבין את הראציונאל שלה הבוגרת היא לא הצעירה שכל הסגל עובר לחברה בני 20 בעונה הבאה
בנוגע להערה שאני חבר של ברוך אז הוא עושה לי טובות הרשו לי לגחך על תאוריות קונספירציה שכבר מתחילות לרוץ במוחות קודחים של אנשים מסוימים
הסברתי לברוך מה אני עשיתי באותה תקופה שאימנתי את הבוגרת דאגתי לצ'פר את החברה ששמרו על דקות במהלך העונה
הסברתי לו את החשיבות אצלי לפחות של שחקן נבחרת
ואני אגיד לכם משהוא שלא אמרתי לו זה שאם תבורי יוצא מהנבחרת עד סוף העונה אני נכנס לבעיות כלכליות לא קטנות שמחיבות אותי למכור אותו אז ברוך הקשיב לבקשה
הבין את המצב והחליט להיות לארג עם החברה בקהילה שמחזיקים שחקן נבחרת ולדעתי הוא יצא גבר בעניין הזה
כן אני מעט משוחד בנושא ומיא שבא לו להריץ קונספירציות שיהנה
אני בימים אלה מעביר את זמני בין מלחמה בירוקראטית עם האוניברסיטה כדי להתחיל את המאסר שלי לבין משחק מחשב חדש שיצא בשם
xcom-enemy unknown
מומלץ ביותר לחובבי הקונספירציות והשתלטות כדור הארץ על ידי חיזרים אולי תעסיקו את זמנכם במשחק הזה אני בטוח שתהנו ממנו יותר מאשר להריץ את הזמן במחשבות על קונספירציה במערך האימון של הנבחרת
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain