S posebnim zadovoljstvom vam predstavljam Partija, mog dragog prijatelja, covjeka koji me je uvukao u BB :)
> Sta je to u BBu sto te cini odanim ovoj igrici vec toliko vremena?
> Oduvijek sam volio menadžerske simulacije, još od doba Commodore 64, pa sve do sad. BB je po meni najbolja online igra i jednostavno sam navučen na nju.
>
> Otkud Luxemburg?
> Nije realno da budem selektor BiH, a ne mogu da vodim voljenu Crnu Goru, jer imaju jako dobrog selektora, a želio sam da se okušam i kao selektor, gledao sam gdje da se udomim. Nakon prijateljske utakmice s jednim njihovim menadžerom rodila se ideja koje je uz konsultacije s njihovim najboljim menadžerima prošla i eto sad vodim Luksemburg.
Osim osvojenog prstena postoji li momenat koji bi posebno izdvojio iz svoje karijere na BBu
> Iskreno osvojena titula (sad već odavno) u sezoni 19 mi je najveći uspjeh, a finala ne računam kao uspjeh. Recimo da mi je pobjeda sa Luksemburgom protiv Makedonije vrlo draga pobjeda.
>
> Poruka novim menadzerima
Ne idite na forum BiH!
>
Kratko poredjenje izmedju BB Luxemburga i BBBH
Nema tu šta da se poredi. Oni čak nemaju ni forum. Aktivno je tek 5-6 menadžera i ne shvataju ovu igru tako ozbiljno kao mi. :) Evo ja sam odlučio da probam da ih malo promrdam pa ćemo da vidimo u budućnosti da li ću i da uspijem.
>
> Po postovima na forumu, tvoje misljenje o BBBH zajednici i BBBH NTu je manje vise jasno, postoji li nesto sto bi volio dodati
> Volio bih da se tvoj trud isplati i da uz tim koji je uz tebe odradite još par mandata i dovedete Bosnu u Top 10, što je realno ako ti i Tarik zadržite stručni štab na okupu. Sviđa mi se ideja zajedništva i značaja koji pridaješ svakom članu zajednice u BiH koju širiš po forumu, a to je i najbitnije, s obzirom da je sama postavka taktike i odabir igrača jednostavan i nema mnogo prostora za kreativnost.
Osim Banjaluke koji ti je omiljeni grad u BH
Bijeljina. Dobro, Bijeljina je više selo nego grad, ali znaju se provoditi i uvijek sam se lijepo osjećao u BN. :) Imam mnogo prijatelja tamo
Hvala Parti, kako za ovaj intervju tako i uopste za ideju za intervju