Za tevza:
Turnir raste, se razvija, sam pa tudi sele s casom vidim, kako in kaj. Salary cap sem jaz zajeb** oz.msem ga pozabil upostevati. Je kar je. Ampak vseeno sem se zmeraj proti temu. Zakaj? Ker hoce vsaka ekipa imet "zlate minute" za svoje igralce in bo vcasih pac morala teden tako zorganizirat, da ji bodo za prijateljsko tekmo ostali igralci, ki pac presegajo nek salary cap. Minus tega je tudi, da se zaradi tega nekatere ekipe ne bi hotele prijavit na turnir; torej vse tekme bi zmagali, a bi za zeleno mizo vse izgubili. Potem ni poante, da se taka ekipa prijavi na turnir.
Dejanu:
Za drugo sezono Komet ce bos spet organiziral bi tiste ki dvakrat ali veckrat niso imeli casa si organizirat tekme pac vec ne sprejmes na turnir
To bi sicer res lahko naredil, a se mi zdi kazen prevelika. Pac ze to je neka kazen, da izgubijo tekmo in imajo potem manjse moznosti za preboj naprej. Mogoce bi lahko rekli, da se mora tekme organizirat do ponedeljka zvecer, ce pa bo do takrat nekdo odsoten (sluzbeno, solsko...) in ne bo mogel potrditi izziva, naj pise na forum, da se ve, da lahko nasprotnik se malo pocaka.