Doğu-batı kapışmasında 2. hafta! Haftanın maçı; Sarp Rocks-Avanguard. Geçen haftanın yaralı 2 takımı karşı karşıya. İkisinin de kaybetmeye tahammülü yok! Evsahibi avantajıyla Avanguard bir adım önde gibi görünse de sonucu merakla beklenen bir maç olma özelliğini kaybettirmiyor bu durum.
Kıdıspor, geçen haftanın sürprizine imza atan Genç Basketbolculara konuk oluyor. D-Will8, her ne kadar Sarp Rocks'a karşı taktik becerisini konuşturarak galip gelmeyi başarsa da, haylaz oyuncularının gece hayatlarına bir çözüm bulamamanın bedelini, formsuz bir kadroyla maçlara çıkarak ödüyor. Bu akşam da en büyük handikapı, oyuncuların akşamdan kalma halleri ve Kıdıspor formsuz takımlara asla acımadığını, geçen sezon aldığı sürpriz skorlarla gösterdi. Ayrıca oyunkurucumuz Valencia'nın bu akşam son maçı. Kendisine yeni takımında başarılar diliyor ve bu zamana kadar sarfettiği çabalar için de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gracias Vitor!
Gözler bu akşam ayrıca Errdemir67 - Bikeushafaka maçında, Errdemir'in 2,5 milyonluk yeni transferinde olacak. Bakalım Errdemir'in uğruna kasayı boşalttığı Felix Hebert buna değmiş mi hep birlikte göreceğiz.
Gök Tengri - Harlem maçından da toplamda en az 250 üzeri sayı bekliyorum. Her zaman söylüyorum; Bu oyundaki ikinci favori takımım Harlem. Bayılıyorum bu çocukların basketboluna! Hem oynuyor, hem de rakibini de kendisine ayak uydurmaya zorluyor. Geçen sezonun en çok sayı atan ve yiyen takımı. Küme düşen takımlardan bile çok sayı yediler yahu! Bu sezon da farklı olmayacak! Seyircileri de Bob Marley abimizin "Don't worry, be happy" ve "No woman, no cry" parçaları eşliğinde tribünlerde kendilerinden geçerek izliyor maçları.
Sarp Rocks - AvanGuard = 2
KIDISPOR - Genç Basketbolcular = 1
screamspor - Jokzilla = 2
Errdemir67 - Bikeushafaka = 1
Anatolia Efes - Çanta Spor = 2
Gök Tengri - Southeast Warhawks = 2
Arel - Red Deers32 = 1
Fame Of Justice - Yalıncak Basket = 1