Ne veslaj u prazno, molim te
prvi plej je Dime, koji odradi vecinu minuta u utakmici i uvek je u dobroj formi. Losa forma na startu je dovela do toga da se pojedini igraci izostave, a posle toga je usledilo par laganih utakmica gde nije potrebno bilo ubacivati igrace u repku, zato sto se nije znalo hoce li doci do nekih povreda ili nece. A uz to, samurajev igrac je u konstatno dobroj formi (8-9) od pocetka sezone te je tako vise potrebniji, nego neki igraci koji variraju sa formom. A moj igrac iako mu pise da je plej, nije to odavno. Prema tome nema potrebe da ovako postavljas stvari, jer nije uredu.
Reprezentaciji su potrebni igraci koji ce imati konstatnu minutazu, a ne jedne nedelje da odigra 65min, a sledece da prebaci 100.
I u krajnjem slucaju, cak i da su stvari ovakve kako si ih ti postavio, napravi mi i ti jednog centra od 300k plate, veruj mi, potrudicu se da ti ubacim jednog igraca pored njega u repku, samo da bi imao vise para da placas zivotinju od 300k plate. I zato nemoj da se mnogo brines za repku na ovakav nacin, nego idi brate lepo i brini o svojim legionarima.