Bug to raczej nie jest (w sensie incydentalne zdarzenie), jeżeli bug, to systemowy. Znalazłem trzy mecze w ligach VI, gdzie w ostatniej kolejce RS oraz pierwszej rundzie PO grały te same drużyny na tym samym boisku i we wszystkich trzech było dokładnie to samo.
Natomiast dopuszczam możliwość, że zawodnicy w botach nie łapią expa. Z tego co mi wiadomo, to zawodnicy w botach nie mają updatu pensji. I chyba nawet wieku. Więc tym bardziej mogliby nie mieć updatu expa.
Na marginesie nawet kiedyś miałem taki pomysł z tym związany (z serii takich różnych moich pomysłów otwierających nowe możliwości) ;-) Ale nie wypłynął on na bardziej szerokie wody. Otóż polegał on na tym, żeby najlepszych 21 latków pod koniec sezonu umieszczać w klubach, których zadaniem jest... zbocieć. I to najlepiej tak, żeby botowanie przypadło na przerwę międzysezonową. Tak żeby apdejt sezonowy zastał go w bocie i w ten sposób zawodnik nie postarzałby się w czasie urodzin i w kolejnym sezonie miał dalej 21 lat. Po zbotowaniu byłby automatycznie wystawiany na TL, a więc nie zostałby stracony.
W efekcie moglibyśmy 22-latkami, których ominęły urodziny, wygrywać mistrzostwa U21 ;-)
I tacy zawodnicy też byliby cenni dla NT (bo w wieku 22 lat mieliby za sobą 5 sezonów treningu a nie 4) ;-)
PS: PRZEGRASZ!!!!!!!!!!!!!!!11
Last edited by B.B.King at 4/11/2011 6:42:23 AM