Nu va, ryt baigsis ir musu reguliarusis sezonas.. (ir musu sakau, turedamas omeny NBA) Geras sezonas manyciau visiem buvo, manau dauguma ivykde tai ka norejo, buvo ir tu sensaciju ( Team 178906 - Kariai, bei Kudirka- ziguliai) buvo ir tu atkakaliu, idomiu macu. Dabar tik liko viska iki galo suzinoti rytu divizione situacija, nes ten Kempines ir ABLE vietos tik nelabai aiskios. Bent jau kam idomu tam, kam ne, tam ne, bet man atrodo metu komanda Team 178906, ne del to, kad jis mano draugas ar pan., bet del to, kad jis is 5 vt. praeito sezo, siemet 1 uzeme. Praeitais metais buvo 0,500% pergaliu/pralaimejimu, siemet jau 0,952%. Metu blogiausia komanda ivardinciau, aisku save:D:D Nors kritau del "reikaliuku" taciau mano pergaliu/pralaimejimu santykis stipriai krito, nuo praetio sezo, nuo 0,636% kritau iki 0,333%. Na o sekmingiausiu naujoku vadinciau Busted manau, visai gerai pasirode, Ragalaiciu tikrai nelaikysiu geresniu naujoku, nes jisai silpnesnem divize, bunant vienu momentu net 2 vietoj ( sezo pradzioj, vidury ) nepateks i PO. Labiausiai stovincia vietoj laikau baiserius:D:D jau gal kokius 5 sezonus, reguliariam uzima 2-3 vietas, ir niekada nepereina pusfinalio barjero, zesim kaip siemet bus:)))