BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
44
308414.136 in reply to 308414.134
Date: 6/4/2021 12:39:09 PM
terastiousp
II.1
Overall Posts Rated:
32383238
Second Team:
White Walkers
Για να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι προτείνω να τα μοιράσουμε. Ένας θα πάρει το κύπελλο και ο άλλος θα μείνει κατηγορία. Διαλέγω το κύπελλο αν δεν σε πειράζει!

Τυχερός μέσα στην ατυχία μου ήμουν χθες αφού περίμενα ότι ο Ura θα είχε προλάβει να επιστρέψει (έκανε update στην 1 εβδομάδα την προηγούμενη Πέμπτη!) για τον ημιτελικό. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα αυτό αφού για 19 λεπτά αγωνίστηκαν ο Γερασης με τον Γκασπάρ.

Μ' αυτά και μ 'αυτά το συνονθύλευμα που θέλει να λέγεται ομάδα (με χαπακωμένο Ζίμερν) θα παίξει τελικό. Και τώρα είμαι στην φάση που ήταν ο Kung Flu. Ο Σκρέκης έγραψε μία εβδομάδα χθες και θα τον περιμένω καρτερικά μέχρι την άλλη Πέμπτη για να δω αν θα είναι διαθέσιμος. Ελπίζω με διαφορετική κατάληξη!

This Post:
11
308414.137 in reply to 308414.136
Date: 6/4/2021 2:28:47 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Έγινε, θα ρωτήσω τους παίκτες, αν πουν ναι έκλεισε.
Είναι και σε φοβερή κατάσταση, καλύτερα να είχα τραυματία. :p

This Post:
22
308414.138 in reply to 308414.133
Date: 6/4/2021 2:31:55 PM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Οταν τα λέγαμε εμείς για τον αδίστακτο κι αγαπητό μπουκ Αϊμάρ και το περιοδικό του "Κουβάς για όλους", εσύ σφύριζες μπλαζέ κι ανέμελα!
Να μου πεις κι εμείς που τα έχουμε δει τόσο καιρό, πάλι στον κουβά μας πήγε ο αθεόφοβος!
Είδαμε το τυράκι του 13,00 απόδοση στα 1000+ μηνύματα για την σεζόν στην Α1 και τον μπουκ φορτσάτο πριν ακόμα γυρίσει η σεζόν κι επίσημα και είπαμε εδώ είμαστε, γίναμε, θα προπονούμε με 8αρηδες γυμναστές κουφάλες Κινέζοι.
Το τυράκι του Κοτίδη που ανακοινώθηκε επίσημα ότι έχει πάει Κίνα, δεν το είδαμε....
Είναι προφανές ότι μπουκ και γέροντας στήσανε το colpo grosso με άτομο στην καρδιά του μαύρου στοιχηματισμού να χειρίζεται απευθείας χωρίς μεσάζοντες την ροή του χρήματος!
Και μια μέρα, όλως τυχαίως, σαν άλλος Ζοτς που έψαχνε την παραμικρή αφορμή για τεχνητή κρίση από το πουθενά, για δύο φαλτσοσφυρίγματα ο κύριος Αϊμάρ ανακοινώνει την απόσυρση του από τα κοινά!
Τώρα κάτι καίριοι τραυματισμοί, πέρα δώθε, που αποδίδονται στην γκαντεμιά(!!!) του κυρίου, είναι μερικά μαγειρέματα που έστησε στο πόδι για να βγαίνουν τα ψιλοέξοδα μέχρι να έρθουν τα χοντρά πακέτα από Κίνα, καβάλα σε γαϊδουράκι με το γέροντα αναβάτη...

υ.γ σε άλλα νέα, νομιζω ότι αν είχες παίξει ουδέτερο θα είχες περάσει!χαχαχα
Συν το ότι θα μάθεις να κοουτσάρεις με 200+ σφυγμούς, πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι!

Last edited by maddoghellas at 6/4/2021 2:34:42 PM

This Post:
11
308414.139 in reply to 308414.138
Date: 6/4/2021 5:16:55 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
:-PP

Υπάρχει όντως πολύ παρασκήνιο!
Η αλήθεια είναι ότι διατηρούσαμε κάποιες αμφιβολίες αλλά η ιστορία και τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν ότι τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψες...! :-P

Σε σχέση με το υ.γ η αλήθεια είναι ότι με πολλούς τρόπους θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει
απλά θέλαμε να δείξουμε (κυρίως σε όσους έγραφαν για ορθόδοξα r'n'g)
πώς ακριβώς παίζεται το ορθόδοξο Look inside....!!!Ελπίζω να το είδατε πώς γίνεται!
35 τρίποντα έτσι γιατί πήγαμε εσωτερικά! Απλά πράγματα!!

Έτσι στήνονται και παίζονται τα συστήματα αυτά.Τα παραθέτουμε προς γνώση κ συμμόρφωση.
Να έχουμε επιτέλους το Know How.....! :-)))

This Post:
44
308414.140 in reply to 308414.139
Date: 6/4/2021 8:28:11 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Πέρασα από το γνωστό προπό την Πέμπτη και παρακολούθησα αποσπασματικά τον ημιτελικό terastiousp - Supernova Elites. Δε φαντάζεστε τι μπινελίκι έπεφτε από τα γερόντια όταν έμπαιναν μέσα Gaspar και Gerasis. "Είναι στημένο σίγουρα", ο ένας, "Πόνταρα Supernova. Πάει η σύνταξη", ο άλλος. Και άντε μετά να τους πείσεις για το αντίθετο :P

Με την ευκαιρία που μου δίνει ο... εργάτης της εθνικής, maddoghellas, πάνω σ' αυτό : "Είδαμε το τυράκι του 13,00 απόδοση στα 1000+ μηνύματα για την σεζόν στην Α1 και τον μπουκ φορτσάτο πριν ακόμα γυρίσει η σεζόν", έχω να ασκήσω δριμύ κατηγορώ στον τεράστιο που άφησε την πώληση Κατσίμπαλου να επηρεάσει όχι μόνο την αγωνιστική του απόδοση με συνέπεια να πάει για το Κύπελλο (που ήταν λογικό), αλλά και τη... φορουμιστική. Αναγνώστες του περιοδικού "Κουβάς για όλους" αναρωτιόντουσαν που εξαφανίστηκε αυτή η καλή πένα! Μάλιστα ένας με σταμάτησε στο δρόμο και μου λέει: "Ωραία η στήλη με τις συνεντεύξεις, αλλά που είναι τα report μετά τους αγώνες οέο; Εάν τον απέλυσες είσαι παλτό". Τον ηρέμισα λέγοντάς του ότι ήσουν εξωτερικός συνεργάτης και ότι η στήλη είναι στα άμεσα πλάνα να βγαίνει και πάλι.

Πάντως όσον αφορά το παρασκήνιο, που σίγουρα υπάρχει, άμα ρωτήσετε στο προπό ο προποτζής θα σας πει ότι ο Αϊμάρ έχει να παίξει στοίχημα μισό χρόνο! Κάτι πάντως που ίσως αλλάξει από την επόμενη σεζόν... ;)

Ως άλλος Kung Flu κάνω κανέναν βραδινό περίπατο στο βουνό που και που. Μάλιστα, τις προάλλες είδα δύο φιγούρες να συνομιλούνε. Ήμουν σε διπλανό βράχο και όπως γνωρίζεται το βουνό έχει καλή ακουστική. Ήτανε ο Flu και ο Κρητικός. Δεν ξέρω αν μιλούσανε οι... ρακές, αλλά εάν αυτοί οι δύο είναι μισητοί, τότε διαλογισμός και ρακή σε κάνουν από μισητό... κολλητό!

Υγ. Ο κύκλος των συνεντεύξεων είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί. Όποιο από τα παιδιά που ρωτήθηκε και δεν είχε χρόνο θέλει να συμμετέχει η ομάδα του ας στείλει με... περιστέρι μήνυμα στο Ταχυδρομείο μέχρι την post season.

This Post:
33
308414.141 in reply to 308414.140
Date: 6/5/2021 6:37:05 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Ήμουν Τάλιν με χιόνια έξω και εγώ έβλεπα τον τελικό!"

Από τη μακρινή 6η σεζόν δίνουν τις μάχες τους στο buzzerbeater οι Corfu Tigers. Πέρυσι, μετά από αρκετές προσπάθειες, έπαιξαν για πρώτη φορά στον μαγικό κόσμο της Α1, ενώ φέτος έχουν φτάσει έως τον τελικό του Κυπέλλου τον οποίο και θα διεκδικήσουν απέναντι στους terastiousp. Παράλληλα όμως κινδυνεύουν και με υποβιβασμό. Για να δούμε τι έχει να μας πει για όλα αυτά ο Giorgio27 (Γεώργιος).

Αρχικά, παρατήρησα κάνοντας μία βόλτα στην ιστορία της ομάδας ότι θα μπορούσες να είχες παίξει Α1 πολύ νωρίτερα. Αναφέρομαι στους τέσσερις σερί χαμένους τελικούς (σεζόν 16 - σεζόν 19). Μόνο με την Krepaleada είχες πλεονέκτημα έδρας, ενώ με τις kologries έχασες την άνοδο στην παράταση. Τι θυμάσαι από εκείνες τις σεζόν και πόσο δύσκολο είναι να φτάνεις τέσσερις φορές στην πηγή αλλά να μην πίνεις... νερό;

Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια σε σένα και γενικά σε όλους όσους γράφουν το κατιτίς είτε αφορά την εθνική ομάδα ή τα πρωταθλήματα γιατί κρατάτε μια ζωντάνια σε ένα «γεροντοπαίχνιδο». Με έκανες να κοιτάξω πάλι τους χαμένους τελικούς της ΙΙ.4 (4 σερί + 1 πιο πρόσφατα σεζόν 41). Είχα ξεχάσει ότι είχα πλεονέκτημα με Krepaleada. Τότε ζούσα το παιχνίδι πιο έντονα είναι η αλήθεια. Τον τελικό με Kologries 05/02/2012 είναι απίστευτο αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Ήμουν Τάλιν εκείνο τον καιρό με χιόνια έξω και εγώ να βλέπω τελικό και να τρώω μαζί με την κοπέλα μου και να έχει στραβώσει που κάθομαι και βλέπω ''βλακείες''. Το είχα πιστέψει τότε ότι θα κέρδιζα αλλά αυτό είναι το Buzzerbeater, τα αλλάζει όλα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν άτυχος γιατί αν ήμουν δεν θα μου χάριζαν τα ντραφτς τον Αγγελίκο πολλές σεζόν πριν, αλλά θέλει και αυτό πολύ δουλειά, προπόνηση κτλ που πολλές φορές στοιχίζουν σε άλλα γιατί το παιχνίδι βασίζεται πολύ στην οικονομία.

Στη συνέχεια οι "τίγρεις" ανεβοκατέβαιναν τις κατηγορίες. Όλα αυτά μέχρι τη σεζόν 48 (IV). Δύο σερί άνοδοι, PlayOff τη σεζόν 50, τελικό την 51, όπου χάνει, αλλά παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία έχοντας κάνει το απόλυτο στη regular season. Πως είναι μετά από τόσες σεζόν να φτάνεις στην πηγή αλλά τελικά να πίνεις... νερό;

Η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικό, άλλες οι εποχές τώρα συν ότι έχει και λιγότερο κόσμο το παιχνίδι,
αλλά δεν παύει να προσφέρει συγκίνηση. Όλες αυτές τις σεζόν να σκεφτείς το Buzzerbeater είναι το μόνο παιχνίδι
που δεν με ''παράτησε''. Υπήρχαν περίοδοι που δεν είχα καθόλου χρόνο, αλλά για να χαθεί η ομάδα πρέπει να
ναυαγήσεις σε ερημονήσι
στον Ειρηνικό και να σε βρούνε μετά από 2 μήνες. Οπότε το κλασικό, προπόνηση μέχρι να έχω παίκτες και λεφτά και ξανά άνοδο, κ.ο.κ.

Σεζόν 51 ήρθε στην πορεία η ιδέα για αήττητο, που δεν ήρθε εύκολα, αλλά είχα πάντα στο μυαλό ότι χάνω συνέχεια σε τελικούς. Και ότι σκέφτεσαι πολύ γίνεται ξανά και ξανά, και έτσι έχασα τακτικά πάλι την μάχη στον τελικό.

Η σεζόν 52 είναι η καλύτερη στην ιστορία των Corfu Tigers. Μπορεί την προηγούμενη να έχασες τακτικά στους τελικούς και να μην πήρες το μπόνους θέασης, ωστόσο έφτασες μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου (ήττα στις λεπτομέρειες Supernova Elites 89 - Corfu Tigers 82) και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος όπου το εμπόδιο του Αετού ήταν ανυπέρβλητο. Ξεπέρασες τις προσδοκίες σου;

Δεν περίμενα ότι θα μείνω αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα και εκμεταλλεύτηκα όλες τις ευκαιρίες. Για ημιτελικό, μπορεί να έχασα στις λεπτομέρειες με Supernova αλλά εξάντλησα όλες τις δυνάμεις, ήταν αδύνατον.
Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι ο ημιτελικός με Xanthi Crocodiles, άλλη μια χαμένη ευκαιρία στα πρώτα μου χρόνια.
Γενικά μπορώ να πω ότι ξεπέρασα τις προσδοκίες μου γιατί έπαιζα χωρίς λεφτά, το έλεγα ΟΚ που πάω
Α1 τώρα χωρίς φράγκα..

Last edited by Aimar 21 at 6/6/2021 9:13:07 AM

This Post:
33
308414.142 in reply to 308414.141
Date: 6/5/2021 6:52:54 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Οι πιθανότητες να παραμείνω είναι
όσες και να τα ξαναφτιάξει ο Brad Pitt με την Angelina Jolie"

Πάμε και στη φετινή σεζόν. Τρομερή πορεία στο Κύπελλο φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στον τελικό. Η θεά... τύχη ήταν μαζί σου στις κληρώσεις, ωστόσο στους "8" τέθηκε αντιμέτωπος με τον πολύπειρο OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND τον οποίο και απέκλεισε. Στον τελικό θα βρει μπροστά του τους terastiousp, μία ομάδα που έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία χρονιά που δεν πήρε τίτλο. Πως βλέπει τον τελικό;

Δεν ξέρω πότε ο Τεράστιος έχασε τέτοια ευκαιρία σε τελικό απέναντι σε ''πρωτάρη''.

Πως βλέπει τον τελικό με απουσία Σκρέκη;

Η απουσία Σκρέκη είναι καλοδεχούμενη, όμως οι αγωνιστικές καταστάσεις δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα στον Τεράστιο.

Βέβαια αυτό είναι η μία πλευρά του νομίσματος, καθότι η πορεία στο Κύπελλο είχε επίπτωση σε αυτή του πρωταθλήματος όπου βρίσκεται στα πλέι άουτ και κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει κάποιον κόκκινο με μειονέκτημα έδρας. Φαντάζομαι θα ήθελε να αποφύγει τον τεράστιο, παρόλα αυτά με μειονέκτημα σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο όποιος κι εάν είναι ο αντίπαλος. Τι πιθανότητες δίνει να είναι στην Α1 οι "τίγρεις" και τη νέα σεζόν;

Οι πιθανότητες να παραμείνω είναι όσες και να τα ξαναφτιάξει ο Brad Pitt με την Angelina Jolie.
Η πορεία στο Κύπελλο ίσως είχε επίπτωση στο πρωτάθλημα. Δεν φταίει το Κύπελλο που έχασα εντός έδρας από τον Stelaios.

Το ρόστερ της ομάδας είναι σχετικά νεανικό. Εάν τελικά δεν αποφύγει το μοιραίο στα πλέι άουτ οι φίλαθλοι της ομάδας ζητούν άμεση επάνοδο. Τι έχει να πει στον κόσμο της ομάδας για το άμεσο μέλλον, αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι των επόμενων σεζόν για τους Corfu Tigers;

Μα αυτός είναι και ο λόγος που κατάφερα να φτιάξω ρόστερ. Προπόνησα και κράτησα παίκτες, έκανα μεταγραφές
με βάση τις ηλικίες και μπόρεσα να έχω ελπίδες για το μέλλον. Με τα γερόντια συνήθως τελειώνει η ιστορία
και κατεβαίνεις κατηγορίες αμέσως. Θα απαιτηθεί χρόνος και ψάξιμο στην αγορά για παίκτες, δεν είναι εύκολο, θέλει αφοσίωση και να είσαι εκεί την κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι ο τομέας μου δυστυχώς, αλλιώς θα είχα καταφέρει περισσότερα.

Από την πλευρά μου, καλή επιτυχία στον τελικό και καλές μάχες στα πλέι άουτ.

Ευχαριστώ πολύ, χρειάζομαι όχι απλά τύχη, αλλά γκαντεμιά στους υπόλοιπους.

Καλύτερα τελευταίος στη πόλη από πρώτος στο χωριό

Γενικά να συμπληρώσω ότι είναι φοβερό να παίζεις σε τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν δεν υπήρχε και όλα αυτά τα χρόνια το παράδοξο με τα αγωνιστικά λεπτά και τα 3 παιχνίδια την εβδομάδα, θα γινόταν χαμός στην Α1. Καλύτερα τελευταίος στη πόλη από πρώτος στο χωριό. Ποτέ δεν μ' άρεσε το ασημένιο μετάλλιο σε τουρνουά 2 ατόμων.

This Post:
66
308414.143 in reply to 308414.140
Date: 6/5/2021 7:32:09 PM
terastiousp
II.1
Overall Posts Rated:
32383238
Second Team:
White Walkers
Με την ευκαιρία που μου δίνει ο... εργάτης της εθνικής, maddoghellas, πάνω σ' αυτό : "Είδαμε το τυράκι του 13,00 απόδοση στα 1000+ μηνύματα για την σεζόν στην Α1 και τον μπουκ φορτσάτο πριν ακόμα γυρίσει η σεζόν", έχω να ασκήσω δριμύ κατηγορώ στον τεράστιο που άφησε την πώληση Κατσίμπαλου να επηρεάσει όχι μόνο την αγωνιστική του απόδοση με συνέπεια να πάει για το Κύπελλο (που ήταν λογικό), αλλά και τη... φορουμιστική. Αναγνώστες του περιοδικού "Κουβάς για όλους" αναρωτιόντουσαν που εξαφανίστηκε αυτή η καλή πένα! Μάλιστα ένας με σταμάτησε στο δρόμο και μου λέει: "Ωραία η στήλη με τις συνεντεύξεις, αλλά που είναι τα report μετά τους αγώνες οέο; Εάν τον απέλυσες είσαι παλτό". Τον ηρέμισα λέγοντάς του ότι ήσουν εξωτερικός συνεργάτης και ότι η στήλη είναι στα άμεσα πλάνα να βγαίνει και πάλι.

Οι οπαδοί της ομάδας των τεράστιων πίνουν νερό στο όνομα του Αιμαρ ο οποίος τα είπε έξω από τα δόντια όσο αφορά την αδιαφορία που έχει επιδείξει ο τεράστιος προς την ομάδα του αλλά και προς την ίδια την Α1 όπου ήταν βασικό γρανάζι της φορουμιστικής ζωής.
Ελπίζουν ότι μετά και από αυτό ο τεράστιος θα δείξει έστω και λίγο φιλότιμο και θα εμφανίζεται πιο συχνά στο φόρουμ!

Σε άλλα νέα πολύ σκληρά πλήρωσε σήμερα οπαδός των τεράστιων τους πανηγυρισμούς του μετά την λήξη του ημιτελικού της Πέμπτης!
Κατεβαίνοντας για το παιχνίδι με τους σούπερνοβα με μόνο 5 παίκτες ο τεράστιος σκέφτηκε να πάρουν και κανένα πατέρα από τα παιδιά των ακαδημιών, που να ήταν τοπικός ήρωας στα ανοιχτά γήπεδα της γειτονιάς, σε περίπτωση που υπήρχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή φάουλ. Μόλις για 12 λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί ο Καζανάκης και επικαλέστηκε πρόβλημα στο γόνατο (με ένα αξιοσέβαστο μπυροκοιλι από τα 22 του λογικό). Ο εν λόγω οπαδός μπήκε στο γήπεδο αλλά μετά από 5 λεπτά έφαγε ύπουλη αγκωνια στο επίμαχο σημείο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και αυτός αρον αρον από το παρκέ! Μετά από όλα αυτά ο τεράστιος κατήγγειλε τον Kung Flu για αντιαθλητική συμπεριφορά και έκανε τον σταυρό του που δεν έβαλε μέσα στην αποστολή τον ντοπαρισμένο Ζίμερν που ήταν στα πλάνα μέχρι και εχθές το βράδυ!

Κλείνοντας η καταγγελία ανέφερε: "Νόμιζα κύριε Flu ότι μισητοί αντίπαλοι ήταν μόνο οι LEGENDS και ο Αετός αλλά εσείς δείχνετε ότι θέλετε να μεγαλώσετε κι άλλο την λίστα σας!"

Last edited by τεράστιος at 6/5/2021 7:34:07 PM

This Post:
22
308414.144 in reply to 308414.143
Date: 6/10/2021 1:11:44 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Εντάξει θα μου παρει κανά χρόνο να το πιστέψω....

From: str77

This Post:
00
308414.145 in reply to 308414.144
Date: 6/10/2021 1:20:59 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Συγχαρητηρια αγορινα για το πρωτο σου τιτλο! Σε ειχα μεγαλο αουτσαιντερ αλλα το στησιμο σου σημερα ηταν ιδανικο! Πολλα μπραβο!!

This Post:
00
308414.146 in reply to 308414.144
Date: 6/10/2021 1:21:30 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Στη διαγαλαξιακή μεσοαστρική επιφάνεια παίζατε...εκεί όλα γίνονται! ( Έκτροπα από Λομπαρτ κ Ρεζνερ) :-P

Mπορεί και να έχει γίνει λάθος ...!!Μήπως να τα πάμε μία ξανά τα ημιτελικά και τα τελικά...? :-))

Πολλά συγχαρητήρια! Αντε με το καλό κ Β3! :-)

Advertisement