Én örülnék, ha Bostonba kerülne, legalább új bajnokot avatnánk... :D
Komolyra fordítva, nem tartanám jó ötletnek bostoni oldalról. Nem hiszem, hogy egy ilyen problémás játékos egycsapásra "megjavul" bármekkora motiváció is az aranygyűrű. Nem is örülnék neki, ha kapna, szerintem nem úgy kell gyűrűt nyerni, hogy elmegy a legesélyesebb csapatba. Tessék odáig vezetni egy csapatot, hogy megérdemelten nyerjen, akkor majd nem szólok semmit. Pont ezért nem volt szimpatikus Payton és Karl Malone. Miután saját maguktól nem sikerült nyerni, gyorsan aláírtak a Lakershez... Akiket nagyra tartok (David Robinson, Hakeem Olajuwon) megérdemelték, hogy végül bajnokságot nyertek és kitartottak a csapatuknál jóban-rosszban. Már az sem tetszett, amikor anno összeszedték az "öregeket" '95-ben (Barkley, Drexler) csak hogy legyen egy gyűrűjük. Persze megérdemelték, hiszen hatalmas játékosok voltak, de azért akadt a régiek közül is olyan (nem is kevés), aki a klubhűséget fontosabbnak érezte a bajnoki címnél(Stockton, Ewing, Price, Mutombo) pedig ők is megérdemelték volna a gyűrűt.
Visszatérve Marbury-re: remélem elviszik és Rivers egy életre megtanulja, hogy a nagy név nem a legfontosabb, szív és akarat mindennél többet ér. Példaként megint csak a (majdnem) mindenki által utált Spurst tudom felhozni. Ott senki sem helyezi magát a többiek fölé, nincs hisztizés a percek és statisztikák miatt, még csak nem is agyonfizetett sztárokból áll a csapat és mégis az elmúlt tíz évből négy bajnoki címük van. Persze ehhez kell egy Popovich is, kíváncsi lennék, hogy Doc Rivers, vagy Mike Brown mit tudott volna kihozni Bonnerből, Udokából, Hillből, Masonből.
Huhh, most kiderült a Celtics-ellenességem, de nem baj. Olyan jó volt kiadni... :D