BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.137 in reply to 124401.136
Date: 1/4/2010 4:38:02 PM
Overall Posts Rated:
3535
+1

This Post:
00
124401.138 in reply to 124401.126
Date: 1/4/2010 4:39:42 PM
Overall Posts Rated:
112112
Λοιπόν θα σας πω τις σκέψεις μου που με οδήγησαν στη σημερινή ήττα για να μπορέσετε να με κρίνετε καλύτερα και να με βελτιώσετε, ακόμα και σύ Νίκο64.
Για τον αγώνα αυτόν μίλησα με άλλα δύο άτομα πιο έμπειρα από μένα, χωρίς όμως να τους κατονομάσω για προφανείς λόγους.
Για τον αγώνα με την Ελβετία δέχομαι πως ακολούθησα τον parrot, όπως είπε ο JohhnyB και για όποιον δεν ξέρει ο coach parrot έχει φτιάξει ένα αρχείο διαχείρισης ομάδος, πολύ καλύτερο από το δικό μου μιας και αναλύει και τακτικές. Το αποτέλεσμα ήταν να μην ακούσω κανέναν τότε, ούτε τον Τυφώνα και να χάσω μεν, αλλά αξιοπρεπώς δε. Θεωρώ πως έχασα από τον Αγγελικό και τον Τσόνγκα γιατί αυτοί κάνανε 6 λάθη και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι στη διαφορά των λαθών. Και ναι μπορεί να φταίνε οι παίκτες και όχι ο προπονητής κάποιες φορές.
Για σήμερα είπα να μην ακούσω μόνο τον parrot, αλλά να βασιστώ στον παράγοντα άνθρωπο. Και η ανάλυση του αγώνα είχε ως εξής: Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με πολύ υψηλό μέσο όρο στην επίθεση, οπότε ένα σύστημα αργού ρυθμού στην επίθεση ήταν επιβεβλημένο. Είμασταν μεταξύ των Κοίτα μέσα και της Υπομονετικής. Για το Κοίτα μέσα θέλαμε ένα βαρύ 3, που δυστυχώς πλην του Μάντζιου δεν διαθέτουμε. Οπότε πήγαμε δτην Υπομονετική. Για την άμυνα λύγισα εγώ, αλλά αιτιολογημένα. Είχα προτείνει 2-3 αλλά η Πορτογαλία πέρυσι εκμεταλλευόμενη τη δύναμη των ψηλών της έπαιξε 4 παιχνίδια Τρέξε σούταρε για να κάνει όσους σκεφτόντουσαν τη 2-3 ζώνη να το ξανασκεφτούν. Οπότε έβαλα τους καλύτερους αμυντικούς και Man to Man, καθώς και τους ψηλούς με τον καλύτερο χειρισμό μιας και αυτό απαιτεί ένα σύστημα με αργό ρυθμό.
Αν δει κάποιος τα στατιστικά θα προσέξει αμέσως την υπεροχή στα rebound που ήταν αναμενόμενη με διαφορά 22!
Πάραυτα έκαναν μόνο 9 προσπάθειες παραπάνω στο σύνολο. Το παιχνίδι το χάσαμε στην ευστοχία της επίθεσής μας.
Είχαμε 57% στα δίποντα και 28% στα τρίποντα. Είναι άσχημα αυτά τα ποσοστά?
Είναι άμα χάνεις και ο αντίπαλός σου έχει 68% στα δίποντα.
Δεν ξέρω άμα μπορώ να αντιστρέψω την κατάσταση. Τρελαίνομαι με την άνεση που κερδίζω με την ομάδα μου και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως χάνω έτσι με την Εθνική.
Όχι απλά με πείραξαν οι 28 πόντοι, με πονέσαν όσο μια κολονοσκόπηση. Δεν ξέρω πόσο καλύτερες ομάδες είναι η Ελβετία και η Πορτογαλία, ούτε αν έπαιζα άλλιως θα μπορούσε η Εθνική να κερδίσει, αλλά βρε γαμώτο οι μισές κριτικές που λαμβάνω είναι απλά για να πούμε κάτι και βασισμένες σε ιδιοτέλεια. Ξανακοιτάω ξανά και ξανά τα στοιχεία του Γκαγκλιά και του Τσιόλα. Με τίποτα στο σύστημα που επελέξαμε τελικά να παίξουμε δεν μπορούσε να μπει βασικός ο Τσιόλας και ακόμα περιμένω να μάθω που φαίνεται το 23!!!!! σουτ.
Τέλος πάντων χάλασα αρκετά τη Δευτέρα μου. από αύριο θα ξεκινήσω να ετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας και επλίζω να μην λέμε τα ίδια την επόμενη Δευτέρα.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.139 in reply to 124401.138
Date: 1/4/2010 4:47:21 PM
Overall Posts Rated:
55
Ο λογος που σε ψηφισα στις εκλογες ηταν επειδη μου φανηκες ρεαλιστης,απλος και πανω απολα αντικειμενικος.Αυτο μου δειχνεις και τωρα.Μαρεσει που μπηκες στον κοπο να γραψεις ολα αυτα πανω και πραγματικα σου λεω μπραβο για την προσπαθεια και για το χρονο που δινεις στο παιχνιδι.Δεν ξερω πολλα απο ΒΒ παιζω 2 σεζον αλλα μου φαινεται απο τις πιο καλες αναλυσεις που εχω δει.Μπραβο για την αναλυση και για το κουραγιο.Καλη επιτυχια next week ;)

This Post:
00
124401.140 in reply to 124401.138
Date: 1/4/2010 5:16:07 PM
Overall Posts Rated:
00
Gia arxh tha sou pw oti to oti den fenete to 23 einai problhma tou BB to opoio exei episiman8ei sto BUGS... Kai malista 2 fores giati otan ton ekana 22 eixe problhma kai allaxane olo ton tropo tou skill index mono kai mono gia ton tsiola kai prosfata enw htan 23 (fenete otan dineis entoles) me thn allagh ths sezon egine 20! Bale sto Forum search Tsiolas kai tha deis ta post pou exw kanei sta BUGS (Isws deis kai to Portogaliko forum na asxolountai me ton Tsiola)... Asxeto alla eprepe na teleiwnei h upothesh auth...

Paradextikes oti xasame logo epitheshs kai bebaia upopsiastikes oti paizoun rolo kai oi paixtes! Paradexou loipon antrikia oti h epilogh sou htan lathos... An thimasai kala sto eipa sto 5lepto tou agwna oti ekanes lathos... Ebales ena paixth me skill -7 sto JS kai den xerw kai egw poso sto JR kai les oti ekanes swsth epilogh gia to systhma pou akolouthises... (To systhma auto pou epaixes einai mono gia omades me polu kala sout, kai fantazomai prepei na to katalabes twra)

Ena megalo lathos pou ekanes kai to aneferes einai oti koitaxes ton antipalo kai rithmises thn omada! Kat' emena MEGA lathos... San symbouli sto lew mias kai apo thn 4 season pou paizw to exw dei otan o antipalos sou einai kaluteros se enan tomea - gine kaluteros se enan allo... Einai lathos na paizeis me tropo amyntiko se tetoia omada... Paixe grhgora na kaneis parapanw epitheseis!!! ti pio logiko...

Thelw na katalabeis panw apola oti auta pou sou lew einai mono kai mono gia na mhn thn xanapatisoume...
Proswpika xestika gia to ean epaixe o Tsiolas!

Elpizw ta kalutera sthn synexeia...

This Post:
00
124401.141 in reply to 124401.138
Date: 1/4/2010 5:18:09 PM
Overall Posts Rated:
343343
Nomizw pws xereis pws opoia kritiki sou kana itan afstiri men kaloproereti de.Den nomizw na pisteveis pws eimai idiotelhs, an to pisteveis einai terastio la8os. Isws ontws na min akouses ton parrot alla telika den akouses oute emena gia ta opoia apagoreftika eixa 8esei se sxesi me tis taktikes. Den me akouses ekanes oti ekanes. Sevasto. Afto dikaiologei vevaia kai tin afstiri kritiki pou dexesai eidikotera sto 8ema ''ma8ainei apo tin e8niki''. Den sou kryvw pws to proigoumeno apotelesma tis E8nikis me provlimatise se syndiasmo me ta (tragika) apotelesmata dikis dikis mou omadas. To psaxa poly, kai to dokimasa opws mporeis episis na deis stous agwnes mou. Lypamai pou diapistwnw pws ws exoun ta pragmata oi kontoi evnoountai stin epi8esi kai stin dedomeni periodo oi psiloi apla yparxoun san rolistes. Krima pou plirwnontai pio akriva apo olous. Gia afto to 8ema yparxei megali sizitisi sto kentriko forum.

P.S. Xanapostarw arketa...mallon prepei na allaxw tin dimosiefsi mou...

This Post:
00
124401.142 in reply to 124401.140
Date: 1/4/2010 5:18:50 PM
Overall Posts Rated:
170170
Gia arxh tha sou pw oti to oti den fenete to 23 einai problhma tou BB to opoio exei episiman8ei sto BUGS... Kai malista 2 fores giati otan ton ekana 22 eixe problhma kai allaxane olo ton tropo tou skill index mono kai mono gia ton tsiola kai prosfata enw htan 23 (fenete otan dineis entoles) me thn allagh ths sezon egine 20! Bale sto Forum search Tsiolas kai tha deis ta post pou exw kanei sta BUGS (Isws deis kai to Portogaliko forum na asxolountai me ton Tsiola)... Asxeto alla eprepe na teleiwnei h upothesh auth...

ti einai ayto re paidia? (kata ta alla +1)

This Post:
00
124401.143 in reply to 124401.140
Date: 1/4/2010 5:40:26 PM
Overall Posts Rated:
112112
Και κάτι τελευτάιο. Παίζω αυτό το παιχνίδι, όχι επειδή δεν έχω προσωπική ζωή, αλλά επείδη έχω επιλέξει να το κάνω κομμάτι της. Ξέρω πως είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά αφού αποφάσισα να το παίξω και θα φανατιστώ και θα το αντιμετωπίσω σαν αληθινό και χαίρομαι που είναι κι άλλοι τόσο άρρωστοι όσο και εγώ.
Αυτό σε απάντηση χρηστών που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνέυματα παραπάνω.
Το πιο έυκολο πράγμα είναι να πεις "Έχω έναν άπειρο προπονητή και όποια άποψη και αν εκφράσω, άμα παίζω 2 σεζόν παραπάνω θα θεωρηθεί σωστή a priori".
Διάβασα παραπάνω πως με Υπομονετική επίθεση δεν "κλέβεις" παιχνίδια. Υπάρχει γραμμένο κάπου τι σύστημα πάιζεις απέναντι σε καλύτερη ομάδα για να την κερδίσεις? Δεν μου έστειλε κάποιο pm αυτός ο χριστιανός να με διαφωτίσει.
Τουλάχιστον ήταν καλύτερο από την ατάκα του πρώτου παιχνιδιού ότι "ο kajabbar κατάφερε να χάσει από τους Ελβετούς".
Η αλήθεια έιναι η εξής. Δαπανώ 2-3 ώρες καθημερινά τουλάχιστον πάνω στον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής. Φτιάχνω excelόφυλλα με στατιστικά στοιχεία όλων των παικτώ της αντίπαλης ομάδας όχι μόνο αυτών που έχουνε καλέσει φέτος, αλλά και αυτών που παίζαν πέρυσι. Σημειώνω τα στοιχεία τους όχι μόνο στους αγώνες της Εθνικής τους αλλά και στις κανονικές τους ομάδες. Κοιτάω καθημερινά την transfer list και σημειώνω στοιχεία παικτών Εθνικών ομάδων όχι μόνο όσων είναι στο roster αλλά και όσων θεωρώ ότι μπορεί να κληθούν στο μέλλον. Κοιτάω τη συστήματα παίξανε, αν άλλαξε ο προπονητής τους, πόσο ισορροπημένο σκοράρισμα έχουν κλπ.
Κάθε φορά που χάνω είναι σαν να πετάω αυτές τις ώρες στα σκουπίδια και κάθε φορά που κάποιος από σας δαπανεί δύο λεπτά για να με αποκαθηλώσει, ας σκεφτεί αν μπορούσε να δαπανήσει τις ίδιες ώρες με μένα και αν μπορούσε να προετοιμάσει καλύτερα την Εθνική και αν ναι, τον προκαλώ ανοιχτά να περάσουμε μαζί μία εβδομάδα προετοιμασίας αγώνα της Εθνικής είτε σπίτι μου, είτε σπίτι του και να δει από κοντά τι κάνω και μόνο τότε να βγει και να πει πως είμαι άπειρος και ανάξιος manager και πως κατεβάζω λάθος την ομάδα.
Και ναι όταν ένας παίκτης υπερτερεί σε 7 skills ενός άλλου, σε 2 είναι ισόπαλος και έχει 3 κατώτερα είναι καλύτερος παίκτης σε συτό το παιχνίδι που μετράνε μόνο οι αριθμοί και δεν υπάρχουν παράγοντες όπως ψυχή και συναίσθημα. Και θα συμφωνήσει και ο Parrot σε αυτό. Όσο αναφορά για την υπομονετική είναι επίθεση που προσπαθεί η ομάδα να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για σουτ και να μην κάνει βεβιασμένη ενέργεια. Ακριβώς για αυτό το λόγο και υποδεέστερο σουτ να έχεις θα το κάνεις υπο καλύτερες συνθήκες. Παίκτες με καλό χειρισμό χρειάζεσαι. Αλλά κυρίως θέλαμε να αποφύγουμε να ανοίξουμε το ρυθμό γιατί έτσι ευνοείται η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Αν επέλεγα κάτι τέτοιο, ο Τσιόλας θα αποτελούσε ίσως καλύτερη επιλογή για βασικό 2.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.144 in reply to 124401.143
Date: 1/4/2010 6:00:02 PM
Overall Posts Rated:
343343
Skliri douleia sevasti, apolyta apodekti. Se paradexomai san fovero paidi. Noiazesai. Kanena ixnos eirwnias ma ton 8eo. Gia to na perasoume xrono sizitwntas gia tin e8niki einai kati pou sou proteina idi edw kai parapoly kairo. Apo tin 1h stigmi tis eklogis sou. To an xeiroteri omada mporei na kerdisei nomizw sto exw apodeixei idi me tin e8nikes Kyprou. Panta paizoume ontas i xeiroteri omada. Parola afta kanoume nikes pou xepernane to mege8os mas. Isws apla na eimaste tyheroi, alla panta tyheroi?

Gia tis arges/moirasmenes taktikes. Ontws lene pws an pas arga exeis kalyteres epiloges. Lene omws pws mporei na sou xemeinei i mpala sta heria kai etsi na kaneis veviasmena sout (manual). Paragontas pou profanws parevlepses.

Me olo ton sevasmo (eilikrinestato xana) pou sou xw, gia fetos san proponitis tis e8nikis 8a sai apolyta apotyximenos. Ma8aineis apo ta la8h sou, ergatiko paidi, mallon exypno, alla gia tin wra den...Isws tin epomeni xronia alla gia tin wra apla den...

This Post:
00
124401.145 in reply to 124401.143
Date: 1/4/2010 6:01:01 PM
Overall Posts Rated:
00
Eisai lathos... Tespa! Tellos h gkrinia to apotelesma me dikaiwse opws eixa pei kai stis
4/1/2010 6:17:39 μμ "Elpizw na bgw lathos alla katebases polu lathos thn ethniki mas..."

ps: H protogalia exei ton kalytero center sto BB (kat'eme) kai den ton epaixes zwnh!

Loipon exw kai ena didaktoriko na grapsw...

Kalh sas nyxta...

This Post:
00
124401.146 in reply to 124401.145
Date: 1/4/2010 6:04:09 PM
Overall Posts Rated:
1414
θα συμφωνησω απολυτως μαζι του(καχα).Ξερω πως δουλευει το παιδι.Εγω προσωπικα προσπαθω να τον βοηθησω οσο μπορω και να κανουμε οτι μπορουμε...κανεις δεν μπορει,η καλυτερα δεν πρεπει να τον κατηγορει διοτι οπως ειπε δεν ξερουμε κατα ποσο δαπανει τον πολυτημο χρονο του και 2ον το τι θα μπορουσε να κανει κανεις στην θεση του.Το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να φτιαχνετε παικτες για την εθνικη να λετε σαφεστατα σχολια τα οποια δε θα προκαλουν αντιδρασεις και τελος να στηρηξετε αυτον τον προπονητη ο οποιος επι καθημερηνης βασεως προσπαθει για το καλυτερο.Ε και τωρα τι να κανουμε εχουμε 2 ηττες με την 3η και 14η ομαδα της παγκοσμιας καταταξης...δεν χαθηκε ο κοσμος απο την αρχη ξεραμε οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα ολοι πρεπει να τον στυριξουμε και για αυτους που αναφερθηκαν σε τακτικες και συστηματα(γιατι ουτε εγω ειμαι πολυ εμπειρος σε καποια θεματα παροτι συμπληρωνω 4σεζον παιχνιδιου)θα σας παρακαλουσα να τα μεταβιβαζεται αμεσα στον προπονητη της εθνικης και να μην τα κρατατε για μετα.Στο αγωνιστικο κομματι κανενας αλλος περα του τυφωνα και του καχα ειναι σε θεση να γνωριζουν τα στατιστικα καθε παικτη και εκτος φυσικα των χρηστων που εχουν παικτες στη εθνικη.Δωστε τις συμβουλες σας στον προπονητη.Πολυ κουβεντα πηρε το θεμα και οπως ειπε ο κυρικος να πεσει υπομονη στο φορουμ.Και παρολα αυτα σχεδον ολοι εχουν παραληψη να αναφερουν σε 2-3 πραγματακια.1ον ξεχναμε ολοι οτι ειμαστε μεσα στους στοχους μας ΑΚΟΜΑ το αποκλειουμε δηλ να χασει η πορτογαλια,η λετονια η ελβετια 2 ματς(και ενταξει η τελευται αλλα οι αλλες 2)?Τωρα ερχονται τα ποιο κρισημα ματς που πρεπει να δειξουμε χαρακτηρα και να τα παρουμε ολα ελπιζωντας σε στραβωπατιματα αλλων ομαδων.2ον ξεχναμε οτι ο καχα ειναι μολις 2-3 σεζον στο παιχνιδι και οτι δεν εχει την απαιτουμενη εμπειρια για το παιχνιδι και γενικα για εθνικες ομαδες και αντι να τον βοηθησουν καποιοι...καθονται εξω απο το χωρο και μηλανε.Εμεσα εχω δηλωσει το ενδιαφερον και την θεληση μου να βοηθησω την εθνικη μας ομαδα και στο φορουμε και στον ιδιο το προπονητη δηλωνω και επησιμα να βοηθησω τον καχα στην συνεχεια και να λαβο ενα ρολο οποιος ακουει στο ονομα σαν τιτλος βοηθος προπονητη η κατι τετοιο...αν θελει ο καχα...ξερουν πολλοι απο εσας οτι δουλευω και για την εθνικη μας και για το λιβανο(το οποιο ειναι αποκλειστικα δικια μου ευθυνη)και την ομαδα μου και για τον κυριακο.Καλη συνεχεια στο δυσκολο εργο του προπονητη και της εθνικης

Σας ευχαριστω για τα λεπτα που αφιερωσατε

Παναγιωτης

Last edited by panagiwtisl at 1/4/2010 6:04:38 PM

Advertisement