Da se ubacim u ovu diskusiju.
Igre i doprinos Rodmana i Bosa se ne mogu meriti. Kao sto je receno vec, kosarka vise nije ista. Isto tako ne slazem se da se Bos ne bi snasao da je igrao u to vreme. Mislim da ima znanja dosta, ima i snage, mogao bi lako da se rilagodi na taj neki stil. Po meni on uz Batijea radi paklen posao, jer vise nije prva violina u orkestru, kao Torontu, ali opet daje extreman doprinos. Lako je i LBJ i DW kada znaju da pod kosem imaju jednu takvu napadacku opciju. Denisa ne treba ni komentarisati.
Sto se tice aktuelne sezone, kao i Dumba, fan sam stare garde. Sinoc su objasnili Durantuli i Raselu gde im je mesto. Najvise me raduje sto Spliter i Grin igraju na visokom nivou, pogotovo Tijago jer je decko stvarno zasluzio. Jos u Taukeramici je bio strasan igrac, ali trebalo mu je ovde vremena da se navikne na nba. Jos kad se Parker vrati, ako Bog da srece moze se dosta ove sezone. Po meni imaju mozda najdublji roster. Pored doktora kosarke Parkera, Djinbe i Tima, tu su Bler i Spliter, Dzekson, Grin, doktor trice Boner, De Kolo, Nil, kao i Lenard koji ce biti paklen igrac. Jos da su legende Brus Boven, Brent Beri i Robert (H)Ori i dalje zivi ne bi bilo diskusije ko uzima titulu

Po godina jos imaju mesta da igraju sa ostalim vrsnjacima iz ovog sastava