Zdravo Rakija,
Jas oficialno go podrzav Rafa, i ke objasnam zosto.
Deckovo e stravno ambiciran , go saka ova nesto, i mu pomognavme da go ima. Dodeka ja bev selektor, on sekogas bese aktiven, aktivno rabotese i pomagase, so skauting so prebaruvanja, kompletno sekade. Diskutiravme razlicni taktiki i razlicni protivnici, ama do detali. Toa za mene znaci deka deckovo ima slobodno vreme i moze da go posveti za pouspesna U21 reprezentacija. Ima ambicija za ucenje i ja razbira igrata.
Edno nesto sto mi pravi vpecatok i ne mi se dopaga e toa sto go krie negoviot identitet. Najverojatno zatoa sto e dosta mlad :).
Kako i da, vo celina i mislam deka na site im e jasno toa, ne e vazno koj e U21 menadzer. Vaznoto za uspesna U21 reprezentacija e site ostanati da treniraat mladi deca i investirat vo niv.
Bidete sigurni deka Rafa sekogas ke ve iskontaktira vo vrska so vasite igraci i sekogas ke bide otvoren koj soveti i kritiki.
Ako site sme malku pozainteresirani, Rafa moze da raboti so site vas, eve veke na FB ima oficialen post od nego deka saka otvoreno da gi diskutura site natprevari.
Pa dosta kudevme, ako sakame da imame uspesna U21 repzentacija, vklucete se vo diskusijata i pomognete kolku so mozete.
Pozdrav,
Panac