BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Macros

To: Vrta
This Post:
00
274195.137 in reply to 274195.136
Date: 11/17/2015 1:00:36 PM
Overall Posts Rated:
913913
Ok, omluva a beru zpět. Z tvého jsem pochopil a co si i matně pamatuju, tak se soustředíš na dopiplování hráčů a výhodné prodeje:))

This Post:
00
274195.138 in reply to 274195.133
Date: 11/17/2015 6:05:04 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
U těch PF/C ... mně osobně by se líbilo výše JR a SB bych klidně taky ohulil více, zvláště, pokud jak psali v novinkách, zase snížili vliv SB a JR na plat a zřejmě i potenciál. A asi bych zkusil nějaké bez HA/DR, protože si tím "zbytečně" vyjíždějí i JS.

U těch guardů, jak už jsem psal dříve, IS klidně ohulit, co to dá.

This Post:
00
274195.139 in reply to 274195.134
Date: 11/17/2015 6:13:10 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Vy dva s Vrťou, to je fakt soutěž o většího "myslitele".
Začněte prosím u sebe, že si přestane při nákupu klást nesmyslné požadavky a vytrénujete pořádného hráče, ať to bude guard, SF nebo podkošák a neserte se do toho, co mám nebo nemám pro NT ve svém týmu dělat já.
1) myslím, že momentálně je zájemců o trénink potěru docela dost
2) někdo ty veterány a STA, FT dělat musí, když mi najdeš na ně kupce, kteří se o ně postarají, rád já pošlu dále ... ale problém je v tom, že tady není dostatek týmu, kteří by šly touto cestou
3) kromě dvou uvedených skupin se NT taky bude hodit finančně silný tým, připravený koupit kdykoli kohokoli, koho nekoupí nikdo jiný z komunity, což se teda dá částečně podle toho, jestli jde o roztrénovaného nebo hotového hráče kombinovat s předchozíma 2 skupinama

From: rwystyrk

To: Vrta
This Post:
00
274195.140 in reply to 274195.136
Date: 11/17/2015 6:18:56 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Popravdě, já si nemyslím a říkal jsem to už tehdy, že je dobrý nápad, když klub v první lize, který chce hrát na výsledky, kupuje z draftu 18 letého kluka.
Že si ke 2 Čechům koupíš cizince na trénink, v tom nevidím problém. Co se mi ale nelíbí, když ten cizinec hraje 48 minut na trénované pozici v sobotu. V sobotu a úterý máš hrát ty 2 Čechy a kdyby něco nevyšlo, tak jim to dojet ve čtvrtek, i kdyby si toho cizince měl připravit o trénink nebo jeho část. Už nevím, jestli to byl více Peroutka nebo Lux, ale vím, že tímto způsobem u tebe kluci dříve u tebe byli postiženi a ne vždy dostali plný trénink. Je to ta důslednost, o které tady v poslední době byla řeč a i když třeba vypadají hodně dobře, mohli dneska vypadat ještě líp.

Mít totiž 3 čechy pro NT v týmu je riziko právě z pohledu těch ztrát tréninků. Dá se to částečně řešit operativním přepnutím na dvoupost, ale to chce ještě větší zkušenost a protřelost manažera, aby toto zvládal.

This Post:
00
274195.141 in reply to 274195.139
Date: 11/18/2015 11:08:24 AM
Overall Posts Rated:
913913
To, že mám jiný pohled, ze mě "myslitele" nedělá. Aaa, tady jsme se někoho dotkli - nesmyslné? A to máš nějak podložené?

1) Takže po tom, co přibyl dead a vajns, možná pepan je najednou zájemců dost - a tady se nemluvilo o potěru?
2) Těžko říct, vždy je řečeno, že přestup je domluvený. Ale asi máš pravdu, že jich tady tolik nebude. Pokud ale bude platit bod 1, tak s tím není problém. Mně se ale zdálo, že si tady stěžujete na nesvědomitý trénink. Takže je zase na úhlu pohledu, jestli mít STA a FT, nebo o 3 kvalitní hráče navíc...
3) Jj a co. To můžeš dělat vždy jen pro jednu skupinu efektivně, tak co....

This Post:
00
274195.142 in reply to 274195.141
Date: 11/18/2015 11:26:08 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Nesmyslné nebylo myšleno, že by takoví hráči nebyli potřeba, to možná nebylo vhodně zvolené slovo. Mne naštvala vaše logika, vy ve svém týmu máte velice úzkoprofilovou pomoc NT a když není, budete třeba 3 sezony čekat na hráče dle vašich požadavků, než abyste pomohli mezitím jinou cestou. Ty jsi známý tím, že trénuješ výhradně SF a to hlavně ve chvílích kdy jedno máš a hledáš k němu druhé, je téměř neřešitelný rébus. Vrťa je zase známý tím, že i když vezme hráče i na jiné posty, tak kvůli nárustu platu se brání dotrénovat jim primárky do vysokých hodnot, i když sekundárky mají už vytrénované.
Ale mně budete diktovat, co bych měl či neměl dělat? Kdybych tady za těch 30 sezon nikoho pro NT nevytrénoval, nic pro NT neudělal, ale takhle? To fakt neberu. Vůbec totiž nevnímáte věci v souvislostech, nemáte a neznáte celkový koncept, jen plácnete nějaký nápad, tentokrát zrovna, abych já trénoval klasicky ...

ad 1) v draftu bylo hráčů pot 10 letos celkem 5, možná se dá uvažovat o pár s potenciálem 9, až některý skončí v zahraničí, dej mi vědět (kromě toho, kterého jsem zrovna prodávat já a nepovedl se domluvený přestup)
ad 2) jestliže nemáme dostatek kvalitních hráčů, je naopak velice důležité, aby ti kvalitní měli STA/FT a jde tady hlavně o STA - z mého pohledu je na jeden post lepší mít 3 kvalitní hráče se staminou 9, než 4 hráče se staminou 2. Samozřejmě, že někdo může koncept postavit jinak, ale podle mne od zrušení kolotoče je stamina v NT zásadním atributem.
Ano, přestup bývá domluvený, ale pokud sis nevšiml, tak nikdy nemám problém hráče pustit jinam, než je dohoda, pokud se někdo najde. Ale v těchto případech, kdy je potřeba trenér na veterány nebo trénink STA/FT se to opravdu těmi alternativními zájemci zrovna nehemží.
ad 3) dá se to dělat efektivně pro obě skupiny, lze hráče "zachránit" a následně téměř obratem, až je vhodný kupec, přeprodat do cílového týmu, záleží taky na aktuálním stavu v tom zachraňovacím týmu

Last edited by rwystyrk at 11/18/2015 11:26:59 AM

This Post:
00
274195.143 in reply to 274195.142
Date: 11/18/2015 11:47:44 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Tak Marek Löbl je u mne, což znamená, že slušně roztrénovaný Vanek pro U21 odchází, dávám ho ihned na trh.

This Post:
00
274195.144 in reply to 274195.141
Date: 11/18/2015 2:09:20 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Ten Sedlák od Maxsona by pro Macrose a Vrťu mohl být jak stvořený, ne? Tak se kluci pohádejte, kdo si ho vezme :-)

Pokud se nenajde kupec, já bych ho do hlavního týmu mohla koupit, ale bylo by to dost komplikované s tréninkem. Buď by ještě tuto a minimálně kus další sezony musel pokračovat v podkošových tréninzích nebo bychom Vachka pro potřeby U21 obětovali a oba kluky bych už připravovala pro NT.
V Utopii by to asi tréninkově bylo snadnější skloubit se Skokanem, ten si na U21 nedělá větší naděje a mohl by na vnějšek přejít hned. Ale nevím, jestli to tam vyjde finančně. Mám tam sice přes 5 mil. a i s jeho nákupem bych byla v plusu, ale je otázka, jestli bych to dlouhodobě utáhla.

This Post:
00
274195.145 in reply to 274195.144
Date: 11/18/2015 3:52:21 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Tak Roch skončil u mne, Vidru jsem nechala Casymu. Ale mám k celé věci pár komentářů:
1) když toho hráče chcete, tak při zahraničním bidu přihazujte co nejrychleji, snižuje se šance, že kromě těch již bidujících do toho na poslední chvíli vletí ještě někdo další
2) bidujte jen proti zahraničním, bidem proti čechovi zase prodlužujete čas, kdy do toho někdo z ciziny může vletět
3) ostatní čeští bideři na Rochovi hrdinně bidovali (i proti sobě) do 1 milionu, pak jsem to vzala do svých rukou a nezbývá, než z něj vytrénovat elitní SF, tak prosím všechno ostatní směřujte tak, aby si v sezonách 43 až 48 užil medailové žně na ME a MS :-D

Já se snažím vám dávat docela časový prostor, abyste na ty cizince stihli reagovat, ale když už to tam leží více než minutu, raději zasáhnu, nikdy nevíte, kdy to spadne, jestli pak posunou deadline apod., tak to nenechávám na poslední chvíli.

This Post:
00
274195.146 in reply to 274195.145
Date: 11/18/2015 3:56:14 PM
Overall Posts Rated:
55
A já pak takhle jednou budu vzpomínat až budou ty medaile... :D

From: Pe7a

This Post:
00
274195.147 in reply to 274195.145
Date: 11/18/2015 4:12:48 PM
Overall Posts Rated:
77
Byl sem tam kdyby náhodou, když jsi se přetlačovala,tak jsem se do toho nemontoval. Jinak bych tam nechal tolik co ty... a s tím závěrem bohužel souhlasím po nemilé poslední zkušenosti... pro jistotu to už jistím i mobilem...

Advertisement